Kişilik & Karakter Kıskançlık seviyeniz ne durumda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yüzde kaç kıskançsınız? Kıskançlık seviyeniz ne durumda? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanıFenomen Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bomba durumda ancak sevgili olaylarına girmem bu yüzden 0 0 Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 1970 de erzurumun bir köyündeki erkek birey düşün heh işte o kadar kıskancım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Kova burcu birisi olarak kıskançlığı saçma buluyorum, ama belli etmem yani karmakarışık. Duyguları içten yaşama seyiyle alakalı herhalde. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı. Fazlasıyla kıskancım.. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 86,4b cevap paylaştı. Kıskanç değilim 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Pek degilim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 26 , eic 57% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Seven kıskanr 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Baya ne. 0 1 Yorumla porifldekibendeğilim 1 yıl Be olacaktı Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı. Fazla fazla.. 0 0 Yorumla
apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Kiskanc degilim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bomba durumda ancak sevgili olaylarına girmem bu yüzden
1970 de erzurumun bir köyündeki erkek birey düşün heh işte o kadar kıskancım
Kova burcu birisi olarak kıskançlığı saçma buluyorum, ama belli etmem yani karmakarışık. Duyguları içten yaşama seyiyle alakalı herhalde.
Fazlasıyla kıskancım..
Kıskanç değilim
Pek degilim
Seven kıskanr
Baya ne.
Be olacaktı
Fazla fazla..
Kiskanc degilim.
Çok pis kıskanırım benim olana kimse dokunamaz
Gram kıskanmam.
Sıfır
orta