Bir insanın ne zaman canavar dönüştüğü değil, ne olursa dönüştüğü önemlidir demiş bir üstad :D Size sorsalar siz % kaç psikopatsınız? (Atmadan lütfen)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir insanın ne zaman canavar dönüştüğü değil, ne olursa dönüştüğü önemlidir demiş bir üstad :D Size sorsalar siz % kaç psikopatsınız? (Atmadan lütfen)
Psikopatlığımın derecesini yazmayacağım burada.
Benim psikopatlığım anlık ya da aniden olan bir hal değildir. Sakince ve huzur içerisinde otururken ortaya çıkabilecek bir kapasiteye sahiptir. Yüzüm tüm mutlulukları ve sükûneti barındırırken hem de tüm güzelliğimle herkesi sararken tepe noktam kaynayabilir ruhumla.
Ve….
Psikopatlaşıp ruhların istemeyeceği bir varlık haline dönüşebilirim. O noktaya gelişim tüm zamanların içimde sessiz birikimi ve suskunluklarımdır.
Benim tam bir psikopat olduğum gözlerimin derinliğine dalan yüksek zeka sahipleri tarafından anlaşılır -ki onlar da zaten her zaman dikkatli yaklaşır bana-
Dikkatli adım atar, psikopat canını yakmasın diye.
Yoksa yakarım, yaktım. Yakacağım da.
Psikopatlık kişinin elinde değildir. Ruhsal yapının içten gelen bozukluk durumudur. Ben de isterdim munis mutah melek olmayı.
Ama bu oluşu dışımdan sağlasam da
İçimden sağlayamadım.
Açığa vurduğum mu, açığa vurmadığım mı? 🤣
Totalde; %64 diyorum.
Açığa vurduğum %21, açığa vurmadığım ise %43
Çok attım galiba 😂
Cevap
8Cevap
şu an hiç psikopat olamıyacak kadar halsizim 🤦♀️
100 olabilirim
Hiç psikopatça davranmadım. Pasif agresif yönüm ileride buna zemin oluşturmazsa böyle devam. %0.01
Aşksızlık krizini kafama takmayınca %35, kafama takınca %97!!! Bu ikisi arasında gidip geliyorum.
hem yükselenim hem burcum koç. gerisini burçları bilenler hayal etsin 😂 burçları bilmeyen de koç hayvanını düşünsün işte
Sevdiklerim söz konusu ise 100%, onun haricinde 2%
Şu an 0 çünkü hiçbir şey hissedemeyecek kadar bıkmış ve yorgunum
%80 olabilir 😅
Şşşş 🤫😂
Yüzde 1
Değilim ya oldukça normal biriyim 😄
Sıfır.
Pamuk gibiyiz ne psikopatlığı 😇😌
Haksızlığa uğradığımda
İnsana ve icraatına bağlı
% 25 olabilir zayıfım ksksks
Hiç değilim valla