5. siniftaydim henüz annem cantama tost koyardi hep tatilden bigün önce tostumu yememistim ve cantamda unutmustum 1.5 ayligina tatile gittik döndük cantami actim baktim nutellali tost ama tostu actim yatagimin üstüne kücük kahverengi seyler düstü elimle topladim elimdeykene baktim kahverengi böcekler.. anlatirken bile midem bulandi yaa..
aa bide kücükkene yerde pemne npembe kücük seyler gördüm onlarida elime aldim incelemek icin baktim tabi o an biliyorum bunlarin fare yavrulari oldugunu simdi aklima geldikce tüylerim diken diken oluyor farelerden tiksinirim..
bide kücükkene toprak yiyordum :))10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMutfağa vişne suyumu koymuştum bardakta, az kalmıştı. Babam içmiycem sanıp sigaralarını söndürüp içine atmak için kullanmış. oda karanlıktı biraz, masanın üstünde bardağımı görünce yarım bırakmıştım içiyim dedim ve sonuç... düşünün yani
1415 Yorumla
Soran+1 yılkötü olmuss
- +1 yıl
Ahahha :D
- +1 yıl
Baya :c iğrenç bir tadı var tavsiye etmem
Soran+1 yılkurban kanı nedir yaa et bile yiyemezken :D
- +1 yıl
İzmaritsizi birada iyi gidiyor diyorlar ama bilemiyorum :D
- +1 yıl
Büyük geçmiş olsun :)
Soran+1 yılahaha aynen
- +1 yıl
ALLAH sabır versin ne diyim :)
- +1 yıl
Harika
Şöyle oldu hani düşündüm de aklıma gelmedi ya da yapmamışımdır diye düşünüyorum. Yok yok yapmamışımdır ya :S
Şey geldi aklıma, ben çocukken şu Eti Cin'lerden alırdım bir sürü bir sürü. Çok severdim hala severim. Bir gün yine aldım onlardan bir 10 tane falan, dedim şunları mutfak robotuna doldurayım, içine de süt döktüm, biraz çilek reçeli döktüm, ondan sonra biraz da çikolata falan doldurdum bastım mikserin düğmesine, tanımlayamadığım renkte bir şey oldu. İçtim, midem bulandı tadı iğrençti :S:SS02 Yorumla
Soran+1 yılaslında güzel olabilir
Babannenle ayni oda da yatiyorduk kucukken gece susadim oda karanlik karanlikta saga sola bakarken masanin ustunde bardak buldum diek kapaya diktim icerken suyu kana kana agzima bisey dustu korkudan bagirdim isigi yaktilar ki babannemin dislerinin oldugu bardagi icmisim
76 Yorumla
Soran+1 yıloff bu iğrençtiiii
- +1 yıl
coo ogrencmis be okuduktan sonra ben bile kotu oldum
- +1 yıl
@ferhatDmR hahahahaha +1 :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
askerdeken astsubayın biri bana omuzuna masaj yapmamı söyledi. nesse istemeye istmeye yaptım. sanki p ezevvengin arvadıyız. sonra git bir bardak souk su getir dedi. tamam dedim. arkadaşlarada gelin laa bakın ne yapcam dedim. bardaga buzu doldurdum içinede cins. organımı soktum bardağada suyu doldurdum götürdüm. ister inanın ister inanmayın. adam bana şunu dedi : sanki içine şeyini sokmuşsun tadı var dedi arkadaşlar ve ben gülmekten yerlere yatmıştık. tabi atsubayda komiklik yaptığına güldüğümüzü zannetti yüreğim ve şeyim buz gibi oldu :D ne maceralar yaşadım askerde a m k. sakın gitmeyinnn :)
40 Yorumlailkokulda istiklal marşı okunurken tüm okulun önünde altıma işemiştim.
çok sümük yerDİM
küçükken kabız olduydum b*k arkamdan çıktı asılı kaldı 7-8 sn. kadar bende merak ettim benden böyle 1 anaconda nasıl çıkar diye apış aramdan elimi geçirip düşmeye hazırlanan boku elledim ve tam o sırada aşağıdaki küçük havuza düştü. sonra bilin bakalım nerelerime sular sıçradı. tam oraya bakıyordum çünkü
daha vardırda aklıma gelen, beynimin küçüklüğümün iğrençlik dolabında sakladığım en iyi hatırladıklarım bunlar00 Yorumla
+1 yılPiknikteyizz yemek yedik vs kola ictik kola asagidaydi kapagini takmamislar aldim sinirlendim aldim uzaklastim bir kafaya diktim ictim ictim boyle tane tane birsey geliyordu bir baktim megersem full karincaa o gün nefret ettim kendimdenn igrençtii iyy aklima geldii
20 Yorumlabıtane kıza ayar olmustum arakdas arkasını dondurdu cantası acıktı agzı bende rujunu aldım penisime surdum sonra attım cantaya 5 dkk sonra dudakların cok bence ruj rus taş gıbı hatun olursun dedım mmmm mmmmm yapa yapa surdu arkadasta gulmekten kalp krızı gecırdı :D ulan nerden baksan 6 senelık olay :D
03 Yorumla
Soran+1 yılahahaha
- +1 yıl
rujun tadı nasılmış diye sorsaydın çeşke. D
+1 yılUykulu gözlerle uyandım, dişlerimi fırçalamak üzere banyoya gittim. Fırçaya macunu aldım dişlerimi başladım fırçalamaya ama bir gariplik vardı. Macunun tadı değişik geldi. Macuna bir baktım meğer diş macunu diye tüy dökücü kremi almışım :)
54 Yorumla- +1 yıl
O günden sonra dilimde tüy bitti sözünü kullanmıyorum. Bitmiyor çünkü hepsi döküldü :)
Soran+1 yılahaha sabahtandır deli gibi gülüyorumm:D
- +1 yıl
O günden sonra dişlerimi fırçalamayı azaltmıştım bu seferde çürüdü 4 tane implant yaptırmak zorunda kaldım :)
+1 yılBir yılbaşi partisinde bir kız sarhostu sonra uyumustu bizde ic camasir haric elbileri cikartmistik sonra tek tek fotograf cekildik. bir tanesi gitti kizin gotune iyi bir saplak atti. bir digeri ise bir arkadas uyuyordu sonra bn yuzune osurarak uyandirmistim tabi tam gotumu dayamistim yuzune uzun bir osuruktu
10 Yorumlavar çok pislik bir şeydi ihtiyacı olan bir aileye erzak paketini habersiz kapısına bırakıp gitmek istedim komşuları beni yanlış anladı olay çıkardılar bende bu paketi bırakan bendim demedim çok pislik bir durum içinde kaldım sonra durumu polise anlattım ispat ettim ama onların haberi olmasını istemedim haberleri de olmadı
00 Yorumla
+1 yılYaz günüydü uyku sersemıne kalktım dolaptan su ıcıcektım pet şışelere koyuyoruz bız suları yanyana annemde bıtane pet şışesıne zeytın yagı koymus onuda suların yanına uyku sersemıne sen bır dık zeytın yagını mıgdem kalktı bak gene cıkaramadımda luk luk gıttı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılıyy
+1 yılAblam saç boyasını buz dolabına koymuştu tabağa döküp niyeti neyse artık... bende puding filan diye bir kaşık daldırdım attım ağza hayatımda böyle iğrenç bir tat acı daha görmedim bir hafta boyunca dilim tat nedir bilmedi allahtan yutmadıydım :D
60 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yıl04 Yorumla
Soran+1 yılkomik mi
- +1 yıl
Değil mi :)
- +1 yıl
@derin65 anlamıyorlar ki :P
bir gün otobüste yellenince yanımdaki amca burnunu tuttu dik dik gözüme baktı. o bakmaya devam edince kendimi bir garip hissettim yine yellendim. bir kaç kişi de sesi duyup bana baktı. ben daha da bir garip oldum, resmen otobüste ilgi odağı bendim. koku yayılınca tüm otobüs bana baktı. ben de bu kadar ilgiye dayanamayınca tekbiiir allahuekbeeer nidalarıyla koltuğa sıçtım.
12 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm :D
sokakta rast geldiğim bir keçinin bokunu zeytin diye kahvaltıda arkadaşımın tabağına koymuştum :))
tam dana ya ilkini yedi bişey anlamadı ikincide fark etti :) beni 2 gün eve almadı :)42 Yorumla
Soran+1 yıl:Diyi olmus
+1 yılKüçükken hambuger yemeyi çok severdim bizim komsumuzun köpeği vardı birgün yerken hamburgerimi komşum köpeğiyle bize geldi ve yere kakasını yapmııış :/ bende çok küçüktüm tabii hamburgeride çok sevdiğim için yine yiyordum koltuğa hamburger eti düşmüş sandım yedim meğerse o köpeğin kakasıymış iğrenç bir tadı vardı ama salak gibi yutmustuum :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarhoştuma ama bilerek isteyerek yaptım şimdi yapamam neyse kısa zaten yazıyorum alta;
Üniversitedeyken eve geldikten sonra elektrikler kesildi. Bende tuvalete gitmek yerine balkondan aşağı yihhuu diyerek (fazla bağırmadım tabiiki) idrarımı alt katlara doğru yaptım efenim :) . Bunu yaparken tamamen çıplak olduğumu, karanlıktanda kimsenin beni göremediğini eklemek isterim :))))00 YorumlaBenim bulunduğum yerde köpek b. kları meşhurdur. bir gün arabaya binerken bka basmıştım arabada farkına vardım. Arabadan çıktım silim derken bidaha bka bastım. Benmi sakarım yollarmı b*k dolu anlamadım :D
33 Yorumla
Soran+1 yılAHAHAH
+1 yılArkadaşıma suyun içine tükürdum oda ohh bal bal diye icmisti angut >_<
21 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen en iyisi
offf bu ne ya cevapları okuyunca ağzım açıkta kaldı benim yaptığım en büyük iğrençlik o da manevi olarak beni kızdıran kardeşimin kafasına yumuşatıcı dökmekti tamam kabul ediyorum manevi olarak iğrençti ama ohh mis çocuk bir hafta gül gibi koktu
00 YorumlaPatronumun kahvesine tükürdüm. Beni cok sinirlendirmisti adama bagiramiyorumda kahve istedi bende gittim tükürdüm icine ama cok pisman oldum yaaa keske yapmasaydim kendimi cok kötü hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılVişnesuyu almıştım marketten, direk kafama diktim içinden arı çıktı, ıstırdım sonra farkettim ıykkkkkk
10 Yorumla
+1 yılKız arkadaşımın kolasına işemiştim aşkım bunun tadı niye böyle diyince bilmiyorum bozulmuş mu demiştim gülmemek için kendimi öyle tutuyoduk ki beyin mcklanması geçirdim :DDDD
15 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsin
- +1 yıl
Beğeneceğini biliyodum :D dahasıda var istiyosan :D
- +1 yıl
Ahaha @Derin65 benim gibi sevgili bulamassın heralde o derece iğrencimdir :D özellikle regl dönemi mmm :DDDDDDD
- +1 yıl
Şakaydı ben hiç böyle pis şeyler yapmadım arkadaşlar :D
Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı. kuzenimin ayakkabısa köpek pisliği sürdüm görünmeyen yerine iki ayakkabısına da giydiydi öyle hatırladıkça gülüyorum :D bir keresinde de yeğenime hediye aldım t-shirt pire tozu döküp verdim gün boyunca kaşındı :)) artık uslu bir kızım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha bencede uslu ol
Arabada burnumu karistirdm yan daki karin da gordu ohaa dedi :)
22 Yorumla
Soran+1 yılne rahatlık o bayımm
saç ucu boyanmış diş fırçasıyla dişimi fırçalamak. birde kurban bayramında nasıl olduysa cebimden et çıkmıştı
13 Yorumla
Soran+1 yıloff iğrençsin cepte etin ne işivar:D
Soran+1 yıldüsün:D
+1 yılünüversitedeyken arkadaşımın dalin şampuanının içine işemeştim dalinde sarı gerizekalı da onla banyo yapmıştı bu anıma cok gülerim. sayende hatırladım ahahah :DD
10 Yorumla
+1 yılTayland da eve gelen misafire saygi olarak aksam yemeginde kizarmis hamamböceği ikram ederler yemezsen saygisizlik olarak kabul edilir bizde bir aksam misafir olduk:)
15 Yorumla
Soran+1 yılahah ciddimisin
- +1 yıl
25 senedir unutamiyorum annem diplomatti mecburen yedim
Soran+1 yıl:)) hamam böceği nasıl ya
- +1 yıl
Istakoz yedinmi hic
Iyy cok ıgrencsınız annemle kardeslerle yıkıldık :):):)
10 Yorumla
+1 yılBurnumu karıştırıp gizlice sandalyenin altına sürüyorum :( ya da hap yapıp halıya fırlatıyorum, sulu sulu kapı kenarlarına sürdüğümde oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ulan :D
- +1 yıl
@YanlızAdammm :d
- +1 yıl
Yanlız değilsin :) ama ben o kadar pisleşmiyorum bakıyorum bir şey var mı etrafa yoksa halıya fırlatıyom sulu sulu olunca direk lavaboya :D
Yorumlara baktimda Sonrada ülke neden gelişmiyor :D
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılİddia uzerine çiğ pırasanın içine zeytin koyup yedirtmislerdi:|
10 Yorumla
+1 yılÖyle birşey yapmış olsam burada niye söyleyim ki...
10 Yorumlabir gün arkadaşlarla içiyordk arkadaşın birasına kolanya karıştrdm onunda kafa çakırdı hiç fark etmedi fondip yapti sonuç mu sabaha kadar kustu bizde evi temizledk haytımda geçirdgm en igenç geceydi:)
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi olmus
Soran+1 yılciddiyim :D
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. yalnızken burnumu bile karıştırmam. hiç bir halt çevirmiyorum gizliden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyan komşunun yatak odasında her cumartesi saat 11 sularında başlayan nefes nefese süren çarpışmalarını dinliyorum. kadın felaket inliyo zaten yeni evliler. onları dinlerken bende osbir çekiom
12 Yorumla
Soran+1 yılayıp:D
Cevap sahibi+1 yılnapıyım yokluk
Yorumları okudum da yarıldım ahahah adsdfklsj Meğer ne tipler varmış..
Yok desem kimse inanmıyacak ama cidden yok =/10 YorumlaSanırım hatırlamıyorum ama ne iğrenç insanlar varmış :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKESİNLİKLE
+1 yılEski sevgilimin doğum gününde köpek maması göndermiştim kargo ile.
32 Yorumla
Soran+1 yılsaçma:D
- +1 yıl
Ever ama onun o anki suratındaki ifade saçmalığı yok ediyor 😄
+1 yılArkadaşlarla hunharca içerek ama sadece benim lavabonun içine kusup isyan edip kusnukları avuçlayıppp siz nasıl arkdaşsınızz ben olsam bunları böyle temizlerimmm yani çıplak elle :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbime sinirlendim diş fircasini yeni işenmis klozete sokup cikardim :))
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 ile 22 yaş aralığındayken yani 2 sene boyunca aktif gay oldum ve en az 10 tane pasif gayı arkadan becerdim... en küçüğü 20 en büyüğü 45 yaşındaydı...
06 Yorumla
Soran+1 yıl45 mi yuhh neyse kötüymüs
Cevap sahibi+1 yıl45 yaşındaki gay in 18 yaşında kızı vardı ve kızının çamaşırlarını giyiyordu ben onu becerirken.. o seneler çok sapıktım :))
Soran+1 yıltuhaff:D
Cevap sahibi+1 yılohoo daha neler neler ama çok zevkliydi o seneler şimdi üstünden 10 sene geçti...
Soran+1 yılbir 30 varsın yani
Cevap sahibi+1 yıl32 yim şuanda. sen?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnanemin dişi tuvalete düşmüştü bende elimi soktum aldim geri taktik buna rakip tanımıyorum 😃😃😃
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçükken sineği yakalar ağzımın içinde uçururdum. Ne iğrençmişim be, şimdi sineğin yanıma yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılsevdigim kızı üzmek beni yanlış tanıması bunları hep ben neden oldum ama ilerde düzeltmek için elimden geleni yapacam bekle beni 2016 :) bekle sevdam sabır sabır...
00 Yorumlasular kesik olunca annem balkonda şişelere su koyup balkona koyuyordu kim bilir kaç aylık sular bende normal yeni sulardan sanıp içmiştim
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gunlerdi be
Gizli Üye(36-45)+1 yıligrençlikten nefret ederim ıyyyyy ne pislik insanlar varmışş bunları duyacagıma duymaz olaydımm :)))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKameradan göstermek , ergenlikte nasıl bir hormon patlaması olduysa... hala utanıyorum kendimden :/
22 Yorumla
Soran+1 yılahahaha
Cevap sahibi+1 yılNie gülüon ya :D
+1 yılooo işemeli s. çmalı ayinden çıkanlar toplanmış bakıyoruz da
10 Yorumla
+1 yılcikolata yiyip parmaklarimi yalamam dir :)) (tabi ki de sonra direkt yikadim:) hahaha
11 Yorumlatraş kremleri var onu aldıydım böyle uykulu sersem halimle disimi fırçalamıstım annem yeni macun aldı heralde demiştim :D
00 Yorumlaherkesin içinde sessizce ossurup
hangi puj ossurdu diyorum cok zevkli cok :D11 Yorumla
Soran+1 yılaahhah osensin :D
+1 yılbn ilk okuldayken bnim aleti kaldırmıştım cebimde delikti cebimden aleti çıkarmıştım arkadaşıma dedim elini bir cebime soksana dedim çok elini cebime bir attı şoka uğradı :DDD
00 Yorumla
+1 yıldenize sıçmıştım b*k yüzeye çıkmıştı sandal gibi yüzüyodu etraftaki insanlar görmesin diye batırmaya çalışıyodum :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD
otobüsde host olarak çalıştığımda gece saat 03:00 de çay isteyen ve yolculuk boyunca beni gıcık eden yolcunun cayına tükürdüm
01 Yorumla
Soran+1 yılahahha çok iyi
+1 yıleicyi secmişsin seçmeseydin anlatcaktım da :D neyse :)
10 Yorumlayaptigim en pislik sey yaptigim pislikleri yapmadigima inanmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpizzacida çalışırken iç malzemeyi hazırlıyodum arkadaşımla yerleri yıkadiğimiz pis kirli suyu içine döküp ayakkabılarımizi çıkarıp ezmiştik:-)
12 Yorumla
Soran+1 yılahahah
- +1 yıl
Pislik aşağılık. Insanlar yemek yiyor ne yapmış anlatıyor utanmaz.
+1 yılGece sevgilimle dışarı çıkıp arabayla gezerken polis çevirisine yakalandım 😞 utanç verici
10 Yorumla
+1 yılAlkolluyken arkadaslarim ve kardesim kafami klozetin icine sokmuslar orda sabahlamisim bende ama hic hatirlamiyorum :D video filanda var :)
00 YorumlaÇok içmiştim eve gelıp mutfaga gırdım su içmek için ışıgı bulana kadar dıkerım kafama şişeyı dedim yarım litre içince fark ettim ki zeytinyağmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy nasıl mide bunlar gülmekten karnım ağrıdı yeminle 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbanyoya kameralı kalem koydum, ailemde herkesi çıplak gördüm
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyazmam, kim olduğumu bilmiceksin, burada sor
Cevap sahibi+1 yılaslında abimin şeyi görmek için koydum, ama koymuşken herkesi gördüm
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat