Bana şerefsiz namussuzsun diyen annemin parasıyla üniversiteye gitmek neden?

Yazın çalışacaktım babam çalışmayım diye dövdü evde zorla tuttu. Böyle olunca çalışamadım. Kapalı namazlı bir kızım el ele dahi tutuşmamış biriyim. Annrmle babam berbat insanlar. O yüzden Bursa’da tesettür modelliği işi bulunca gitmiştim bundan 5 ay önce. Gitiiğim yereli eleman otelde misafir edileceksiniz diyip para vermekten korktuğu için beni evinde kaldırdı. Hiç uyumadım. Yaşadığım rahatsız gün gece yetmiyormuş gibi sabah da iş felan olmadı ben de eleman yalan söylediği için polise gittim ve 98 suç kayıtlı olduğunu öğrendim. Yalak polis amcamı aramış 22 yaşında olmama rağmen amcam siyasetçi diye yalakalıl yapmış. Yaşadığım rahatsızlık sıkıntı yetmiyormuş gibi onlar beni bir saat taşa tuttu. Zorla dayak tehdidiyle. Annrmse bu olaydan aylar sonra bile o 40 yaşındaki aç köpeğe adla bakmayacağımı bilmesine rağmen sen şerefsiz namussuz kızsın dedi bana. Üniversite açılacak diye 3 haftadır para arıyorum sırf şu pis ailemden almamak için. Sevgilim olmadığı için finansal köle falan aradım. O kadar vicdansızlar ki uğraştırıp uğraştırıp üniversiteye pazartesi gitmem gerektiğini bilmelerine rağmen para vermediler. O kötü aileye bi kızı bir erkek nasıl bırakır ya. Onlardan para almasın diye elinden geleni yapar normal bir erkek. Ve en sonunda okul açılalı bir hafta oldu gitmedim, annem 5 bin attı şu an gidiyorum. Tekim. Ağlıyorum. Neden Allahım

Güncellemeler
+1 yıl
Otobüsteyim işte ama sevineceğim hiçbir durum olmadı
Güncellemeler
+1 yıl
Otobüs de çok sıcak dayanamıyorum. İçi pamuklu Sweat giymiştim otogar soğuk olmasın diye. Şöför peteği açmış. Ağlıyorum ya dayanamıyorum. Bari 23 yaşım güzel olsun inşallah
Bana şerefsiz namussuzsun diyen annemin parasıyla üniversiteye gitmek neden?