Karşı cinsin hangi konudaki davranışlarını anlamlandırmakta zorlanıyorsunuz?🙄

Hem sevgilim odun diyorlar, hem kendilerini değiştirme çabası göstermiyorlar. Sonra başka kadınlar sokakta "x için adalet" diye bağırıyor. O bağıran kişiler de aynı yolu izliyor, onlar da değişmek istemiyor. Bu bir kısır döngü
Gri olmaları ya siyah ol ya beyaz ol rengini belli et ne bu tutarsızlık istiyor gibiyim ama istemiyorum ya da tam tersi 🙄
Bir erkek olarak katılıyorum sözlerine 🙄
Tek bu değil aslında ayrılmaya kadar geldiyse karşı tarafta ima var ama söylemek bana düşüyor bu konuda zor ayrıca garip
Genelde Kadınlar bitiriyor ilişkiyi erkekler çok kararsız kalıyor bu da kadınları zorluyor yoruyor
Ben bırakmak istemedim sen bıraktın diyip yük altına girmemek
Çok aciz bir davranış bu sanki kadınlar durduk yere bitiyor ilişkiyi 😏 kim düzgün giden ilişkisini bitirmek ister ki
Biri böyle diye diğerleri de böyle olacak değil genellemeye sokmayayım
Tabi ki herkes farklı ama bu sorunu yaşayanların sayısı oldukça fazla
Harcanıyoruz bu konuda kesinlikle yeni taktik geliştirdim orası ayrı 😅
Nasıl taktikler onlar 😄
Ayrılmaya gidiyor baktım yol gözüktü bana ona kalmadan hemen soruyu ben soruyorum ne istiyorsun kararın ne sen ne karar verirsen sonuna kadar destekler arkasında durur uygularım böyle güzel laflar dökülünce asi olmayınca açık açık söyleniyor tabi sonra dönerse asiliğin zirvesini yaşatırım 😅
Sıkıysa ters bir şey yazsın dünya kaç bucak gösterirsin 😄 cidden tatlı dil hep işe yarıyor üslup baya önemli ilişkilerde
Bu sorunu böyle çözdüm işe yarıyor bakıyor harbiden sıkıntı yaratmayacak gayet net söylüyor neden sıkıntılı görüyorsa beni 🙄
Hiç ya dimi hadi başka biri olsa neyse de 🙄
Hep yanlış anlaşılıyorum 😅
Yanlış anlamak istiyorlarsa elden bişi gelmez 😄
Tanımak istemeyip yargılıyorsa normaldir yanlış anlaşılmak yapacak bir şey olmaz
O kişinin karakterine bağlı bazısına ne yapsan da değişmiyor
Haklısın
Umarım bu taktiklere gerek kalmadığın ilişkilerin olur 😄🙏🏻
Keşke daha manyak üst modelleri geliyor 😅
Şansın yok be şansın 😄
Kime ne yaptım bu kadar bahtsız oldum ama var ya bir gün şeytanın bacağını kıracağım 😅
Birilerinin nazarı değiyor bence sana çekemeyenler var seni yoksa bu kadarı fazla yani 😄
2-3 gün takılıp geçiyordum uslu değildim canlarını yaktım şimdi bedelini ödeme sırası galiba 😞
Deme öyle ya 😢
Pişman değilim yine olsa yine yaparım aklım hala yapmadıklarım da diyormuşum göreceğim yaşayacağım varmış bu sadece yeni deneyimler
Her deneyimde bir şeyler öğrenirsin iyi kötü bu da diğer deneyimlerde sana artı getirir işine yarar bu yönden bakalım
Farklı insanlar ama davranışlar farklı değil yapacakları değişmiyor nasıl bir yol izleyeceklerini çok iyi biliyorsun gardını ona göre alıyorsun
Üzen olursa dıkşın dıkşın yaparsın 🥊
Umursamamak en güzeli
Bence de
Tutarsızlıkları konusunda. Anlamıyorum, anlayamıyoruuuuum 🙄
Ah biz erkekler kadınları uğraştırıp duruyoruz 😏
Hı hı öyle. Lütfen net olur musunuz 😒
Hemcinslerime söyleyeyim de net olsunlar olmazlarsa kulaklarını çekeyim kerataların 😏
Kulak çekmek yetmez, isteklerime başlarsam da konudan çıkamayız, neyse sakinim 😬
Üzdükleri net olmadıkları her bir kadın için ayrı ayrı ceza veririz sen merak etme 😄
Teşekkür ettik efenim 😄
Lafı olmaz efenim siz isteyin yeter ki 😌
Cevap
5Cevap
Karşı cinsi çok kolay anlıyorum
Sevgili olmak için peşinden koşan reddedilince hemen o*rospu k*asar muamelesi yapan hemcinsleriniz var ya onlara anlam vermek cok zor işte
Onları Allah bildiği gibi yapsın başka bişi demeyeceğim
Jdjdjdjdjd bence deee
Cümlenin sonuna sürekli ya eklemesi yapan erkekleri anlamıyorum. Dünyaya sürekli birşeylerin ya için gelmişler sanki.
Düzeltme yapmışlar. A... q yazdım ama ya diye duzeltmisler.
Neden ısrarla odun ve kalas kalmak isteklerini. Neden dümdüz olduklarını. Neden sabit kafa olduklarını. Neden ince ruhlu olamadıklarını.
Karşı cinsin bi yaptığı diğerini tutmuyo ki, hangi yaptığını anlamdıralım 😅
Sen de haklısın ne diyim 😄
bence de 😅
Garip garip dönüş vermemeleri , sonra bakışıpta konuşmamaları , Yüz yüze ok telefondan cevap vermemeleri off daha sayarım
Çok var hangi birini sayayım ki 😅
Ne kadar zor bir cinsmişiz biz 😏😄
Bencede öylesiniz ama hepiniz değil tabi bazıları genel yapmak istemem😄
Ay sağol istisna olduğumu öğrenmem iyi oldu 😄
Ne demek 😄
Çoğunlukla anlamlandırmakta zorlanıyorum 😥
Kabalık. Dağınık olmak
Anlamamazliktan gelmek en iyisi
Bence karşı cins başlı başına bir paradoks
Her konu..
Tutarsızlıkları konusunda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?