Yillar onceee 8 ay biriyle konusmustum meger evliymis.
Ogrenince ayrildim tabi ve kimseye de bahsetmedim bu durumu
Yillar onceee 8 ay biriyle konusmustum meger evliymis.
Ogrenince ayrildim tabi ve kimseye de bahsetmedim bu durumu
bu sahte insanların arasında, sahte duygularla birbirleriyle iletişim kurmaya çalışan hatta akılları sıra kendilerini gizlemeye çalışan profillerle ne diye sırrımı paylaşacakmışım ki... Bize gerçek ve samimi insanlar gerek..
Ha diyeceksin ki burada ne işin var o halde? Zaman zaman buradaki sahte insanların yazıklarını okuyup (inamasam da) kendi halime seviniyorum. Şükrediyorum halime.
Sık görüşmediğimiz ortak tanıdığımız da olmayan bir abim eşiyle aralarına üçüncü aradıklarını söyleyip bana teklif etmişti üstü kapalı şekilde, 3 sene önce.
Yaptiniz mi peki
Hayır
Cevap
23Cevap
Tek bir kişiyi sevmek üzere yapılmışım belli ki beni terk etmesine rağmen onca geçen zamana rağmen onun bir tek göz yaşı tanesine ölürüm öyle ama ona öyle değilmiş gibi yapıyorum ve bu asla değişmeyecek çünkü onun kafasında bitmişim bu durumdan mutlu onun mutlu olmasını istiyorum bunu etrafımdakilerde kimse bilmesin istiyorum neyse ki asla yazmıyor bana da umut ettirmiyor
Şu an Mit le görüşüyorum. Silahım var ama kimsenin haberi yok. Ruhsatsız üstüne gaz üretimine başladım. Yerli üretim
Fazla salladin sanki 😁
Nasıl ispat edebilirim? Mit görevlisini buraya getirmemi mi istersin? Doğruyu söylüyorum ve inanmama hakkına sahipsin. Herkes yaptığının bedelini öder, hayatın kuralı bu
Yaşadığım olaylar tam Mitlik. Bu nedenle bir aracı vasıtasıyla kendilerine ulaştım. Bana inanmak zorunda değilsin ama zaman doğruluğunu ispatlayacak zaten. Sağlam irtibatlarım var ve boş biri değilim onu belirtmeliyim
Niye gizli paylasmadin peki
Neyi? Neden gizli paylaşayım? Benim kimseden çekincem yok, doğru yaşayan birinin malı meydandadır 😂 bu da sabah espirisi olsun
Baya guldum zaten yorumlarina sikinti yok canim 😁 atis serbest
Şşşş kimseye söyleme şu an tuvaletten oturmuş soru cevaplıyorum aynanda başka büyük meseleyi hallediyorum
Helalllll
Asla 18 yaşından küçük biriyle görüşmem diyordum. 17 yaşındaki biri 19 yaşındayım diye kandırdı beni :)
Aaa bak ben onuda yaptim msn vardi o zamanlar 14 yasindaydim 18im demistim birine.
Tani buyuk duruyordum fark etmedi hic
Ben farkettim ve farkettigim de ayrıldım zaten:)
Yok biz sevgili falan degildik sasece 2 3 gun konustuk. o kadar
Valla biz sevgili de olduk. Yaşanacak herşeyi de yaşadık:) pişman miyim değilim. Çünkü iyi birisiydi. Tek problem yaşıydı bende ogrendigim de kendi kişiliğime yakışanı yapıp ayrıldım zaten:)
Cinsellikte mi?
Evet onuda yaşadık.
Bunu neden sordun ki? 🤔
🤔🤔
Zamanında kız arkadaşım için Antalyadan İstanbula uçak bileti ayarlayıp uçmuştum aynı gün vakit geçirip geri döndüm
Evliydi bilmiyordum fazla aşıktım sonra ogrendim bakışlar kaldı sadece. Sonra silimdi aylar gecti ben asla konuşmasamda hep aklımın bi köşesinde kalacak
Bende unutamadim o kisiyi biliyor musun
Cok kisa sure gorusmustuk konusmustuk ama hala aklimda
Kısa bi anda uzun uzun kalmak bu işte. Evli diye degil hatta evli biri ile olan kızlardan tiksiniyorum ben uzak durdum fakat dünyanın en güzel adamıydı gözümde.
Şu an hayatinda biri var mi peki?
Goruyor musun o kisiyi
sırra bak 😂😂 puhahaha konuşmuş alt tarafı benim yediğim hatları buraya yazsam kimse inanmaz 😂😂
Yazsana 😉
Evliyim ve tanıdıpım bir kişiyle 3 yıl çnce 2 ay görüşmüştüm
Cinsel birliktelik oldu mu
Evet bir kere
şu anda karımı aldatacak bir potansiyel arıyorum 😉
Niye aldatacaksin
istiyorum bir nedene sığınacak halim yok !
eşini kaç kez aldattın 🤔
Hic aldatmadim
senin için aldatmak sadece organların birbirine girmiş olması mı?
Her turlu. Ama gozumle dahil aldatmadimm 😉
kutluyorum seni 👏🏻😉
Amaaaan, seninki de sır olsa bari...
Neredeyse, onu yaşamayan kız yoktur herhalde😏
Erkeklerin s*refsizligi dimii
... Ve kızların da bu tarz erkeklerdeki ısrarı ve slklığı😋
Oogrenince devam etmiyoruz ama bircogumuzzzz
Belli yavrum belli...
İlk evliliğinde aptalın tekiyle evlenenler belki bir ders almıştır diyoruz ama sonra da ağzına s*çan herifle evleniyor 😂
Ikinci evliligim oldugunu kim soyledii
Sen her cümleyi böyle üzerine mi alınırsın?
2. cümleyi biraz daha dikkatli ve tekrar oku istersen...
Haaa yok, ben öyle anlamak istiyorum diyorsan benim için sorun değil; o da senin sorunun😏
Kucukken cok taciz edildim. Ileriside olucakti kendimi koruyamasaydim.
Kim tarafindan
Cok kisi ama kuzenlerim den, komsular, dahasi.
7 yasimdan 11 yasima kadar
Off nasil bi travma yaratmistor sende.
Peki o kisileri gordugunde neler hissediyorsun
Eskiyi hatirliyorum. Ama yasanmamis gibi davraniyorum
Onlarin yuzu kizarmiyor mu
Utanan oluyor ama onlar unuttugumu saniyor. Ama hic unutmadim
Dusunsene baska bir polis kuzenim sikayet etmem icin surekli israr ediyor ama onu bile yapamiyorum
Kiyamam sanaa
Kiyan kiydi be guzelim. Tek temennim kimse yasamasin
3 kadin yorum yapmis 3 ude evli adamlarla sonra erkekler kötü erkekler aldatiyo🤣🤣
Pardon da ilk adimi atan erkek
Bekarim diyen erkek
Suc nasil kadinin?
Komşumla kocam işteyken işi pişiriyoruz 😝😝😝😋
Üst düzey bir sosyopat olduğumu düşünüyorum.
sırlar asla söylenmez guzelım gızlıde olsa 2 kısının bıldıgı sır sır degıldır :)
Takıntılı saplantılı biriyim. Birini unutmam için başka birine takıyorum. Sonra onu unutmak için başkasına 😂
Yangım çıkrdım bi kere mk
Nerede nasill
Ovada ya yere tükürdüm alev aldı söndüremedik
Sigara mi vardi agzinda
Yoo
Cuc*0ld dusuncem var
O ne
burada dedigimde engellerinim 😂
Tarif et ustu kapali merak ettim
Eş paylasimi
Bildinmi😊
Bende bir gece uc kizla...
Hepsini doyurabildin mi peki
gece boyunca evet
Ilac falan mi aldin
evet azdirici
Ismi ne kocamada alim
VAlla oyle eczaneye gittim ordan aldim bakmadim
Her an kat*l olabilirim
Nedenn
Sinirlendiğimde aklımdan geçenleri kontrol edemiyorum içime ata ata vücudum tikler geliştiriyor ö*dürme i*kence hayallerim yüzünden kendimden korkuyorum bazen
Ozellikle kime ya da kimlere karsi
Gtumu parmaklıyorumm her banyoya girdiğimde
Zevk veriyor mu
Evet veriyor prostat var ya bizde , fena oluyorum. Partnerime de yaparım , hatta dillerim. Hiç igrenmem
Tam olarak nerede?
Bende yapim esime
Anüsün tam üst kısmında heralde ama direkt yavaş yavaş sokarsanız da zevk alır zaten ama önceden anlaşın
Bende bir kızım ve kızlar ilgimi çekiyor.
Benim sırrım başta söylemem ama sert düt
Baya yanls bir kisiyle yaknlasma oldu
Kimle
Ben gizlenemiyorum xper yetmiyor maalesef..
Kötü bir durum.
Artık biliyoruz ama
hade
Evli bir kadinla birlikteyim
Ayak fetişim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?