Kişilik & Karakter "Ben kazandım!" diye bir mesaj gelse size, kimden ne diye gelmiş olabilir? Ne düşünürsünüz? __MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Ben kazandım!" diye bir mesaj gelse size, kimden ne diye gelmiş olabilir? Ne düşünürsünüz?#Vesselam "Ben kazandım!" diye bir mesaj gelse size, kimden ne diye gelmiş olabilir? Ne düşünürsünüz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yakın arkadaşım atmıştır ve ona derim ki, napim.. 1 0 Yorumla
Pudralı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Kardeşimle bağlantılı olur kendisi sınavlarla meşgul ondan:) 1 1 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl İnşallah gelir o mesaj o hâlde :)) Yorumla
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım KPSS'yi kazanmış ise onun müjdesini veriyordur herhalde. 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Helal karşim derdim 1 3 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Kimden gelirdi? Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Etrafımda bir şeyler kovalayan hedefi olan amacı olan bir sürü insan varbu mesaj abartısız 15 kişiden gelebilir :D Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Güzel 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakın arkadaşım atmıştır ve ona derim ki, napim..
Kardeşimle bağlantılı olur kendisi sınavlarla meşgul ondan:)
İnşallah gelir o mesaj o hâlde :))
Arkadaşım KPSS'yi kazanmış ise onun müjdesini veriyordur herhalde.
Helal karşim derdim
Kimden gelirdi?
Etrafımda bir şeyler kovalayan hedefi olan amacı olan bir sürü insan var
bu mesaj abartısız 15 kişiden gelebilir :D
Güzel 👍
Yanlış atılmış diye düşünürüm