İyi veya kötü sayılır. Bulunulduysa neydi? Hiç hakkınızda 'ön yargı'da bulunuldu mu? 🌸

İyi veya kötü sayılır. Bulunulduysa neydi? Hiç hakkınızda 'ön yargı'da bulunuldu mu? 🌸
Elbette. Dışarıdan egoist gözüküyormuşum mutlaka sevgilim de olurmuş falan filan. Halbuki onların egoistlik anlayışı benim cahille tartışmaya girmeyi gereksiz buluşum. Konuşmayı da pek sevmem gerekmedikçe. Öyle düşünmeye devam edebilirler. Sevgili meselesine gelince ise tek bir sevgilim oldu o da karşılıklı sevdiğim biriydi. Bunun dışında sevgili yapmadım çünkü tipten ziyade başka kriterlere sahibim.
Bu arada senin de hakkında bir soru görmüştüm ama sorunun linki yok maalesef elimde. Sorduğun bir bence paylasilarak tesettürlü bireyler linç edilmiş.
Umarım moderatörler ilgilenirler, kimin yaptığını tahmin edebiliyorum ama umrumda değiller. Cinsellik kategorisinde tek tesettürlü de ben değilim ayrıca. Milletle uğraşmayı bırakıp kendi işimize bakamıyoruz. Teşekkürler bilgi için. 💕
Evet öyle yine de teşekkürler dikkatin ve uyarın için 🥰
Ohooo nereden baslasam… Turkiye’de hayatim en basindan beri onyargilarla cepecevrili oldugumu hissetirerek surdu, suruyor.
Ulkede kesif bir farkli olani ezme ekolu mevcut. Herkes bir baskasini dislamak icin firsat kolluyor. Sebebi de cogunlukla kendilerine aynisi bir gun yapilmis ve acisini cikarmak istiyor… Ancak ne dogru bir durum bu, ne de surdurulebilir. Ustelik insani de degil.
‘Ulkenin gercekleri, icinde yasadigimiz toplumun degerleri’ gibi bir ezberimiz var ama bu baslibasina fasizmden ibaret. Ulke insanlarin toplamidir, kendi basina bir varligi ve degeri yoktur, dolayisiyla birisini elestirmeyi ‘toplum degerlerini’ one surerek yapinca aslinda yaptigimiz ayrimciliga zemin hazirlamak. ‘Turkiye burasi, yok oyle.’ ‘Ya sev ya terket,’ ‘Turk orf ve aile yapisi’ vs vs hepsi birer uydurma, yalan, riya ornegi ve kendimize taktigimiz kavramsal pranga… insanlarin birbirine boyle afaki konulara uyum saglamiyor diye elestirmek pespayeligin onde gideni olmanin yani sira insaniyetten nasibini almamis bir zihnin urunudur.
Ve hayir, dunyada herkes boyle yasamiyor. Turkiye bu konuda acik ara ile onde. Omrumde bu kadar toplum degerleri, din, iman, bayrak, vatan, devlet fetisizmi yapip saga sola onyargiyla yaklasarak herkesi hain ilan etmeye merakli bir baska ulke ben gormedim.
Hepsi yalan arkadaslar bunlarin, topu yalan, kendinizi kandirmayi birakmaniz hepimizin yararinadir, hayat kisa ve bir kez yasaniyor, boyle sacmaliklar pesinde kosmakla harcamaya inanin degmez..
Ön yargıda bulunmayan var mı? Böyle baksam daha iyi olur diye düşünüyorum. Önyargısız hatta yargısız yaklaşan insan sayısının çok az sayıda olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca yargılı davranılması veya davranılmaması yalnızca karşı tarafın sorunudur. Benim değil. Yargılar hep var hep de var olacaklar. Mühim olan onlarla nasıl baş etme yöntemi geliştirildiğidir. Aksi takdirde herkesin düşüncesine önem vermeye başlasan işin içinden çıkılmaz birey olarak😃
Ohoo gıyabımda destan yazanlarla dolu ortalık ama gel gelelim bu benim ne kadar umurumda tartışılır.. Değer verdiğim insanların hakkımdaki fikirlerine önem veririm, bunun dışındakiler asla umurumda olmaz.. Ki kaldı ki her birimiz insanına göre insanız.. Keyifli geceler..
Cevap
30Cevap
Egolu, kibirli, kendini beğenmiş :D gibi şeyler düşündürüyor olabilirim ama değilim.
Bence çok tatlısın 💕
Bilmukabele 🙈♥️
Çapkınlık, ego ve soğukluk..
Bulunuyor ama umursamıyorum.
Ön yargı değil de siteden birilerine "evlenme teklifi etmişim" 😱😱 hatırlamıyorum bile, artık ne yazdıysam ciddiye almışlar 😂😂
Yazdığım her şeyi ciddiye alıyor bazı insanlar çözemedim cidden
Bana da edenler oldu ama bunu ciddiye alan da ne bileyim yani 🤣 evde kalmış onlar bence 😅
Valla yaa
Offf benim bu KS de yaşadığım en büyük şeylerden biridir.
Sürekli Bi ön yargı ile karşı karşıya kalıyorum. Gerek Cinsel yaşam fenomeni olmam gerekse attığım görüşler.
Oysa ki her insana farklıyım ve reel hayatım çok daha saygın ve iyi derecede.
Burada gördüğüm ön yargı artık umurum da olmuyor.
Zaten benimle tanışan biri ilk 15 dk ne kadar büyük Bi ön yargı içinde olduğunu anlıyor. 😊
Sitede genelde tanımadığım insanlara karşı mesafeli olduğum için tanıdıktan sonra soğuk biri sanmıştım seni diyen bir kaç arkadaşım olmuştu.
Evet, burnu havada kendini begenmis biri olarak goruyorlarmis beni tanimayanlar halbuki oyle degilim. Sadece disardan bakildiginda soguk davranirim ilk basta. Ama aslinda cok cana yakinimdir. Kimle tanistiysam ayni seyi soyledi
Bulunuldu. Neymis serserilere benziyormusum fotoda. Icime oturdu o laf
Fazla takma Ahmetcim. 😌
Ee sen nasılsın 🙃
İyiyim knk sen?
Basima gelenler pismis tavugun basina gelmez o derece
Sen de hep melankoli be kardeşim biraz hayatın iyi tarafından bak tadını çıkar 😅
Anlatsam senindr modun kaçar kanka 😂
Anlatma ben bugün modumu yakaladım zaten ekonomi nanay 😂
Bana öyle bir arabesk müzik at ki sigaraya geri başlayayım 😂
Banada modumu yakalama önerisi ver 😂
Örneğin bu sitede çok kişi yaptı bunu. Sonradan özür dileyen de oldu, dilemeye yüzü olmayan da çok.
neden ön yargı yaptılar Cinsel Yaşam kategorisinde Fenomenim diye direk sapık olarak gördüler.
Muhtemelen her yeni ortamda bu olabilir misal ben üniversitede okurken çok ön yargılı davranmışlardı insanlar bunu daha sonrasında dile getirdiler 😅
Genelde bulunulur.. insanlarla hemen dialog kurup, kendimi acmadigim icin sadece gördükleri kadar, görebildikleri pencereden yorum yapıyorlar o da çoğu zaman önyargı tarzinda oluyor 😁 "fazla burnu havada, cok sert mizacli, kendini beğenmiş vs vs" yapıştırıyor millet miss gibi
Soğuk ve sevimsiz olduğumu düşünenler oldukça fazla ama halbukisi hiç öyle değilim.
Evet, soğuk ve ciddi duruyorum diye burnu havada ve soğuk sanıyorlar. Esasında şeker gibi adamım.
Çok kez. Egolu, kendini beğenmiş biri olduğumu düşünüyorlar ama değilim.
Bulunuldu ama umrumda değil tanımayan insanın her şey düşünmesi mümkün 😃
Evet çok fazla insan egoist, insanlara üstten bakan, umursamaz birisiymişim gibi tanıtıyor beni
Evet çok soğuksun korkuyoruz senden demişlerdi ama tanıdıktan sonra öyle değilsin dediler
Evet hakkımda önyargıda bulunup tükürdüklerini yalayanlar oldu..
En çok maruz kaldığım olaydır. Ama umurumda değil, insanlar hakkımda istediklerini düşünebilirler.
Burcumu öğrenmeleri ön yargı için kâfi oldu ama hepsi çöp oldu
bulunmusumdur yaa boyle seyleri kafamda tutmuyom kfdgdfg
Bankayla alakalı çok borcum var 250 bin civarı bu çocuk batar intihar eder bu üstesinden gelemez dediler kalan borcum 190 bin evelallah 1 ay önceden öderim hep insan istedimi her türlü öder ne olursa olsun herkese inat yaşayın kimseyi takmayın
Çok fazla ben kadınsı erkegim kadınlara pasifim biriyim ve kadılara hizmet etmeyi seviyorum bu durum hakkında fazlasıyla bulundular
Bulunan oldu bel altı konuşacağımı sanmıştı
Hmm sitede mi 🤔
Bulunuldu, hepsi çöpe gitti..
Çoğu zaman bulunulur.
Evet
evet ve çok sinirlenmiştim
Bulunulmadi diyeni döverim
Her zaman karşılaştığım şey
E tabii ki
Neymiş 🧐
Açıl da gel beybi 😉
Bulunulmuştur.