Kişilik & Karakter Size söylenmiş yalan ve ihaneti öğrendiğiniz oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor size söylenmiş bir yalan veya ihanet. Güncellemeler+1 yıl Ne hissettiniz Size söylenmiş yalan ve ihaneti öğrendiğiniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 921 cevap paylaştı. İhanet etmeyen ve yalan söylemeyen olmadığını bildiğim için sorun olmuyor bilinçli olarak milletin bu yalan ve ihanetini görmezden geliyorum 0 1 Yorumla Ferahxy +1 yıl Dogru Yorumla
azaklii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Yüzüne gülüp bakıp sonra ciddi olarak yazdığında yine gülüp dalga geçmek sen kimsinde beni ekledin diye... 1 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cok buyuk bisey olmadi 0 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Çok fazla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettiniz Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Evett 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettin Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Utanç verici bir durum du Yorumla Soran +1 yıl Cideenn Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Evet cidden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oldu elbette 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık hissetmiyosun ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen ne iyi Yorumla
Fıratkurtlu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ögrendimmm 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettn Yorumla Fıratkurtlu +1 yıl İnsan kötü oluyoe ilk başta sonradan vaybe diyosun geçiyor ama iyi ki ögrendim diyosun ona göre tavır koyuyosun Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle sonra da alışıyorsun Yorumla Fıratkurtlu +1 yıl Aynen 🤷♀️🤷♀️ insanları kendin gibi sanıyosun ama değiller işte Yorumla Soran +1 yıl Tanımış sanıyorsun daha doğrusu sonra içinden başka bir şey çıkıyor şöyle alttan bakıyorsun bu omu diye 😂 Yorumla Fıratkurtlu +1 yıl Ahhaha😂😂😂 alttan değilde üsten bakıyorum 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Fıratkurtlu +1 yıl Seni kım arkandan vurdu Yorumla Soran +1 yıl En sevdiklerim.. Yorumla Fıratkurtlu +1 yıl Geçmiş olsunn ozman 🤷♂️🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Geçti zatenğn Yorumla Fıratkurtlu +1 yıl İyi ozman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İhanet etmeyen ve yalan söylemeyen olmadığını bildiğim için sorun olmuyor bilinçli olarak milletin bu yalan ve ihanetini görmezden geliyorum
Dogru
Yüzüne gülüp bakıp sonra ciddi olarak yazdığında yine gülüp dalga geçmek sen kimsinde beni ekledin diye...
1 gün geçmeden öğrenirim
Cok buyuk bisey olmadi
Çok fazla
Ne hissettiniz
Evett
Ne hissettin
Utanç verici bir durum du
Cideenn
Evet cidden
Oldu elbette
Ne hissettiniz
Artık hissetmiyosun ya 😂
Aynen aynen ne iyi
Ohoo, birçok kez.
Ögrendimmm
Ne hissettn
İnsan kötü oluyoe ilk başta sonradan vaybe diyosun geçiyor ama iyi ki ögrendim diyosun ona göre tavır koyuyosun
Aynen öyle sonra da alışıyorsun
Aynen 🤷♀️🤷♀️ insanları kendin gibi sanıyosun ama değiller işte
Tanımış sanıyorsun daha doğrusu sonra içinden başka bir şey çıkıyor şöyle alttan bakıyorsun bu omu diye 😂
Ahhaha😂😂😂 alttan değilde üsten bakıyorum 😂😂
😂
Seni kım arkandan vurdu
En sevdiklerim..
Geçmiş olsunn ozman 🤷♂️🤷♂️
Geçti zatenğn
İyi ozman