İnsanlar duygusuz mu doğar, sonradan mı duygusuz olur?

Her insanın duygusu vardır ama bazı insanlar yaşadıkları olaylar yüzünden duygularını dışarıya belli etmezler kendi içlerinde yaşarlar ve bu onları duygusuz gösterir. Ama en çokta duygusuz sanılan insanlar kırılır
Evet insanlar sonradan edinilen özellikleri sayesinde bir karaktere sahip olurlar. Anneden doğduğunda kimse iyi ya da kötü biri olarak doğmaz. İyi insan kötü insan kavramı sonradan edinilen özelliklerdir.
Cevap
20Cevap
Duygusuz insan duygusuzdur. Sonradan diye bir şey yoktur. Sadece duygularını törpüler ve biraz değişir. Ama duygular tamamen yok olmaz.
Sonradan oluyor diğer insanların eseri oluyorsun sanat olunca duygusuz ve dış görünüşe bağlı yaşıyorsun
Sonradan olur çünkü büyüdüğü aile ortamı , hayat şartları , yaşanmışliklar , hayel kırıklıkları vss bunlar zamanla insanları duygusuzlaştırıyor
Sonradan, duygusuzlukta korku gibi öğrenilen bir kavramdır, yetiştirilme tarzı bu yüzden çok çok önemli.
Ramiz dayı aklıma geldi sorunun sonuna kardeş? Yazsaydın tam olurdu
ne yapacan kardeşşşş karışık hem sonradan hemde baştan
İnsanların hayatına biri girer kazık atar insanları tanır duygusuz olur
Sonradan insanlar ve durumlar yüzünden duygusuz olur.
Sonradan duygusuz olur bazı duyguların dozu aşıldıktan sonra ruhen yorulduktan sonra
Ananin babanin kimyasina burunur bazilari bazilari dogru yolu bulur siyrilir aradan..
İnsan yaşadıklarına göre ya duygularını kaybeder ya da duygularını gizleyip göstermezler. Bazıları da hep gülerek acılarını gizlerler yani bu sonradan olan bir şey
Duygularını birileri sknce duygusuz olur. Yani sonradan..
Sonradan olur genelde iyi niyeti çok fazla suistimal edilirse
İkiside bence sonradan duygusuz olanda gördüm duygusuz doğanda
Kesinlikle sonradan gelişen olaylar nedeniyle oluyoruz
bir şey hissetmiyorsa karşındakine duygusuz davranır
Kimse duygusuz doğmaz bence
Yüzde 80 sonradan 20 doğuştan
Ben sonradan duygusuz oldum
sonradan duygusuz olurlar
En İyi Cevap