Kişilik & Karakter Günlük hayatta sizi en çok ne zorluyor? KayıpÇağınKontesi Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni şu sıra diyet çok zorluyor, geceleri hamburger kebap videoları izlemeye başladım😅 Günlük hayatta sizi en çok ne zorluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Uyku sorunları 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Her gün hamburger yiyen ben benide insnalar zorluyor 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Miden küçülünce bir şey istemez artık 1 4 Yorumla KayıpÇağınKontesi +1 yıl Küçücük zaten midem, sanırım fastfood bağımlısı olmuşum biraz Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl En azından kazinmiyordur miden kaziniyorsa sıkıntı Yorumla KayıpÇağınKontesi +1 yıl İlk hafta kan şekerim çok düştü kazındı ama şu an hiç kazınmıyor sadece yeme isteği var yeşillikten gına geldi Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Şeytanlar etrafında dolaşıyor direnenler kazanır :)) Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oldu mu şimdi canım hamburger cekiyoo 1 2 Yorumla KayıpÇağınKontesi +1 yıl Hamburger yok brokoli verelim 🥦 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hamburger 😍 Yorumla
Taylan11 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kolaylıklar diliyorum diyet mevzusundaa 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Enflasyon ve dolar kuru. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uyku sorunları
Her gün hamburger yiyen ben benide insnalar zorluyor
Miden küçülünce bir şey istemez artık
Küçücük zaten midem, sanırım fastfood bağımlısı olmuşum biraz
En azından kazinmiyordur miden kaziniyorsa sıkıntı
İlk hafta kan şekerim çok düştü kazındı ama şu an hiç kazınmıyor sadece yeme isteği var yeşillikten gına geldi
Şeytanlar etrafında dolaşıyor direnenler kazanır :))
Oldu mu şimdi canım hamburger cekiyoo
Hamburger yok brokoli verelim 🥦
Hamburger 😍
kolaylıklar diliyorum diyet mevzusundaa
Uykusuzluk, iş stresi..
Enflasyon ve dolar kuru.
İnsanlar zorluyor
Unutmak istedigim seyleri hatirlamak