Seçici olmanız size bir avantaj sağlıyor mu yoksa daha çok mu kaybediyorsunuz? Neye göre seçiyorsunuz?
Soru üstüne soru hadi bakalım...
Ben seçilmem seçerim.

Seçici olmanız size bir avantaj sağlıyor mu yoksa daha çok mu kaybediyorsunuz? Neye göre seçiyorsunuz?
Soru üstüne soru hadi bakalım...
Ben seçilmem seçerim.

İş ve arkadaşlık konularında oldukça seçiciyim. 23 yıllık dostum, harika bir ailem, 15 yıldır devam eden iş hayatım ve 21 kişilik çeyiz sandığı misali telefon rehberim var👌 Seçimlerimiz mutlu olmak için elbette ki avantaj sağlıyor.👌🙂
Arkadaşlık konusunda aşırı seçiciyim.. Olumlu tarafları olduğu gibi olumsuz yönleri de var. Herkesle diyaloğa girmeyince havalı ve kendini begenmiş oluyorsun bi kere :)
Her konuda titiz olmak gerekir. Seçici birisiyimdir en iyisine sahip olmayı kim istemez ki? Bunun bana eksi yönde dezavantajı yok faydaları var/olacaktır
Cevap
8Cevap
Seçiciyim, hayatıma aldığım insanlar konusunda.
Aşk konusunda seçiciyim ya da sevdiğim hobiler konusunda
İnsanlarda seçiciyim; herkes sevilmeyi ve güvenmeyi haketmiyor.. yemeklerde seçiciyim; sakatatlar ve bakla asla..🤢 birde sağlık sektörü var; hastane değil ama doktor konusu sıkıntı.
Her konuda seçiciyim zor karar veririm elektronik eşya konusunda meselâ çok araştırırım tuvalet kâğıdının kalınlıgına bile bakarım sonuçta para veriyoruz markalarda dolandırıcılığa başladı güvenmem hiç
Eş bulma konusunda çok seçiciyim hayır yok avantajı kaldık evde djdjjf
Seçicilik canlılık belirtisidir yaa. Ölü hücre zarı miyiz her geleni alalım 😂
Kanka kadın konusunda çok seçiciyim. Öyle seçiciyim ki hala seçemedim 😂
Çok seçici biriyim o yüzden 1 arkadaşım bir de sevgilim var onun harici kimse ile konuşmuyorum
Her konuda ya eskiden bu kadar değildim şu an daha sıkıntılı her şey
Evet tanımlayabilirim yani en fazla şey diyemem genel olarak her konuda böyle
Her konuda seçiciyim
Genel olarak öyleyim
Seçiciyim, hayatıma aldığım insanlar konusunda.
Seciciyim. cizgilerim var
Seçici değilim ysbshdb
Bi düşündüm de her konuda seçiciyim 🤷🏻♀️
Hiçbir konuda seçici olduğumu düşünmüyorum
Aşkta seçiciyim.
Her konuda
Her şey konusunda seçiciyimdir.
Her konuda seçiciyim
Doğrudur
Seçimler Dünyası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?