Küçük ama zorlu şeyler konusuda bir bal porsuğu kadar hırslı ve aceleci, büyük sıkıntılar mevzular karşısında bir kaplumbağa kadar sakin ve sabırlı biriyim sanırım. Peki ya sen?

Küçük ama zorlu şeyler konusuda bir bal porsuğu kadar hırslı ve aceleci, büyük sıkıntılar mevzular karşısında bir kaplumbağa kadar sakin ve sabırlı biriyim sanırım. Peki ya sen?

Aşk konusunda aceleciyim, malum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ve çok acil aşka ihtiyacım var. Aşk dışında diğer durumlarda sabırlıyım nedense.
Yaş 32 diyor yahu illaki hayatına biri girmiştir bu zamana dek 🙄
O zaman sana bir film önereyim. Aşkı aramakla ilgili. Filmin adı "zamanda aşk (about time ) ". Yani hiç ordaki taktikleri filan kullanmadım ama sevgi ve hayat ile ilgili insana güzel mesajlar veren bir film olduğu için ölmeden önce izlenilmesi gereken filmler listemde.
Konudan konuya göre değişkenlik gösterir. Bazen çok sakin ve sabırlıyken, bazen de çok aceleci olabiliyorum, aklımdaki şey hemen gerçekleşsin istiyorum.
Cevap
4Cevap
Sabırlı değilim artık
Her zaman sabırlı ya da aceleci değilim. Bazı olaylarda sabırla beklerim, bazı olaylarda ise hemen sonuca varmak isterim. Değişiyor bu.
rsçoci balporsuğu ne alaka
Bal porsukları adı üzerinde balı çok severler. Arı zehrine dayanıklıdır ama bir yere kadar. Bir peteğe girip karnını doyurabilmesi için acele etmesi gerekir. Bu yüzden tezcanlı varlıklardır.
ama porsuk yiyo yazık değilmi porsuk o kabuğu kırar yer çenesi güçlü
Kaplumbağadan değil arılardan bahsediyorum kardeşim. Acele etmekle bal porsuğunun ne ilgisi var dedin ya onu anlatıyorum.
bal porsuğu kablumbağa yiyor görselde
Kanka boş ver ya. Cidden.
Ne alaka şimdi bu video 🙄
Bendeki sabır 😂 sabırlıyım😂
Sabırsızım ben..
sabrım vardır evt
Her konuda aceleciyim
Sabırlı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?