Kişilik & Karakter Kıskanç mısnız? linaiste Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Alakası yok be :d.. Kıskanç mısnız? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TatlıKızzzz34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aaa oda ne hiç kıskanç olur muyum hiç değilim 😅😅 demek isterdim ama diyemem anlatılmaz yaşanır 😅😅 0 0 Yorumla
muhzeki33 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kıskancım Ama Beni Insanların Kıskanması Hoşuma Gidiyor Ama Sevgilim Veya Eşim Olursa Çekemem Kıskançlığı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,3b cevap paylaştı. Şöyle ki muhtelemen burcumla alakalı, içten kıskanırım ama belli etmem gibi durumum var. Kıskançlığı da saçma buluyorum o da ayrı mesele. 0 1 Yorumla linaiste 1 yıl +++++ Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 85,5b cevap paylaştı. Kıskanç değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hiç kıskanc degilmisin sen 😀 0 2 Yorumla linaiste 1 yıl Tam tersi -_- fazlasıyla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyle ol yoksa ucan kaçan vurur gecer sana canım 😀 Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı. Fena.. 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 886 cevap paylaştı. Çok fazla :/ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aaa oda ne hiç kıskanç olur muyum hiç değilim 😅😅 demek isterdim ama diyemem anlatılmaz yaşanır 😅😅
Kıskancım Ama Beni Insanların Kıskanması Hoşuma Gidiyor Ama Sevgilim Veya Eşim Olursa Çekemem Kıskançlığı
Şöyle ki muhtelemen burcumla alakalı, içten kıskanırım ama belli etmem gibi durumum var. Kıskançlığı da saçma buluyorum o da ayrı mesele.
+++++
Kıskanç değilim
Seversem kıskanırım. : )
sevdiğim insanı kıskanırım. kimse bakmasın benim sevdiğim kadına
Hiç kıskanc degilmisin sen 😀
Tam tersi -_- fazlasıyla
Oyle ol yoksa ucan kaçan vurur gecer sana canım 😀
Fena..
Çok fazla :/
Fazlasıyla kıskancım
Çok😒
Accuk kıskancımdır