Evren nasıl oluştu sizce?
Bilimsel olarak cevaplayın lutfen
Bilimsel olarak cevaplayın lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilimsel olarak: hiçbir şey yokken birden bir çarpışma ile dünya gezegenler ve biz olduk. Yoktan var edildiğimiz doğru da, kimin var ettiği konusu ihtilaflı.!
0 saniyeyi bilmiyoruz ama teoriye göre bi patlama oldu. Ne nasıl niye patladı bilmiyoruz. Ve yoğun bi enerji oluştu. Zamanla atom altı parçacıklar, atomlar oluştu. Hikaye uzun. Işte sırasıyla yıldızlar galaksiler
Cevap
8Cevap
Büyük patlama ile oluştu, evrim ağacı sitesinde bununla ilgili bir makale var
Bundan 13.7 milyar yıl önce toplu iğne başı kadar olan bir enerji yumağı birden bire patladı ve bu patlama öyle muazzam bir orandadırki, Evrenin genişleme hızı o kadar kritik bir noktadadır ki, Big Bang 'ten sonraki birinci saniyede bu oran eğer 'yüz bin milyon kere milyonda bir' daha küçük olsaydı evren şimdiki durumuna gelmeden içine çökerdi.
Sıfır hacim yüksek enerji ve bir noktanın patlaması en popüler teoridir. big bang olarak bilinir malum. Bilim daha fazlasını açıklayamıyor. Şuanlık durum bu şekil.
Evrenin annesiyle babası o gece korunmamis o yüzden 9 ay sonrada dünyaya gelmiş 😂
evrenin annesi ve babası bir akşam korunmadan ilişkiye girince... daha bilimsel nasıl anlatırım bilemiyorum
Allah yarattı bilimi s. ktir et evrenin oluşması konusunda
İki evren zarı çarpıştı ve bu evrendeki fiziksel kanunlar oluştu diye bir teori var.
Senin gibi kezolarsa puauauaua
Dedi ezik
Allah yarattı
Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?