mesela eşinden sana gülümsemesini bekliyorsun gülümsemiyor üzülüyorsun. Eger bu beklentin olmasa üzülmezsin. Ama insanın beklentisi olmadan da yaşayamaz o halde seni geri çevirmeyecek ASLA yüzüstü bırakmayacak birşeye beklentin olmalı ki üzülme. Bu sayede kimsenin senin üzerinde bir etkisi kalmayacak...
O kadar güzel anlattın ki aynen böyle işte bir güzel söz bir tebessüm bekliyoruz sevdiklerimizden görmeyince üzülüyoruz. En iyisi çevremizi iyi şekilde oluşturmak
mesela önümde ilk hayal olarak evlilik var bunun için birikim yapıyorum bunun dışında motor almak var nişanlımla birlikte beğendik bi model onun dışında ev almak istiyoruz o çok uzun sürecek ama sonuçta olabilecek bir şey :D bunun dışında manevi olarak huzurlu sağlıklı evlatlı bir hayat :D
Özetle seksin seni mutlu huzurlu edeceği inancından kurtul bu saçma inançlar sana ayak bağı olmaktan başka bir şey değil baksana burada dilencilik yaptırıyor o güzel zamanını harcatiyor.
Şurda bile senden geri dönüş beklediğim için kendimi birkaç dakikalığına satmış oluyorum beklentisiz yazsaydım umrumda olmazdı kendime çalışıyorum bende demekki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lamborghinim olsun istiyorum ya milyoner olmak istiyorum bide sağlım yerimde de ölene kadar tam sağlıkli yaşamak istiyorum
Ya olmazsa
Olmassa olmak için çabalıcam
Seneye üniversite sınavına gireceğim ve şehir dışına yerleşme planım var ehliyeti mi yeni aldım araba için birikim yapacağım
Hm bunlardan seni mutlu eden nedir
Kendimi bir yerlere getirmek yeni şeyler deneyimlemek ve bir şeyler katmak adım adım ilerleyip hedeflerime ulaşmak
Hedeflerin nelerdir
bir mektup bekliyorum hayatımla ilgili :) işe gireceğim ve herkes gibi artık olmaya karar verdim:)
Olmaya ne olmaya (;
yani :) herkes gibi yani böyle :)) 😂
yani işte öyle canik 😬😘
Hayattan mutluluk bekliyorum beklemeye devam ediyorum gelir mi bilmiyorum
Mutluluğu nerde arıyorsun?
Yakınlarımda onlarla sohbet etmekte arıyorum bulamıyorum
Hm peki ne yapacaksın
Hayatıma devam edeceğim napayım olduğu kadar
Altın dolu vadi verseler yine bitmeyecek bu istekler en iyisi tamamen istememek.
Hiç beklentisiz hayat gerçekçi gelmiyor bana insan illa ki bir şeyler bekler çevresinden. En azından bu istekleri minimuma indirebiliriz
Ne kadar az beklenti o kadar az acı demek beklentiler açıdan başka şey getirmiyor
Öyle valla hep üzüyor beklentiler..
mesela eşinden sana gülümsemesini bekliyorsun gülümsemiyor üzülüyorsun. Eger bu beklentin olmasa üzülmezsin. Ama insanın beklentisi olmadan da yaşayamaz o halde seni geri çevirmeyecek ASLA yüzüstü bırakmayacak birşeye beklentin olmalı ki üzülme. Bu sayede kimsenin senin üzerinde bir etkisi kalmayacak...
O kadar güzel anlattın ki aynen böyle işte bir güzel söz bir tebessüm bekliyoruz sevdiklerimizden görmeyince üzülüyoruz. En iyisi çevremizi iyi şekilde oluşturmak
hayallerim büyük bunun için her zaman daha çok çalışıyorum
Nedir hayalin
mesela önümde ilk hayal olarak evlilik var bunun için birikim yapıyorum
bunun dışında motor almak var nişanlımla birlikte beğendik bi model
onun dışında ev almak istiyoruz o çok uzun sürecek ama sonuçta olabilecek bir şey :D
bunun dışında manevi olarak huzurlu sağlıklı evlatlı bir hayat :D
Sence bu kadar zahmete değecek mi içindeki boşluğu doldurur mu sence bu yapacakların
içimdeki boşluk onunla doluyor zaten
Yetmez sana o daha fazla istersin
fazlası mı çocuklarımız olur o da :D maddi ve manevi elde edilen gelirler vs vs
bir evim bir de eşim olmasını
Ya olmazsa hem kazığa geçirir seni eşinde evinde
olmazsa olmaz sorun değil. öbür tarafta evin var mı yok mu diye sormayacaklar. evli değilim
Sağlam olmayan her an yikilabilecek bir yolun içine kendini atmaya benziyor bu hayaller.
Türkiye de her 3 kişiden biri kirada yaşıyor
Satın aldığın evin sağlam yerinde kalacağı ne malum sel gelir götürür vb.
Bugün seks yaparım inancı var
Yapınca ne geçecek eline
Epeydir yapmadım. İstekliyim doymak ve doyurmak istiyorum
Çok bayat bir zevk
Yardımcı olmak ister misin😂
Ahirdakilere sorabilirsin yanlış adres.
Ahir*
Ahır*
Ne alaka? Seks düşmanı mısın
Git evlen
Sen neden evlenmiyorsun
Nerden biliyorsun evlenmedigimi
O zaman neden seks düşmanısın
Değilim düzgün düzgün git evlen burada hayvan gibi kedi gibi aniracagina şerefini kaybetme çok aşağılık bir hareket
İstekli olmak ayıp mı
Değil ama heryerde aranıp durmak yanlış adam gibi git benim evlenme vaktim geldi yoksa toplumun yapısını bozcam olmuyor böyle deyip temiz temiz evlen
Bu konuları da eşinle konuş milletle değil
Sen cidden evli misin
Niye sordun?
Reşit değilim daha
Belli seks sevmediğinden anlaşılıyor
Peki seni bu dediklerimi yapmayıp burada sürtmene yol açan sebep nedir? Parasızlık , insanların artık öyle olmaması, vb?
Evlenmek istemiyorum şu anda çünkü
Sevmediğimi nerden çıkardin bu konuları herkesle konuşmayi doğru bulmuyorum eşimle konuşurum neyi sevip sevmediğimi.
Niye konuşunca ne oluyor
Ya sende pf
Özetle seksin seni mutlu huzurlu edeceği inancından kurtul bu saçma inançlar sana ayak bağı olmaktan başka bir şey değil baksana burada dilencilik yaptırıyor o güzel zamanını harcatiyor.
Altın dolu vadi verseler yine bitmeyeck bu isteklerin bu yüzden tüm isteklerinin kökünü kes set çek isteme bir şey yok hayallerini
Oyalanip zaman kaybetmekten başka bir şey değil isteklerinin önünü kesmezsen kaybolur gidersin
Birkaç sene sonra da başka bir derdin isteğin olacak birazda onun peşinden koşacaksın boş boş
Dilenci olmak istemiyorsan dilenmeyeceksin. Dilenmeyi bırak. İstemeyi bırak.
Vazgeç elinin tersiyle çarp şunları yeter de ksjjdjd
Yoksa dirilemezsin
Sen seksi sev o zaman 😂
Ne alaka n
Hmm kendime hitap etmiyordum midemi bulandiriyor seks.
İnsan sevdikleriyle beraberdir hep neyi sevip sevmediğini tart
Neyi seversen onun kölesi olursun. Bu cümle üzerine çok düşündüm ve gerçekten doğru ve insan sevmeden de durmaz illa birşeyi sevmeli.
O halde o değerli sevgini gerçekten hakedecek birşeyi sevmeli diye düşünüyorum.
İnancın değişti mi yoksa hala aynı mı
Şurda bile senden geri dönüş beklediğim için kendimi birkaç dakikalığına satmış oluyorum beklentisiz yazsaydım umrumda olmazdı kendime çalışıyorum bende demekki.