Erkeklere veya kadınlara yakıştıramadığınız kelimeler hangileri? Mesela ben erkeklerin anne, cinsiyetçi küfürlerinden midem bulanıyor.

Erkeklere veya kadınlara yakıştıramadığınız kelimeler hangileri? Mesela ben erkeklerin anne, cinsiyetçi küfürlerinden midem bulanıyor.

Hangi cinsiyet olursa olsun. Sinkaflı kelimeler kullanan kişiler, kullandıkları kelimeler itibarıyla, kendilerinden başka hiç kimseye zarar veremezler.
Peki kendilerine nasıl zarar verirler?
Söz konusu ifadeleri kullanan bu kişiler, seviyelerini yerle yeksan ederek kendilerine zarar verirler.
Dilin kemiği yoktur. Dolayısıyla sinkaflı kelimeleri herkes kullanabilir. Ancak önemli olan bu kelimeleri kullanmak değil, kullanmama meziyetini gösterebilmektir.
Genelde biz kibar ve romantik erkeklere küfredip kaba ve kavgacı erkeklere canım cicim demeleri biraz tuhafıma gidiyor sadece... Yine de hepsine sevdikleriyle mutluluklar dilerim...
Cevap
31Cevap
Kadınların sanayi usulü kelimeler kullanmaları
Kaba kelimeler
eyvallah, bro, aga o kadar itici ki karşımda halısaha arkadaşım var gibi hissediyorum
Aşko kuşko tarzında konuşan gevşek ağızlıları sevmiyom
Genel olarak, erkek gibi tavırlarından hoşlanmam. Özellikle "Abi, olum, lan" şeklindeki kelimeler. Bu tarz sözcükleri ben de kullanmıyorum, kullananları da olabildiğine uzak tutuyorum.
Önemli olan küfürün ne olduğu değil kime edildiğidir. Gs. Ts, ampule olursa hiç bir küfür kötü görünmez.
Bir gruba, topluluğa küfür edemez kimse sevmiyor diye.
Kadınların, erkek arkadaşlarına "hacııı" diye hitap etmesi, bir de "ya". Çok itici.
bir de ya. olacaktı
A.. Q
Haci canisi asko bebek gadasi bilmem nesi oyle seylerin nefret ederim tarzim degil ismimle hitap etsin kafi
Kibarliktan kirilicak gibi konuşan erkekler itici geliyor
Geçen kızın biri diğer kıza yar***rağımı yersin deyip duruyordu 🤣
Küfür kadına yakışmaz erkeğe yakışır tabi toplum için de değil özel anlarda
Aşko kuşko muhabbetlerı. Yok yeto yok erko Önüne gelene aşko demesi falan
Karşı cins ağız dolusu küfredince kaç defa eve yalnız döndüğüm oldu. Ateşi direk söndürüyor.
Tamam kezbaniçe
Sokmali takmali cikarmali kufurler kimsenin agzina yakismiyor
Sokmalı takmalı
Kadınların ya li küfür kullanması hiç yakışmıyor bazıları hiç bilmiyor ne oldugunu başkalarından duyuyorlar diye kullananlar bile var
Küfreden erkeklerden nefret ediyorum.
Bayanların küfür etmesi hiç olmuyor ağızlarına yakışmıyor bence. Hele ki birçoğu kendi vücuduna has olan organın adıyla küfür etmesi de bir acayip geliyor.
Küfrü her iki tarafa da yakıştıramıyorum
Kekoca konuşmalar.
Hiçbir küfürü kadına erkeğe yakıştırmam. haa komikligine dersen arkds arasında okeyy ama onun dışında sevmemm özelikle anne babaya efilince
Benim için karşı cins yoktur, erkek adam erkek si...
Kelimeler değilde daha çok öküz gibi tavırları sinirimi bozuyor ve yakıştırmıyorum.
Kizlar cok kullanıyor bence yakışmıyor burada yapılmayacak derece
Pardon yazılmayacak
Küfür ya da dedikodu
Küfür
Bel altı küfürleri yakıştirmiyorum
Küfürün her türlüsü igrenç
Küfür kaba kaba cahil cahil kelimeler
Her iki cinsten de küfür duymak güzel değil
Lan, kral, reis gibi kekomsu sözcükler.
Her türlü küfür iki cinsede yakışmıyor.
Ya**ak gibi kelimeler
Hakaret