Kişilik & Karakter Nelere tolerans göstermezsin? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Hayatında nelere toleransın kalmadı? Keyifli günler.. 🥂https://m.youtube.com/watch?v=sui9MKrDnQk#smell Nelere tolerans göstermezsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Artık bir çok şeye toleransım kalmadı. Bir adım gelene iki adım atmak yok. Bana gelmeyene ben hiç gitmiyorum bile.. 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Adım atana bile giderken tereddütlüyüm 😊👍 Yorumla 54srp +1 yıl Maalesef ki öyle hale geldik.. Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam ile alay edilmesi, kandırılmak ve aptal yerine konmak. Özellikle sevdiğim insanlara zarar verilmesi 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ailem yapılan saygısızlık karşısında suskun kalamam. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Her şeye 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl O kadar soğuk bakmıyorum , hak etmeyen hiç kimseye yüz vermedim 1 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlgi göstermeyen soğuk insanlara tolerans göstrmem ilişkiyi keserim 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl İlgisiz olan umursamıyordur zaten👍😊 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bilerek yapılan şeylere müsemma göstermem.Kimse dört dörtlük değil ama insanları da canım yerine koymaya kimsenin hakkı yok 1 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hiç bişeye tolerans göstermiyorum artık. Bu yaşıma kadar tolere ettiklerim yeter. Bundan sonra böyle. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hiç bir şeye ve kimseye tolerem yokinsan gibi davranıyorsam tolere etmediklerime hnaımefendiliğiimdendir 1 0 Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tolerans gostermiyorum genel olarak istediğim gibi davranıyorum. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Mazluma yapılan eziyete asla kayıtsız kalamıyorum 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeklere laf sokmaya ya da aşağılama çalışan hatunlara tolerans göstermem :D 1 0 Yorumla
Artfcialwrld Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kalmadı değil ezelinden beri yoktu.. cahil olupta kendinin herseyi bildigini sananlara, güç delilerine, merhametsiz ve anlayissizlara.. aslinda insanlığın sahip olduğu olumsuz herseye 1 0 Yorumla
FeyzaOnur Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişisel alanım konusunda 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Konfor alanı önemli kesinlikle Yorumla FeyzaOnur +1 yıl Taviz verilmemesi gereken tek yer Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Yalana ve adaletsizliğe tolerans göstermem 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Kötülere 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yapmacık tavırlara 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. İnsanlara.. 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl En güzeli. 👍😊 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Haksızlığaaa aslaa.. 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yalana aldatmaya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Artık bir çok şeye toleransım kalmadı. Bir adım gelene iki adım atmak yok. Bana gelmeyene ben hiç gitmiyorum bile..
Adım atana bile giderken tereddütlüyüm 😊👍
Maalesef ki öyle hale geldik..
Selam ile alay edilmesi, kandırılmak ve aptal yerine konmak. Özellikle sevdiğim insanlara zarar verilmesi
Selam gadası 🙃
Ailem yapılan saygısızlık karşısında suskun kalamam.
Her şeye
O kadar soğuk bakmıyorum , hak etmeyen hiç kimseye yüz vermedim
İlgi göstermeyen soğuk insanlara tolerans göstrmem ilişkiyi keserim
İlgisiz olan umursamıyordur zaten👍😊
Bilerek yapılan şeylere müsemma göstermem.
Kimse dört dörtlük değil ama insanları da canım yerine koymaya kimsenin hakkı yok
Hiç bişeye tolerans göstermiyorum artık. Bu yaşıma kadar tolere ettiklerim yeter. Bundan sonra böyle.
hiç bir şeye ve kimseye tolerem yok
insan gibi davranıyorsam tolere etmediklerime hnaımefendiliğiimdendir
Tolerans gostermiyorum genel olarak istediğim gibi davranıyorum.
Mazluma yapılan eziyete asla kayıtsız kalamıyorum
Erkeklere laf sokmaya ya da aşağılama çalışan hatunlara tolerans göstermem :D
Kalmadı değil ezelinden beri yoktu.. cahil olupta kendinin herseyi bildigini sananlara, güç delilerine, merhametsiz ve anlayissizlara.. aslinda insanlığın sahip olduğu olumsuz herseye
Kişisel alanım konusunda
Konfor alanı önemli kesinlikle
Taviz verilmemesi gereken tek yer
Yalana ve adaletsizliğe tolerans göstermem
Saygısızlara👌
Düşük libidolu bir sevgiliye...
Kötülere
Yapmacık tavırlara
İnsanlara..
En güzeli. 👍😊
Yalana dolana sadakatsize
Haksızlığaaa aslaa..