Mesela arkadaşımın yağmurlu havada karadenizde gemileri batmış gibi modu var, hüzün çöküyor kıza. Ben ise yağmur yağdığında daha enerjik ve güzel hissediyorum.
Yağmurlu hava enerjinizi nasıl etkiler?

Mesela arkadaşımın yağmurlu havada karadenizde gemileri batmış gibi modu var, hüzün çöküyor kıza. Ben ise yağmur yağdığında daha enerjik ve güzel hissediyorum.
Yağmurlu hava enerjinizi nasıl etkiler?

Yağmur fırtına rüzgar yıldırım şimşek varsa çok iyi hissediyorum. Zamanında lisedeki rehberlik hocama bunu söyledim seni tanımasam nasıl biri olduğunu bilmesem psikologa gonderirirdim demişti. 🤣 Bunu araştırdım zamanında bir makalede bazı insanların fırtınalı havalarda havadaki elektriği enerjiyi aldıklarını bu yüzden de iyi ve enerjik hissettiklerini okumuştum 🙃
Bu gibi havalarda kasveti insanın içine, akabinde de zihnine işleyen detay yaşanmışlık, bu anıları besleyen negatif olgular ve de algısal bütünlük.. Benim için kasvetli havalar, yalnız kalabilme yetisinin ne derece mühim olduğunu kavradığım zamanların habercisi; bu yüzden evet, epey severim.
Yağmurlu havalar biraz kasvetli gelir bana. Neden bilmiyorum ama enerjim düşük oluyor. Güneşi ve masmavi gökyüzünü görmek iyi geliyor bana.
Enerji menerji bırakmaz yatıp uyuma isteği oluşturur 😄
Cevap
20Cevap
Şu an yağmur yağıyor. Ben çok seviyorum sanırım hayatımda olan tek huzur verici aktivite.
Çok severim tam benim havalarım.. Keyifli geceler..
Yağmurlu hava seviyorum
Bulunduğum yerde toprak/yeşillik kokusu olduğundan olumlu hissediyorum.
Bayılırııım enerjim tavan yapar dışarı atmak isterim kendimi
Kapalı bulutlu değilse enerjik hissediyorum ben de.
Huzurlu hissediyorum. Kokusu hoşuma gidiyor kalabalık azalıyor ve etrafı seyretmeyi seviyorum
Yağmurda yürümek bana çok iyi geliyor
Hatta yağmurda motor kullanırken biraz enteresan diyebilirsiniz ama kaskima vuran yağmur damlasının cikartigi ses çok hoşuma gidiyor.
Yağmurlu havalardan haz etmiyorum.. Fazla kasvetli geliyor..
Bahar ve yazları daha enerjik hissettirir, sonbahar ve kışları ise kasvetli.. Şu an soğuk soğuk yağdığı için kasvet var mesela.
Çok severim şair oluyorum hele ki o yağmur çıtır çıtır yağarken kitap okumak kahve içmek cam kenarında enfes
Ben çok seviyorum. Beni olumlu etkiliyor.
Kapalı havalar da öyle..
Havanın kokusu bile başka oluyor, huzurlu hissediyorum ama aynı zamanda da içime kapanıyorum.
aslında negatif etki olmuyor
Hava hep kapalı ve yağmurlu olsun isterdim
Cok severim özellikle ıslanmayı
Hiç sevmiyorum yağmurlu havaları
Yağmurlu ve kapalı kasvetli havalar bütün hayat enerjimi alıyor herhangi bişey yapasım gelmiyo hatta ekstra gergin oluyorum
İyi yönde etkiler yağmur kar çamur cok severim yağmur yağdi mi hemen bi kalip sabun kapip duş alıyorum
benim direk modumu düşürüyor ya canım sıkılıyor bütün gün yatasım geliyor
Enerjim yükselir
Yağmuru severim
Yağmuru sevmem kapali havalardan nfret ederimm
Sanırım biraz yorgun etkiler.
Yağmurlu hava aşkk aşkkk💖
Huzur ve keyif veriyor bana
Ekstra enerjim olur, çok severim.
Durgun olurum
Ruhen rahatlarım
yağmurlu havaları cok seviyorum ya sebepsiz
Muhteşem 🧚♀️