Kişilik & Karakter Anılmak istediğiniz şeylerin listesini yapar mısınız? Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Sevgili KS ailesiAnılmak istediğiniz şeylerin listesini yapar mısınız? Anılmak istediğiniz şeylerin listesini yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Liste yaparak anacaklar anmasın daha iyi... 1 2 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Merhabalar 🤗Şöyle düşünelim isterseniz, büyük başarılara imza atmış birisiniz ama hep gölgelenmişsiniz, bu liste ortaya çıkıyor ve sizi bu şekilde anıyorlar Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Büyük başarılara imza atmışsam sadece kendilerince gölgeleyebilirler çünkü meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Anılmak istemezdim. hatırlanmak istemiyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Çocuklar ve hayvanlar hatta doga icin bir seyler yapms biri olarak anılmak isterm bunun dısnda bir yazar olarak anılmak 1 1 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Mükemmeldir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Liste yaparak anacaklar anmasın daha iyi...
Merhabalar 🤗
Şöyle düşünelim isterseniz, büyük başarılara imza atmış birisiniz ama hep gölgelenmişsiniz, bu liste ortaya çıkıyor ve sizi bu şekilde anıyorlar
Büyük başarılara imza atmışsam sadece kendilerince gölgeleyebilirler çünkü meyve veren ağaç her zaman taşlanır.
Anılmak istemezdim. hatırlanmak istemiyorum
Çocuklar ve hayvanlar hatta doga icin bir seyler yapms biri olarak anılmak isterm bunun dısnda bir yazar olarak anılmak
Mükemmeldir