Kişilik & Karakter Bir kahvenin sizde kaç yıl hatırı var? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir kahvenin sizde kaç yıl hatırı var? Yapan kişiye bağlı bende bunu yapanın hatırı bir ömür 😏 Bir kahvenin sizde kaç yıl hatırı var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yanında çikolata da varsa 1 2 yıl hatırı olur 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ben kendim yapıyorum hep , kendimde hatrim sonsuz 🤸♀️ 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kahvenin yok, çayın 80 yıl vardır bende.. 😄 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Çaycılar belli olmaya başladı 🤣 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hemde Osmanlı fincanında 😀Afiyet olsun. 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl Teşekkür ederim. Sevenlerimiz sağolsun ☺️ Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Makina yapmadı umarım 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ciks cezve ile yapıldı insan eli değdi sevgiyle yapıldı 😏 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 🙂Ne güzel insanın bir seveni olması Yorumla Catutigernos +1 yıl Sağolsun dost dediğin öyle olur ☺️ Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Daim olsun ☄️ Yorumla Catutigernos +1 yıl Teşekkür ederim hanımefendi ☺️ Yorumla
m_edusA Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl çok severim afiyet olsun 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Teşekür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanında çikolata da varsa 1 2 yıl hatırı olur
Ben kendim yapıyorum hep , kendimde hatrim sonsuz 🤸♀️
Kahvenin yok, çayın 80 yıl vardır bende.. 😄
Çaycılar belli olmaya başladı 🤣
Hemde Osmanlı fincanında 😀Afiyet olsun.
Teşekkür ederim. Sevenlerimiz sağolsun ☺️
Makina yapmadı umarım 😂
Ciks cezve ile yapıldı insan eli değdi sevgiyle yapıldı 😏
🙂Ne güzel insanın bir seveni olması