Olmadığının anlaşılması durumunda anında kaynağının piminin çekilmesi gereken bir kavram..

Olmadığının anlaşılması durumunda anında kaynağının piminin çekilmesi gereken bir kavram..
Herkese bana davrandığı gibi davranan insandan soğuyorum, bir değerin yok gibi hissettiriyor. Samimiyetine de inanmıyorum artık, sorguluyorum...
Bir insan herkese aynı şekilde değer, kıymet veremez ki.. Kalbi bu kadar mı geniş? Ben seviyorsam, değer veriyorsam 3'ten fazlasına veremiyorum.. Bu aşk konusunda değil, tabiki o kadar kişiyi sevemem. 😅
Herkesle samimi olan benle samimi olmasın mümkünse.. Bir seviyede yaklaşıyorum herkese ve karşımdaki insanın da öyle olmasını tercih ederim.. Önüne gelene mavi boncuk dağıtan tiplerden haz etmem.. Keyifli günler..
Teşekkürler baby :D 🖤
İlk başta bende herkesle samimi gibi görünürüm. Çünkü yapısal olarak sıcak kanlıyım. Ama dönüp baktığımda o kişiden aynı elektriği de alamadığım zaman buz gibi olabiliyorum
Herkes, herkesle iyi anlaşamaz. Anlaşabiliyorsa yapmacık, çıkarcı, samimiyetsiz biridir. Sonuçta mutlaka uyuşamayacağımız insan tipleri olmalı şu yeryüzünde...
Cevap
21Cevap
Herkesle samimi olduğu kadar samimidir.
Ben samimiyim. çünkü dürüstüm ve açık sözlüyüm. kişiye göre davranırım sadece iyileri samimi olurum
İnsanın kendi huyuna kendi duruşuna kendi bakış açısına.. uyan kişileri seçmesi gerekir yani seçici insan kaliteli insandır. Her önüne gelenle "samimiyim , sıcak kanliyim" adı altındaki yalanla haha hihi yapan tipler kesinlikle kalitesiz ve arsız insanlardır.
Herkes ile biri samimi olması mantıksız geliyor bana. Konuşabilir ama samimiyet başka bir şey. Pek samimi gelmiyor bana öyleleri.
belki çok belki hiç
nereden baktığınla alakalı bence duruma diye düşünmekteyim
Menfaatçi ya da yalaka olma ihtimali yüksektir. O sebeple de samimi olması mümkün değildir
Samimi, sevecen bir insandır.
Kiminle sıkı dost, gerçekten samimi olacağını biliyordur. Gülmeyi seviyordur ve insan ilişkileri başarılıdır. Sanmayın ki, herkese gülen insan basittir. Öyle bir şey yok.
Herkesle çok samimi olan insanlar bir garip değil mi hiç mi insan süzgeciniz kriteriniz yok.
Her zaman net çizgileri olan, özellikle karşı cinsle samimi olmayan insanlar dikkatimi çekmiştir. Herkesle iyi olan, yalaka insanlara katlanamıyorum
Yapı gereği hümanist biriyse nazik davrandığı için samimiyetle yaklaşabilir. Uygulama ile düşüncesinde farklılık yoksa hoş karşılanacak insandır. Ama bunu kişisel çıkatları için kullanıyorsa üstüne çizik atılmalıdır.
En nefret ettiğim tiptir bunlar..
Bir halt olmaz onlardan.. Ne güven olur ne de adam..
Bence olunması gereken bu, herkes herkesle samimi olsun. Bak dünya nasıl da daha güzel hale geliyor.
Insanlarla hemen samimiyet kuramıyorum iletişim halinde olurum ama aramda sürekli bir sınır vardır o sınırı aşmam ona göre davranırım
Biliyorsunki o tehlikedir
Ha şu karıştırılmamalı, herkesle iyi geçinmek ayrı bir durumdur lakin samimiyet çok özeldir
Kendisiyle ve çevresiyle barışık insanlar, tanımadığı kişilerlede rahatlıkla sohbet kurabilirler ve samimiyetlerini ilerletebilirler.
Hiç samimi değildir o kişilerden uzak duruyorum, kaçıyorum gördüğüm yerde
Herkesle samimi olabilir. Neden olmasın? Kişilikler çok farklıdır. Hepsi kabulumdur.
Herkesle samimi olunmaz. Ya saftır ya da kurnaz.
Herkesle samimi olmaya çalışıyorsa kanı bozuktur 😀
Samimiyet ayrı şey girişken ve nabza göre serbet veren biri olmak ayrı sey bana göre
Herkesle içli dışlı ve samimi olan insanları basit olarak değerlendiriyorum..
Samimi değildir
Buraya kelimeleri değiştirip yazicam: Herkesi memnun etmek hayat kadınlarının işidir.
Öyle olanları hiç samimi bulmuyorum..
Yav şak diyorum onlara
Samimiyetsizdir yapmacik yani nokta. m
Ben samimiyim ve sadik
O samimiyeti sorgularım
Bana göre o kişi yalakadır
Sıfır..
Samimi değildir.
Belli eder kendini bence samimiyetsiz
Kişiden kişiye değişir
Djsosnsododdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?