Erkek arkadaşım İzmir güzelyalıda askerlik yapıcak nasıl yer çok rahat tatil gibi diyorlar doğru mu bilenler lütfen yardımcı olsun
İzmir’de askerlik yapanlar lütfen bakın?

Erkek arkadaşım İzmir güzelyalıda askerlik yapıcak nasıl yer çok rahat tatil gibi diyorlar doğru mu bilenler lütfen yardımcı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Askerlik yaptığı yeri bilmem de. Sivilleri görünce içi geçer diye düşünüyorum...
Neden böyle diyorsunuz anlamıyorum bu kadar mı Abaza erkekler
Erkekleri abazalığından değil de oradaki insanların rahatlığı ona da bulaşırsa, askerlik rahatlık bazen üstlerini rahatsız edebilir. Bu açıdan düşünürsen daha iyi bence... Zaten bana yazdığın yorum sonucunda sorunun amacı da ortaya çıkıyor :) Yoksa ben askerlik yaptığı garnizon içinde rahat askerlik yapar mı diye anlayacaktım...
Peki gerçekten rahqt yer mi çok üzgünüm ya
Askeriyenin sıkı yer olması gerekmez mi ya
Askerlikte bulunduğun garnizon içindeki görev dağılımları farklı olabiliyor. Ayrıca o garnizon içinde de görev dağılımları oluyor. Aldığı görevler genelde askerin yapabileceği şekilde dağıtılıyor. Aslında askerlik zor değil, sadece kişiler kendi kapasitelerini zorlamıyorlar. Askerlikte mantık yok derler ama asıl mantık oradadır. Bir çok uyarı ya da ceza geçmişteki edinilen tecrübelerden ötürü gerçekleşir. En basitinde bisiklet ile kask takma zorunluluğu da var. Bazıları komik bulur, mantıksız der. Ama geömişte bir üst düzeyli subay kasksız olmasından dolayı bisikletten düşerek kafasını çarpmış bir yere ve hayatını kaybetmiş.
Yerine göre değişir. Ben Bornova'da yaptım hiç te rahat felan değildi. Bizden üç dört celp önceki askerer çok rahatmış ama biz fıtık olmuştuk
doğru evet ama sende bu özgüven varken çok kolay terkedilirsin
Askeriyenin içinde her şey var sanki gezmeye tatile gitmiş gibi bu şekilde beni takmaz gibi düşünüyorum
kank özgüvenini yükaelt o seni takmazsa sende onu takmazsın
Siz biliyor musunuz basıl bi yer
evet güzel bi yer
Gerçekten dedikleri gibi mi yoksa disiplinli yer mi
dedikleri gibi daha bile güzel
Nasıl anlatır mısın biraz rica etsem
güzle işte kanka neyini anlatayım
orada mı askerlik yaptınız
yok orada yaşdım
Askeriye hakkında bilginiz var mı
Tatil gibi mi sjsk askerlik bu tatili gidince görür yeğeenim
Rahat yermiş ama her şey var denizin kenarında
Şortunu da götürsün denize girer
Siz nerde yatınız bilginiz var mı dediğim yer ile
Var var deniz şortunu da gorursun hafta sonu denize girer guneslenir
Evet sehir merkezinde cok rahat bir lokasyon.
Orada askerlik yapmış olan tanıdığınız var mı
Orada oturuyorum:)
Sivil halk askeriyeye girebiliyor mu
Sacmalama öyle şey mi olur😂😂😂
Sende dehset guvensizlik var yalniz. Yol yakinken ayril;)
Galiba askeriyenin yanında düğün salonu içerisinde kafe falan varmış Böyle askerlik mi olur ya
Yıllardır beraberiz güvensizlikten ziyada çok rahat olsun istemiyordum
Sizden olmaz bu çok net. Sen birakmazsan o bırakır zaten. İnsan sevdicegi rahat etsin ister soylediklerine bak. Aşk falan yok sizde. Vakit kaybı birbirinize.
Çok iyi biliyorsun ya
Sivil halk derken. Lojmanda var diye biliyorum orada ( üstlerin aileleriyle kaldığı)
Oooh kızlarla güzel zaman geçirir orada :D
Neden
askerligin rahat oldugu nerde görülmüş :D