En çok yetenekli olduğun konu hangisi?

Güçlü bir insan olmak önce bütün zayıflıklarını kabul etmek ile başlıyor. mükemmel biri olmadığını, eleştirdiğin her insandan bir parça taşıdığını, haksız yönlerinin olabileceğini, içindeki 'kötülüğün' varlığını kabullenmek muhakkak ki ağır gelir insana. ama nasıl senin kalbin kırıldıysa, senin eleştirilerine, kızgınlıklarına hedef olan insanlar varsa, sana hata üzerine hata yapan, bilerek veya bilmeyerek canını acıtan insanlar varsa, nasıl ki senin hayatına dokunup hayatının altını üstüne getiren, seni kahreden insanlar varsa, senin de kalbini kırdığın, bilerek canını acıttığın, darbe vurduğun insanlar var, seni eleştiren, senden nefret eden, seni düşman olarak gören, hayatlarına dokunduğun ve hayatlarının altını üstüne getirdiğin insanlar da var. ve en az senin kadar onlar da haklı görüyorlar kendilerini. yüzleş; yüzüne bakamayacağın insanlar var düşünmek istemediğin. yüzleş zayıflıklarınla. sen basit bir varlısın, insansın. zayıf, çıkarcı, iki - hatta daha fazla- yüzlü, dedikoducu, sabit fikirli, kendini haklı görmek için sinekteki yağı çıkartıp kendini savunacak kadar alçalabilecek birisin, tıpkı herkes gibi. içinde sevgi ve merhametin yanında nefret ve öfke yok mu?
ne zaman ki bütün bunları kabullenip, kendine rağmen, bütün yaptığın hatalara rağmen aynaya korkusuzca bakıp 'ben buyum' diyebiliyorsan, hatalarını, haksızlık yaptığın olayları kabullenip, evet bunu yaptım ama bir dahakine daha dikkatli olacağım diyebiliyorsan, o zaman güçlenmeye başlıyorsun. daha az kırılıp, daha az üzülüyorsun ve daha güzeli daha az üzüp, daha az kırıyorsun. gitmen gereken zamanı, sessiz kalman yeri öğreniyorsun. çünkü anlıyorsun. kendi yaşadıklarının, çektiğin acıların yanında başkalarının acılarını da görmeye başladığında suçlamayı bırakıp, belki aynı yollardan geçseydin aynı hataları, hatta belki daha büyüklerini, yapabileceğini biliyorsun. affediyorsun. ama affettiğin herkesi hayatında tutmaman gerektiğini öğreniyorsun bu süreçte. daha az bağırarak, sakin kalarak çıkıyorsun hayatlarından güçlendikçe. suçlamak yerine anlamayı seçiyorsun. kendin dahil herkesin içinde iyilik ve kötülüğün olduğunu öğreniyorsun. insanların hatalarını yüzlerine vurmak, kavga etmek yerine gülümseyip sessizce arkanı dönüp gidebildiğin vakit güçlü bir insan oluyorsun.
Cevap
36Cevap
Mesleğim. İnsanlarla iletişim..
Başkalarının sorunlarına çözüm üretmek zaten o yüzden burdayım
İnsanları dinlemek, el işleri ile yetenekli olduğumu düşünüyorum çizim olsun boya olsun, yemek olsun.
asla ama asla bana maddi geri dönüş sağlamayacak alanlarda çok yetenekliyim. ayrıca kesinlikle hiç kimseye bir faydası olmayan türde doğa üstü bir gücüm var ki cemiyet içinde söylemeye utanıyorum.
Her konuda yeteneğim vardır. En iyi yetenek konum ise taklit bir işi bir 1 defa denediğimde 2 ci yapışımda kırk yıldır yapıyormuş gibi oluyorum.
Dış görünüşü çok iyi yorumlayıp öneri verebiliyorum
Kaliteli müziği nerede olursam kokusunu alırım.
Çizim yapnak ( abiye elbise ciznek ) meze ve salata yapnak
Abine niye elbise ciziyon
🤣🤣 MertAltunkynk 🤣🤣 benide güldürdün 😂
Abin biseksüelmi niye elbise giyiyo 😂
Abime elbise çizmiyorum ABİYE elbise ciziyorum dedim yani gece elbisesi ( düğünlerde filan giyiyorlar ya ) o
Abiye denek gece elbisesi demektir
Mert anladinmi şimdi gülüm
Şimdi anladım. Gece elbisesi derken fantezi elbise mi?
@MertAltunkynk evet gülüm aynen öyle 😊
Ya sen dalga geçiyon. Googledan baktım abiye elbiseye bundan seks fantezi elbisesi olur mu hiç adam bunu çıkarana kadar 2 saat geçer
🤣🤣🤣
Saçmalama bee
Sen abiye elbise yaz
Ben sana görsel atmak istiyorum ama birturlu beceremedim gitmiyor
Benim sana dediğim şey seks elbisesi değil ki zaten 🤣😂
Sen hiç düğünlere gitmiyormusun düğünlerde giyilen elbise ciziyorum
D. m den at
Görseli d. m den at
@MertAltunkynk tamam peki
Bekliyorum
İstek attım
Çizimde iyiyim veya herhangi bir el işi yapımı yetenekliyim baya ben ya djjdjjdjsjs
Bilmiyorum ki ya birinin beni betimlemesi lazım beni ben kadar tanıyan da yok
Ben seks diyorum çünkü çok istekli doyumsuzum bu bence hoş bir şey ve karşıtı tatminde yüksek puanlarım var🙂
Reflekslerim kuvvetli
Mühendis olduğum için matematik analitik düsünme problem çözme gibi seyler
İnsanları anlamak
Dost kazığını mükemmel yerim
Vurdumduymaz oluşum
Insanlarla çok rahat empati kurabiliyorum.
Kendimle dalga geçebilmem.
psikolojik manipulasyon
Yemek ve tatlı yapmada çok yetenekliyim
En İyi Cevap