Neden bir şey öğrenmekte iyi değilim ama hobilerde iyiyim?

Ben liseyi 17 yaşımda bıraktım okulda çok kötü hissediyordum ama spora yazıldım müzik kursuna yazıldım zevkle yapıyorum

ohula giderkende spora gittiğim oluyordu ama okul yüzünden her şeyden kendimi geri çekiyordum okulu bıraktıktan sonra kendimi harika hissetmeye başladım spor ve müziğe kendimi daha çok verdim hatta 2 yeni dil bile öğrendim!

şimdi ise resim çizmeyi öğrenmek ve müzik olarak sesimi güzelleştirmeyi (eğitmeyi hedefliyorum) 18 yaşına girdim ve artık bir işe de girmek zorundayım

ama biliyor musunuz ben bir garson olsam bile mutlu olurum ki garson olmak istiyorum!
spor ve müzikte de fazla pro olma gibi hevesim yok bana yeten bana iyi geleni kadar sahip olsam mutluyum

biliyorum ailemden ayrı yaşadığım zaman belki fe çoğu zaman param yetmeyecek çünkü paranın büyük çoğunluğunu sokak hayvanlarıma harcayacağım!

bazen cebimde 10 lira varken ve çok aç olsam bile sokak hayvanını besleyip açlığa dayanıyorum

hayatı seviyorum! Bir şey başarmak zorunda hissetmeden hayatın her alanında bir tutam alıp melodiye kendimi kaptırıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında okulda derslerde istediğim zamanlarda sınıf birincisi olabiliyordum ama asla istediğim için değil baskı hissettiğim için çabaladım bir şeye zorunlu hissetmeyi saatlerce zorlanarak bir şeyler çalışmayı hiç sevmiyorum hayatı çok ciddiye almayı sevmiyorum!!
Güncellemeler
+1 yıl
Yani arkadaşım olmasa bile doğaya sahibim flütümü alır parka gider ağaç altına oturur müzik dinler flüt çalar kitap okur gördüğüm bir sokak hayvanıyla arkadaş olur çiçekleri izlerim bundan güzel ne var 🤔 insanlar neden hep telaş ve bir şeyler Peşinde anlamıyorum doğrusu
Neden bir şey öğrenmekte iyi değilim ama hobilerde iyiyim?