Dünyanın en mutlu insanı kimdir? 🤔
En mutlu insan benim, diyen çıkar mı? 😄 Sadece isim olarak da düşünmeyiniz. Borcu olmayan en mutludur, iyi bir eşe sahip olan en mutludur gibi cevaplar da olabilir.

Dünyanın en mutlu insanı kimdir? 🤔
En mutlu insan benim, diyen çıkar mı? 😄 Sadece isim olarak da düşünmeyiniz. Borcu olmayan en mutludur, iyi bir eşe sahip olan en mutludur gibi cevaplar da olabilir.
hayatta en büyük başarı mutluluktur' elimizdeyken, iskembesiyle birlikte ters duz edersek bu cümleyi, en büyük başarıyı elde etmiş olan çıkacaktır ki, hani fizik kanunları ters olsa da çalışıyordu sorusu gelir peşi sira. bu uçsuz bucaksız dünya içinde, bil ki,
mutlu yaşamak iki türlü insana verildi
biri iyinin kötünün aslını bilir
öteki ne dünyayı bilir ne kendini.✌🏻
Atanması yapılmış bir öğretmendir.👩🏻🏫 Ataman yapılırsa ancak rahat bir yaşam sürebilir, yardım eli uzatabilirsin maddi durumu yetersiz olan çocuklara ve ailelere.
Cevap
8Cevap
Huzurlu olan, vicdanen rahat olandır.. Elindekilerle mutlu olmayı bilendir.. Keyifli günler..
Sosyetic teşekkürler :D
💃💃💃
Evet benim hayattan zevk alıyorum kainatı seviyorum hayvanları bitkileri denizleri dağları taşları gerçekten seviyorum insanı insan bilirim insanlara maddi manevi yardım ederim kötülük gıybet çekwmemezlik yapmam benim 1 olursa komşumun 2 olsu derim daha ne olsun
Sevilen ve sevdiği tarafından sevgi gören bir insan
Mutsuzluğunu ve bunu insanlardan saklamamak gerektiğini kabullenen insanlar en mutlu insan grubuna en yakın insan bence, bunu beklentinin azlığının mutluluğun çokluğuyla doğru orantılı olmasına bağdaştırabiliriz.
Evet, en mutlu insan doğru hayat arkadaşını bulan insandır bence.
Hiçbir şeyi takmayan vicdanen rahat olay olan kimseden bir şey beklemeyen
Huzuru doğru yerde arayan ve kişisel gelişimini tamamlayan insanlar
Şükür mutluyum. Tüm güzel yürekler mutlu olsun
Mutlulugunu baska bir seye baglamayan insan mutludur.
Hayatını ve hayallerini yaşayan işte o kişidir..
Pek kimse değildir. En mutlu insanı değildir. Dünyada çoğu kimseye mutluluk talih kuşu olmamıştır kaderinde
Finlandiyada yaşayan birey ve finlandiyada yaşayan hımbıllar
gelimiş ülkeler de yaşayan her hangi bir insan
Benim
Baba parasi yiyen benimdir😜
Her anın tadını çıkarmayı bileeen✨
Aşkı yaşayan kişi
Sağlığı parası olan kişidir
Kendi kendine yaşamayı öğrenmiş insandır
En İyi Cevap