Kişilik & Karakter Moda mı girmen daha kolay, tribe mi? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hangisine daha kolay giriyorsun? Keyifli geceler.. 🍺🚬https://m.youtube.com/watch?v=LLve_7zeKho"Beni yine buldun demek pisitellam 😅" #smell Moda mı girmen daha kolay, tribe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Moda girmem daha kolay ama girdiğim modda kalmam zor işte.. 1 0 Yorumla
Famks Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kişinin o anlık ruh haline bağlıdır birazda:) Pesimist ise tribe ; enerjisi yüksekse hızlıca moda girer. 1 7 Yorumla HeartofFire +1 yıl Aslında biraz da yaşadığı duruma göre değişir 😊 Yorumla Famks +1 yıl Evet bencede yaşadığı durum tetikleyici aslında😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl Yani pesimist olmayan biri de duygusal anlar yaşayabilir ya da pesimist olan biri daha güçlü davranabilir.. Kişinin kırılma noktası da daima farklılık gösterir yaşadığı olaylara dayanarak.. 😊 Yorumla Famks +1 yıl Benim yazıcağım cevaptan daha iyi bir cevap yazdığınız için yorum yapmaktan vazgeçtim:) haklisiniz olaylar durumları anlatır. Yorumla HeartofFire +1 yıl 😊 est. teşekkür ederim.. Yorumla Famks +1 yıl 😊 Yorumla Famks +1 yıl Rica ederim Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Moda girmem daha kolaydır. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 28b cevap paylaştı. Trip sevmem mod 1 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İstediğim moda giremeyince tribe giriyorum 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl dimi ama Yorumla
LeOperator Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Şartlar hangisine daha elverişliyse o taraf kolay oluyor 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bence moda girmek daha kolay. 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İkiside 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Aynen.. Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Moda 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 174,3b cevap paylaştı. Moda girmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Moda girmem daha kolay ama girdiğim modda kalmam zor işte..
Kişinin o anlık ruh haline bağlıdır birazda:) Pesimist ise tribe ; enerjisi yüksekse hızlıca moda girer.
Aslında biraz da yaşadığı duruma göre değişir 😊
Evet bencede yaşadığı durum tetikleyici aslında😄
Yani pesimist olmayan biri de duygusal anlar yaşayabilir ya da pesimist olan biri daha güçlü davranabilir.. Kişinin kırılma noktası da daima farklılık gösterir yaşadığı olaylara dayanarak.. 😊
Benim yazıcağım cevaptan daha iyi bir cevap yazdığınız için yorum yapmaktan vazgeçtim:) haklisiniz olaylar durumları anlatır.
😊 est. teşekkür ederim..
😊
Rica ederim
Selam gadası 🙃
Moda girmem daha kolaydır.
Trip sevmem mod
İstediğim moda giremeyince tribe giriyorum
dimi ama
Şartlar hangisine daha elverişliyse o taraf kolay oluyor
Moda elbette ☺️✌️✌️
Bence moda girmek daha kolay.
İkiside