Kişilik & Karakter Yarım akıllı insanlar da seviliyorlar mı? aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarım akıllı birini akıllı biri mi sever yarim akıllı biri mi?Arkadaşlık vs. Yarım akıllı insanlar da seviliyorlar mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Seviliyorlar 0 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çok zeki olunca aynı kutuplar birbirini itiyor 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Zıt kutup olayı işlemiyor Yorumla
Prosoonkz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Ge elde herkes dengi dengine arıyor ama olabilitor tabi 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Dengini nasıl anlar insan Yorumla
Canlıerik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl En çok onlar seviliyor dert tasa yok 0 7 Yorumla aysslay +1 yıl Niye peki Yorumla Canlıerik +1 yıl Her halde çok rahat kullanıldığı için iki cins tarafından en çok tutuluyor Yorumla aysslay +1 yıl Akıllı biri nasıl birini sver o da akıllı mi ister acava Yorumla aysslay +1 yıl Acaba Yorumla Canlıerik +1 yıl Benim tercihim akıllı o ne öyle yarım akıllı ile ne işim olur Yorumla aysslay +1 yıl Kime yarim akıllı denir? Yorumla Canlıerik +1 yıl Herşeyi düz anlayan Saçmalayan Saftırik bir şey Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dürüstse arkadaş olurum. 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl Hığ doğru yalancı olmasın Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Aynen Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Yarın akıllılar daha çok seviliyorlar. 0 13 Yorumla aysslay +1 yıl Niyeymiş Yorumla Learnedman +1 yıl Kimse yanında kendinden akıllı birisinin olmasını istemez yarım akıllılar daha eğlenceli ondan sanırım Yorumla aysslay +1 yıl Aklı başında biri de aklı başında birini ister bence Yorumla Learnedman +1 yıl Orası öyle ama aklı başında insan sayısıda çok fazla değil.. Yorumla aysslay +1 yıl Var mı var ama Yorumla Learnedman +1 yıl Evet var az olan kıymetlidir sonuçta herkes kendi seviyesinde kıymet bulur... Yorumla aysslay +1 yıl Kendi seviyesinde kıymet bulmak ne demek Yorumla Learnedman +1 yıl Akılllılar akıllı insanlarla arkadaşlık kurmak ister onu demek istiyorum.. Yorumla aysslay +1 yıl Ben de akilli insanlar ile arkadaş olmak isterim Yorumla Learnedman +1 yıl o zaman akıllı insanların takıldığı ortamlara git.. Yorumla aysslay +1 yıl Aradığımı söylemedim de akilli insanlar nerede takılrmış haha Yorumla Learnedman +1 yıl Akıllı insanlar bilim fuarlarında takılır :) Yorumla aysslay +1 yıl Neyse biz işimize bakalım fuara da gideriz Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen seviyor musun? :D 0 14 Yorumla aysslay +1 yıl Ben akıllı severim Yorumla Jagras +1 yıl Demek ki yarım akıllılarda sevebiliyormuş :D Yorumla aysslay +1 yıl Kalp Yorumla Jagras +1 yıl Kaka emojisi :D :D Yorumla aysslay +1 yıl Benimki emoji değildi Yorumla Jagras +1 yıl Benimki de kaka değil, yazı :D :D Yorumla aysslay +1 yıl Benimki organ olan kalpti Yorumla Jagras +1 yıl Sonu gelmeyecek bak bu muhabbetin :D Yorumla aysslay +1 yıl Boş vaktimiz var mı Yorumla Jagras +1 yıl Kısmen evet var :D Yorumla aysslay +1 yıl Buradaysak var Yorumla Jagras +1 yıl Beni zeki buluyor musun :D :D Yorumla aysslay +1 yıl Söylemem Yorumla Jagras +1 yıl Gözleeeeeer kalbin aynasıdır, yalan nedir bilmez onlar 😁😁 Yorumla
-Kral1BoGa- Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yarım akıllıyı yarım akıllı sever.😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sonunda profil resmini değiştirmişsin. 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl ZASHSGSGSHHAA bundan sonra sürekli Yorumla
birbiricikbir Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aklı Değil karakteri önemli. 0 3 Yorumla aysslay +1 yıl Karakterine de yön verebilmek için akıl lazım Yorumla birbiricikbir +1 yıl Vicdan, merhamet, insanlık gibi duyguları olması için akıl gerekmez. Çok akıllı zeki denicek bazı insanlar bile insanlıktan nasibini almamış olabiliyor. Vicdansız zeki biri mi, merhametli yarim akıllı biri mi? Yorumla aysslay +1 yıl Dahi olmak şart demiyorum akıllı biri iyi ve kötüyü ayırt eder Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Adam olan sevilir 0 8 Yorumla aysslay +1 yıl Yarım akıllı tam adam olur mu Yorumla Hacker10101 +1 yıl Yarım akıllı adam aklı yarım olsa bile iyiye kullanırsa aklını sevilir. Akıl 0.25 bile olsa iyiye kullanırsan sevilirsin. Yorumla aysslay +1 yıl Yani akıl yarim da olsa yarim kısım çalışıyorsa iş görür Yorumla Hacker10101 +1 yıl E tabi Yorumla aysslay +1 yıl Yarısı iş gören bi aklım var😃 Yorumla Hacker10101 +1 yıl Sıkıntı yok iyiye kullanırsan süper Yorumla aysslay +1 yıl Çabalıyorum Yorumla Hacker10101 +1 yıl Adamın 100% aklı var kötülük peşinde yani sen düşün gerisini Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. seven olur elbet 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı. Herkes sevebilir 0 14 Yorumla aysslay +1 yıl Ama saçma hareketleri olur Yorumla uslanma +1 yıl Olsun sevimli olur Yorumla aysslay +1 yıl Genel olarak hayat daha zor olabilir ama Yorumla uslanma +1 yıl Neden olsun Yorumla aysslay +1 yıl Çünkü akıllı hareket etmeyince işler ters olabilir Yorumla uslanma +1 yıl Peki neden sen böyle düşünüyorsun Yorumla aysslay +1 yıl Hiiç Yorumla uslanma +1 yıl Böyle biri mi var Yorumla aysslay +1 yıl Vardır Yorumla uslanma +1 yıl Hayatinda Yorumla aysslay +1 yıl Yok ama ben braz öyleyim Yorumla uslanma +1 yıl Konuşalım mi biraz Yorumla aysslay +1 yıl Noğ Yorumla uslanma +1 yıl Tamamdir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Seviliyorlar
Çok zeki olunca aynı kutuplar birbirini itiyor
Zıt kutup olayı işlemiyor
Ge elde herkes dengi dengine arıyor ama olabilitor tabi
Dengini nasıl anlar insan
En çok onlar seviliyor dert tasa yok
Niye peki
Her halde çok rahat kullanıldığı için iki cins tarafından en çok tutuluyor
Akıllı biri nasıl birini sver o da akıllı mi ister acava
Acaba
Benim tercihim akıllı o ne öyle yarım akıllı ile ne işim olur
Kime yarim akıllı denir?
Herşeyi düz anlayan
Saçmalayan
Saftırik bir şey
Dürüstse arkadaş olurum.
Hığ doğru yalancı olmasın
Aynen
Yarın akıllılar daha çok seviliyorlar.
Niyeymiş
Kimse yanında kendinden akıllı birisinin olmasını istemez yarım akıllılar daha eğlenceli ondan sanırım
Aklı başında biri de aklı başında birini ister bence
Orası öyle ama aklı başında insan sayısıda çok fazla değil..
Var mı var ama
Evet var az olan kıymetlidir sonuçta herkes kendi seviyesinde kıymet bulur...
Kendi seviyesinde kıymet bulmak ne demek
Akılllılar akıllı insanlarla arkadaşlık kurmak ister onu demek istiyorum..
Ben de akilli insanlar ile arkadaş olmak isterim
o zaman akıllı insanların takıldığı ortamlara git..
Aradığımı söylemedim de akilli insanlar nerede takılrmış haha
Akıllı insanlar bilim fuarlarında takılır :)
Neyse biz işimize bakalım fuara da gideriz
Sen seviyor musun? :D
Ben akıllı severim
Demek ki yarım akıllılarda sevebiliyormuş :D
Kalp
Kaka emojisi :D :D
Benimki emoji değildi
Benimki de kaka değil, yazı :D :D
Benimki organ olan kalpti
Sonu gelmeyecek bak bu muhabbetin :D
Boş vaktimiz var mı
Kısmen evet var :D
Buradaysak var
Beni zeki buluyor musun :D :D
Söylemem
Gözleeeeeer kalbin aynasıdır, yalan nedir bilmez onlar 😁😁
Yarım akıllıyı yarım akıllı sever.😅
Sonunda profil resmini değiştirmişsin.
ZASHSGSGSHHAA bundan sonra sürekli
Herkes herkesi sevebilir.
Aklı Değil karakteri önemli.
Karakterine de yön verebilmek için akıl lazım
Vicdan, merhamet, insanlık gibi duyguları olması için akıl gerekmez. Çok akıllı zeki denicek bazı insanlar bile insanlıktan nasibini almamış olabiliyor. Vicdansız zeki biri mi, merhametli yarim akıllı biri mi?
Dahi olmak şart demiyorum akıllı biri iyi ve kötüyü ayırt eder
Adam olan sevilir
Yarım akıllı tam adam olur mu
Yarım akıllı adam aklı yarım olsa bile iyiye kullanırsa aklını sevilir. Akıl 0.25 bile olsa iyiye kullanırsan sevilirsin.
Yani akıl yarim da olsa yarim kısım çalışıyorsa iş görür
E tabi
Yarısı iş gören bi aklım var😃
Sıkıntı yok iyiye kullanırsan süper
Çabalıyorum
Adamın 100% aklı var kötülük peşinde yani sen düşün gerisini
Sevilir...
seven olur elbet
Herkes sevebilir
Ama saçma hareketleri olur
Olsun sevimli olur
Genel olarak hayat daha zor olabilir ama