+1 yılBen genel olarak bir kadında algılama yetisi yüksek olsun tek taraflı düşünüp, sığ bir bakış açına sahip olmasın isterim ben analitik düşünen detaycı bir insan olduğum için benim takıldığım detaylara saygılı olarak o detaydan çıkmam için yapıcı olmasını beklerim. Yani bunlar zeka ile doğru orantılı şeyler herkes kendini zeki ilan ediyor o konuda zeki insan sıkıntısı yaşanmayacağına eminim. :))
Kolay elde edilir, kolay ulaşılır kadınlar dünyanın en güzel en iyi kadında olsa misal ilgimi asla çekmez herkesin ulaşabildiği kişiye ben ulaşmayı seçmem, bir kadından ne istersin sorusu da biraz tuhaf aslında insanlar beklenti yumağı gibidir bitmek bilmeyen beklentileri vardır ver düzenli olarak sarmal olmayınca dolaşıp gidersiniz o nedenle beklentileri minimuma indirgemek mutluluğun en kestirme yoludur. Ama insanız işte her zaman zor olan yolları deneriz.☺️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerektiği yerde gereken mesafeyi koymayı bilmeli tabi biz erkekler için de geçerli. Flörtöz konuşan ya da direkt sevgili olan kişi karşı cinsle gerektiği şekilde konuşmalı fazla laubali olmamalı, karşı cinsten aşırı samimi arkadaşı olamaz olacaksa hemcinsinden olsun.
10 Yorumla
Fiziğe bakan bir kesim olduğu kadar, zeka ya bakan bir kesim de var. Bunun üstüne oylama yapmıştık şirkette. Erkeklerin zekaya daha çok önem verdiğini gözlemlemiştim.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarda ne istediğini bilmiyor ki 😂😂 erkekler ulaşamadıkları herşeyin müptelası ulastikları herşeyin nankörü oluyorlar...
10 Yorumla
+1 yılSaygı, empati, boşa trip atmama en çok içsel olarak bunlar. Dış olarak ise kendine önem veren giyim tarzına önem veren bakımlı biri.
10 YorumlaKişiden kişiye değişir.
Bana göre;
- Kadınlığını iyi bir şekilde kullanması gerekiyor. (Evin İçişleri Bakanıdır kendileri)
- Karşılıklı sevgi, saygı ve güven üzere bir evlilik yapılmış olması gerekiyor.
Aklıma gelenler bunlar.00 Yorumla(Zihinsel) Mantık Sağlık Empati Sevgi Güven Aşk Tutku İstek Arzu Tek eş düsüncesi Bağlılık
(Fiziksel ) Gögüs ele gelebilir olması
Kalça ele gelir olması /Bel kavranabilir olmadı /Rahatça kucaklayabilmek / Temiz bakımlı olması
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden fiziğe çok bakardım şimdi anladım ki mental sağlık daha önemli 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakteri. Ama gerçekçi olacaksam aynı zaman da yüzü ve eli de en çok arıyor kısmına koyabilirim. Şimdi ayak da diyecem ama yanlış anlaşılacam. Demek istediğim bakımlı olsun.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence erkekler bundan hoşalnıyorlardır
Cevap sahibi+1 yıl"Mütevazi" erkek olsaydım böyle derdim skdkdk
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhsal olarak beni anlaması üzüldüğümü kırıldığını sevincimi herşeyimi fiziksel olarakta büyük popolu ve 90 üzeri göğüs ölçülü kadınla birlikte olmak isterdim
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki sen nasıl biri isterdin
Soran+1 yılSöyle diyim tipe bakmıyorum benim için öncelik konuşkan ve Zeki olması (saygılı olması ). İkinci olarak fizginin güzel olması öyle yani usttekiler olsun fizik boy kilo hiçbiri önemli değil fizik boy kilo her şey değişir ama karakter asla..
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın şöyle bir söz var bilirmisin yüzü güzele doyulmusta huyu güzele doyulmamis bilirmisin
Soran+1 yılAynen öyle. Güzelliği bozmaya bir sivilce yeter.
Kişiyi özel yapan karakteridir. Neyse teşekkürler düşüncelerin için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim gizliden çıksam eklermisin özelden konuşalım tanisalim
Soran+1 yılSanaladan arkadaş yapmıyorum maalesef
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum görmeden arkadaşlık birde sanaldan doğru değil gibi ama reeldeki insanlar çok iyi değil ben sizi tanımak istiyorum sizde uygun görürseniz tabi
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılKısmetin ve ayağına girecek iyi insanın nereden geleceği belli olmaz bir şans vermek en güzeli bence
Cevap sahibi+1 yılKader neler getirir bilinmez cikayimmi gizliden eklermisin
Cevap sahibi+1 yılbir şey demedin gezliden çıkayım beni gör konuşalım kararini degerlendirirsin enazindan bir sohbet edelim
Soran+1 yılYok ya teşekkürler güvenim yok hiç kimseye sadece senin için değil lütfen yanlsi anlama
Cevap sahibi+1 yılHiç kimseye güvenim yok diyorsun reelde biriyle karşılaşan guvenecekmisin şunu demek istiyorum şans vermeden kimin iyi olduğu anlayamazsın belkide beni redderek hayatına iyi gelecek kişiyi reddediyorsun bilemezsin kestirip atmak çözüm değil anlıyorum senide güvenini kıracak kişilerle karşılaşmışsin eminol herkes o kişiler gibi degilkonuşmak istersen çıkayım gizliden eklersin sen bilirsin yunede
+1 yılEylenecekse fizik evleneceksen hem fizik hem karekter arıyorlar, sadece ahlak ve karektere önem veren erkek sayısı çok az
00 YorumlaAkıllı olsun benim eksiklikleri mi kapatsın başkada bir şey aramıyorum ama gerçek şu ki bu devirde bulamıyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Amacı seksse fizik arıyor. Duygusal bağ ise uyum arıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Dürüstlük bir kadını kadın yapar. Buda bende ki bi kadından beklediğimdir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendine gercek anlamda guvenen kadindan. Ama kendine guvenmekle ukalalihi karistiran cok
00 Yorumla
+1 yılBize sevgi gösteren saygılı olan ve hep yanımızda olan birini bırakmayız xD
00 YorumlaBen özellikle çekicilik cazibe sexylik arıyorum tatlılık arıyorum
00 Yorumla
+1 yılSon on gündür her gün bu soruyu illa biri soruyor. Çok şey arıyoruz ya. Bitmez bizim istekler
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir fizik ve rahat bir kişilik arıyorlar amaçları belli..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHuzur, samimiyet, sadakat, dürüstlük... Ben bazıları gibi kızları cinsel obje olarak görmem.
00 Yorumla Ben karakter , kişilik , saygı ve ortak yön arıyorum. Geri kalan bir türlü halledilir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 903 cevap paylaştı. Ben sadık olma durumu arıyorum bağlılık durumu arıyorum ama yok denecek kadar az bu durum bugünlerde
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı.
+1 yılFiziğin iyi mi bu yeterli
16 Yorumla
Soran+1 yılYes
- +1 yıl
O zaman sorun yok bence
Soran+1 yılİyi teşekürler
- +1 yıl
Rica ederim 😘
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Bana Bi fotonu atar mısın
+1 yılBen sese çok önem veririm
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ince ses veya argo mu
- +1 yıl
Güzel sesli bi kız beni çok etkiler argo ise yatak haricinde pek sevmem
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılpürüzsüz kuku, ağır başlılık
217 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle cevap bu👍👍👍
- +1 yıl
Seninki öyle mi
Cevap sahibi+1 yılevet
- +1 yıl
görebilir miyim ne kadar pürüzsüz 🙄
Soran+1 yıl@Yorgunn-1-Adamm ne pürüzsüzlugunden bahsediyorsunuz 😂
Cevap sahibi+1 yılgösterir miyim hiç ben ayol
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılhayır kukudan
- +1 yıl
Öpmek yalamak zevkli oluyor
- +1 yıl
Kuku ne
- +1 yıl
@MertaAltunkynk bir çeşit zımpara markası
Cevap sahibi+1 yıl@m. knk
- +1 yıl
Puruzsuz kuku cocuklarda olur puruzsuz isteyen subyancidir
Cevap sahibi+1 yılne alaka, beyaz tenliyim ve lazer yaptırıyorum çocuklarının ki gibi şu an ztn
- +1 yıl
Yav dur sende canımızı çektirme
- +1 yıl
görelim hodri meydan ozaman
Cevap sahibi+1 yıljdjdjdj
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hiçbir canlıya güvenim kalmadı ne aradığımı bile bilmiyorum
045 Yorumla- +1 yıl
Güvenilir insana denk gelmemişsin
Cevap sahibi+1 yılHayatımda çok insan oldu, çok insan öldü, hepsinde bi kolpalık çıkıyo illa ki, ama en sonuncusu çok büyük yaktı canımı, daha kimseye güvenmem, şu genç yaşımda şu durumdaysam buna sebep olanlar Allah'ından bulsun
- +1 yıl
Kolpalık dediğin nedir?
Cevap sahibi+1 yılBende kalsın, derdini anlatacak kadar bile güvenim yok kimseye
Cevap sahibi+1 yılDerdimi
Cevap sahibi+1 yılZaten Allah inancım olmasa çoktan sıkmıştım kendime
Cevap sahibi+1 yılBir Allah'a inancımdan bir de mesleğime saygımdan sıkmıyorum
- +1 yıl
Güvenilir olmayan insanlar karşına çıktı diye neden bunun bedelini güvenilir insana ödetesin ki? 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kimseye kolpalık yapmadım iyi insanlar hala bir yerlerde var kusursuz insan yok
Cevap sahibi+1 yılBen de kimseye yanlış yapmadım ama benim hayatımdaki herkes yaptı
Cevap sahibi+1 yılZaten bu ay mesleğimden ihraç edecem Allah da affetsin kendime sıkacam, bana bu dünya çok ağır
- +1 yıl
Emin olun duygularıma tercüman oldunuz. Yeni arkadaş, iş görüşmesindeki işveren dahil acaba bunlar öncekilerden ne kadar zarar verecek diye düşünüyorum. Aşırı şüpheci ve annem hariç kimseye güvenmeyen birine döndüm.
- +1 yıl
Aynısını ben de yaşadım bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen o şahısa bile güvenmiyorum
- +1 yıl
İyi insanlar olarak düzgün insanlara denk gelemedik imtihan dünyası işte Allahtan ümidinizi kesmeyin
- +1 yıl
Sakın kendi canınıza kıymayın. Bunun azabı çok büyük.
- +1 yıl
@purplewater75 arkadaş doğru diyor
- +1 yıl
Sağ ol Zehra
Cevap sahibi+1 yılBenim biraz ümidim var, ümidimi kestim gibi, bu ay beklediğim bir şey var eğer olmazsa dediğimi yapacam, cansa can bu kadar acı çektirmem günah asıl ölüm bana kurtuluş
- +1 yıl
@purplewater75 rica ederim
- +1 yıl
Ölüm kurtuluş felan değil ben psikolojik tedavi görüyorum ölümü çok kez düşündüm ve denedim eğer başarılı olsaydım benim yaşam hakkıma yazık olacaktı önümüzde güzel bir hayat var neden kötü şeyler oldu diye kendimize eziyet edelim ki?
Cevap sahibi+1 yılValla dostum ben denemedim, denediğimde de çoktan ölüp gitmiş olurum, sen ölmek istememişsin o yüzden, ölmeyi gerçekten isteyen biriyim, ve bunun yolunu bile biliyorum bende kalsın
- +1 yıl
Ölsen yine çözüm değil ki kötüler hayatını yaşayacak sen gidip ölünce arkandan ağıt mı yakacaklar öldü gitti lavuk yaşamayı beceremedi diyecekler
Cevap sahibi+1 yılYav çokta umrumda değil, isterseler düğün yapsınlar, öldükten sonra duygum yok hissim yok ben yokum kim ne bk yerse yesin afedersin
- +1 yıl
Umursama ya bence çok düşünüyorsun hayatında bazı insanlar sana yanlış yapmış olabillirler ama bu onların karaktersizliği yaşamak çok güzel bazen aksilikler çıksa bile
Cevap sahibi+1 yılBen şiir roman yazan adamım, insanlardan çok kağıtlarla konuşuyorum, benim tek sevdiğim şey şiirlerim ve romanım Yadigâr
- +1 yıl
Eskiden ben de yazardım baktım gördüm çirkin şiir yazıyorum bıraktım 🤭
- +1 yıl
Üzülme ya çok güvenilir bir insan olmak işe yaramıyor ben eskiden çok iyi biriydim psikolojim bozulduktan sonra her türlü pisliği yaptım
Cevap sahibi+1 yılSenin x per düşük
Cevap sahibi+1 yılNormal mesaj atılmıyor, benim de düşükmüş
- +1 yıl
Sosyal medya kullanıyor musun
Cevap sahibi+1 yılKullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılWhatsApp var telegram var bu var Instagram var başka da yok
- +1 yıl
İnstagram?
Cevap sahibi+1 yılVar ama tek hesabım var silinmiyor isim, o yüzden burdan yazamam onu
Cevap sahibi+1 yılO kadar kötü şey yazdım insanlar bakar görüp, hoşlanmam
Cevap sahibi+1 yılSahte hesabın varsa yaz gerçek hesabımla yazarım
- +1 yıl
Sen yazmazsın ama ben yazarım zehrademirl.0
- +1 yıl
Sahte değil normal hesabım
Cevap sahibi+1 yılGeri sil, okudum
- +1 yıl
Gerek yok zaten herkese açık hesap değil
Cevap sahibi+1 yılYazdım gitmiyor sana mesaj
Cevap sahibi+1 yılInstagramdaki kişiler yapar mısın
Cevap sahibi+1 yılİstek attım
- +1 yıl
Mesaj kısmı açık
Cevap sahibi+1 yılGönderdim
+1 yılYüz güzelliği biraz konuşkanlık işve cilve
10 Yorumla
+1 yılKendim gibi birini ve buldum gibi 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi? hayırlı olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılher şey arıyor bakım şart ama
10 Yorumla İnce bel küçük göğüs dolgun kalça ve kısa saç
10 YorumlaGüzellik gençlik fiizj seks
25 Yorumla- +1 yıl
Sende hangisi var peki dkdkx
Soran+1 yıl@sercom3434 en üstte yazdım
- +1 yıl
- +1 yıl
Yapma böyle şeyler kadın asildir karekterlidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılİri göğüs, dolgun kalça, kalın bacak, balık etli hatun. Yani fizik. Tabi bunun yanında birde iyi sevis. en olacak. Erkeklerin derdi bitmez😀
10 Yorumla
+1 yılSadakat
19 Yorumla- +1 yıl
Seven ve güvenilir bir kadına neden vazgeçilsib
Soran+1 yılGeçen mal var işte
- +1 yıl
bence kızlar özellikle seçiyor o tipleri
Soran+1 yılKızlar sözlere kandiklari için
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
valla bilemem ama bende aynı şekilde 7 yılımı gençliği verdim sonunda koca bir hiç kaldı nasıl güveneceğiz tekrar
Soran+1 yılBı kere gidince güven geri olmuyor
- +1 yıl
aynen öyle arada konuşuyorum sevgili denemesi diyelim sanki hikaye anlatıyorlarmış gibi geliyor belkide söyledikleri her şey doğru ama bana öyle gelmiyor
Soran+1 yılEvet neyse teskkuler
Gizli Üye(30-35)+1 yılnefes alsın sürekli versin yeter
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sadakat
18 Yorumla
Soran+1 yılArayan var arkadaşlar adam gibi sevende var
Soran+1 yılCiddiyet kaalmadi
Soran+1 yılEn iyisi evde kalmak
+1 yılSende ne bulmasini istiyorsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni en çok gözler etkiliyor.
10 Yorumla kızına ve aradığı duyguya göre değişir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayış ve namus bence.
00 Yorumla
+1 yılsevgı baska ne olabılırkı D:
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Huzur istiyorum
00 YorumlaFizik önemli değil diyen yalan söylemiş olur
00 Yorumla
+1 yılVajina meme dudak isteriz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel görünüm ve az para istemeleri :D
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ciddiyet ve sadakat.
Ve huzur..10 Yorumla
+1 yılAkıl sağlığı
20 Yorumla
+1 yılNefes alabilmek
14 Yorumla- +1 yıl
İçiniz fesat awq 😒🍻
- +1 yıl
Gülünecek bir söz değil. mk
+1 yılilgi ve fedakarlık
10 Yorumla
+1 yılBen kız arayışında değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHersey
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tip.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMeme ve popo 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Yalan
Gizli Üye(18-24)+1 yılseks istiyor başka bir düşünceleri yok zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Yalan
+1 yılSöyleMEME gerek var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük boy küçük göğüs küçük dik kalça
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyin
10 YorumlaBeyin ve ahlak
00 Yorumla
+1 yılMeme
00 YorumlaAnlayış
00 YorumlaAnlayış özgürlük
00 Yorumlaistekli olmasını
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi vücut
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzel seks yapan
Soran+1 yılSeninle yapan bir başkasıyla yapiyor nasıl seviyorsunuz öylelerini anlamadım ki, tabiki bu senin düşüncen saygı duyarım.
Cevap sahibi+1 yılSenjn düşüncen ne evlenince mi
Soran+1 yılHayır normal kullanmalı olanlar iste
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi düşünüyoruz ozamn belli ölçüde
Soran+1 yılAynen aynen
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabiki güzel seks yapan bırisi olsa. hayir denmezsin
Cevap sahibi+1 yılBuna bir şey demedin
+1 yılFizik dkdmdm
12 Yorumla- +1 yıl
Yalan sjsj
- +1 yıl
memede olur
- Devamını Gör (12)