Herhangi bir tartışma sonrası köşede sıkışan, haklı olduğunuzu düşündüğün an sizi üzmeye çalışan kişilere ne dersiniz.
Geçmişteki yanlışlarınızı yüzünüze vuran kişilere ne söylemek istiyorsunuz?

İnsanlar 2 yüzlü öncelikle önceden doğruymuş gibi davranır işi bittiğinde yüzüne vurur basinda neden soylemez ki hep bir çıkarı vardır kullanır bunu bu srfsizliktir saygısızlıktır ve asla yaptığının yanlış olduğunu düşünmez midem bulanıyor böyle insanlardan ben asla mesela söylemem küsmüş olsam asla bunu kullanmam insanlar neden böyle bilmiyorum insan gibi adam gibi olacak yerde çocukça davranıyor iyice yarayi deşiyo destek çıkacağı yerde hep aşağılıyor aslında ne yaptığını o insan da bilmiyor insanim diye dolanıyor yazık...
Çok doğru 👏
Geçmiş geçmişte kaldı artık düzeltmenin bir imkanı yok, bunları andıkça ancak kendimizi üzeriz. Önemli olan tekrarlanmaması, hata çıkarılması. Ben dersimi aldım kapatalım artık bu konuları diyebilirsin.
Daha da uzatırsa "biz geçmişimizi çöpe attık, çöpü de ancak köpekler karıştırır" de ahxjsj
😂👏👏 bravo
Cevap
4Cevap
"Hatasız kul olmaz. Hatamla sev beni." demeyi istiyorum ve bu müziği onlara yolluyorum.
https://youtu.be/kbTXm4drGH4😂😂
Sen kendine bak gava. t a. mk çocu biz bilmiyoruz sanki hata yaptığımı. Diye düşünürüm bu kadar 😅
👏👏😂😂
🤷🤷🤭🤭
Maalesef vuruyorlar buradan birisi de yüzüme vurmuştu eski yaşadıklarımızı sonuç insanlardan soğumuş oluyorum
Neden herkesten soğumuş oluyorsunuz
Sen geçmişte yaşıyor olabilirsin ama ben bugünde yaşıyorum tatlım
Bravoo 👏👏
Teşekkürler gömecegim çok akraba var zamanıni bekliyorum
Haydi bakalım ben yaptım sana bol şans 🙏
böyle kişileri umursamadığım için bir şey demem
👍👍
Vururlar , yanlış yaparsan önüne sürüp dururlar.
Senin o ananı s*kim o*rspo çocukları
(Diyebilirim)
Oaiddjdjxizjgidid
mükemmel 👌
Karakter yoksunusunuz diyorum. Herhangi bir tartışmada geçmişi açan insan takıntılı insandır.
Yıllar önceki olayım sana dert olacak kadar pesimde misin komik hahha
Vayyy süper 👍
Ben her elma kopardigimda sana ağacın dalı mı batıyor
Geleceğimde yerin yok
Hımmm
İyiki yapmışım ne güzel derim.
👏👏👍
Su aralar başıma gelen seyler. Agir konuşuyorum
Sıkıntı ne
Bir şey söylemiyorum, engelliyorum direkt.
Umursamam kii, karakteri ortada sonuçta
O anda sesim çıkmaz sinirimden ağlarım
O tür insanlar hayatımda olamaz
Öyle bir durum olursa doğduğu güne pişman olur
😯😯
Şaşılacak bir şey yok ben dünyaya bir kez geliyorum kusurumu ortaya sermeye kimsenin hakkı yok. Önem veren büyüğüm sadece uyarır öğüt verir. Rezil edemez denerse hesabını keserim
Bazıları bunları yapamıyor sohbeti devam eden kişileri gördüm siz böyle deyince şaşırdım pişman etmek gerekiyor..
Haddini bilecek herkes çünkü sessiz kalınca kabul etmiş gibi olur. Hatamı bilebilir tövbemi bilemez kimsenin haddi değil o yüzden
Güzel dediniz 👏👏
Sağolun
Basarım kalayıııı ya nolacadı
En İyi Cevap