Kişilik & Karakter Boş vakitlerimde sadece yattığımı farkettim, sizin de böyle farkındalıklarınız var mı? Nesliççe Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Hobilerimin büyük bir kısmını yatmak alıyor asdfghshs Boş vakitlerimde sadece yattığımı farkettim, sizin de böyle farkındalıklarınız var mı? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 1 yıl Puahaha çok iyi bir farkındalıkmış ben de bu soruyu okuduğumda farkettim hep uzandığım 1 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Bu toplumun farkındalığı yüksek genç kadınlara ihtiyacı var! Yorumla
nicenessFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Ben bunu fark edeli yıllar oldu. Maşallahım var bu konuda. Ne zaman koltuğa uzansam "al işte yine yatmaktan başka bir şey yapmıyorum" diye kızıyorum kendime. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. Boş vakitte yürümek, kitap okumak güzel 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl bugün farklı olarak ne yaptın.yüz üstü yattım dsdsds 1 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Arada yattığım mekanları değiştiriyorum değişiklik olsun diye djdksks Yorumla yasinnn22 1 yıl ohhh o zmn güzell baya fark eder dsds Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Oyun oynuyorumEğitimler aliyorumBazen yazıyorum bazen çiziyorumOkul dersler vs çok boş vaktim olmuyor 0 3 Yorumla Nesliççe 1 yıl Gençsin tabi Yorumla irresponsibleeea 1 yıl 22 yaşında böyleydin 27 yaşında mi böyle oldun? Yorumla Nesliççe 1 yıl Yo Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 48 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 633 cevap paylaştı. Dinlenmek bu devirde en büyük ihtiyaç yalnız değilsin 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 85,9b cevap paylaştı. Ben film izliyorum genelde 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Ona da üşeniyorum
Kosarhas Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Ne güzel aktivite 1 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Dimi, herkesin aktiviteleri olmalı bence Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Spor yaparim 0 2 Yorumla Nesliççe 1 yıl Enerjiksin Yorumla ahmetcann16 1 yıl 🐊🐊🐊 Yorumla
MuratveSen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Aslan burcumusun 0 19 Yorumla Nesliççe 1 yıl Evet yükselenim😳 Yorumla MuratveSen 1 yıl Belli Yorumla Nesliççe 1 yıl Neden ki Yorumla MuratveSen 1 yıl İşiniz gücünüz uyumak Yemek yemekCinsellik desen olsada olur olmasada Yorumla Nesliççe 1 yıl Aslan özelliği olduğunu bilmiyordum Yorumla MuratveSen 1 yıl Makarnayı çok severler Yorumla Nesliççe 1 yıl Cv’mi de verBen erişteciyim daha çok Yorumla MuratveSen 1 yıl Erişte makarnanın atası zaten Yorumla MuratveSen 1 yıl Dik başlısınız dediğiniz dedik Yorumla Nesliççe 1 yıl Evet devam et Yorumla MuratveSen 1 yıl Rahatsınıza çok düşkünsünüz Yorumla Nesliççe 1 yıl E onu dedin zaten Yorumla MuratveSen 1 yıl Bencilsiniz Yorumla Nesliççe 1 yıl Uo Yorumla MuratveSen 1 yıl Ne uo öylee Yorumla Nesliççe 1 yıl Bencil değilim Yorumla MuratveSen 1 yıl Beyaz tenlisin Yorumla Nesliççe 1 yıl Yuh ya asghkkmk Yorumla MuratveSen 1 yıl Nolduki Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Puahaha çok iyi bir farkındalıkmış ben de bu soruyu okuduğumda farkettim hep uzandığım
Bu toplumun farkındalığı yüksek genç kadınlara ihtiyacı var!
Ben bunu fark edeli yıllar oldu. Maşallahım var bu konuda. Ne zaman koltuğa uzansam "al işte yine yatmaktan başka bir şey yapmıyorum" diye kızıyorum kendime.
Boş vakitte yürümek, kitap okumak güzel
bugün farklı olarak ne yaptın.
yüz üstü yattım dsdsds
Arada yattığım mekanları değiştiriyorum değişiklik olsun diye djdksks
ohhh o zmn güzell baya fark eder dsds
Oyun oynuyorum
Eğitimler aliyorum
Bazen yazıyorum bazen çiziyorum
Okul dersler vs çok boş vaktim olmuyor
Gençsin tabi
22 yaşında böyleydin 27 yaşında mi böyle oldun?
Yo
Dinlenmek bu devirde en büyük ihtiyaç yalnız değilsin
Ben film izliyorum genelde
Ona da üşeniyorum
Ne güzel aktivite
Dimi, herkesin aktiviteleri olmalı bence
Spor yaparim
Enerjiksin
🐊🐊🐊
Aslan burcumusun
Evet yükselenim😳
Belli