Güncellemeler
+1 yıl
Öz güvenim yerinde… çok güzel bir kızım ve istediğimi de yapıyorum, kimseyi kafama takmıyorum.
Sadece neden normal bir sohbet şişko kızla yapmak istemiyorlar diye bilmek istedim ama artık bilmek istemiyorum 🤓
Kafayı yemiş basılarınız, İnsan gibi sorduk İnsan gibi cevap verin verecekseniz yoksa anladın.
Sadece neden normal bir sohbet şişko kızla yapmak istemiyorlar diye bilmek istedim ama artık bilmek istemiyorum 🤓
Kafayı yemiş basılarınız, İnsan gibi sorduk İnsan gibi cevap verin verecekseniz yoksa anladın.
Güncellemeler
+1 yıl
Şekerler bir İnsan, İnsanı sadece görünüşüyle iyi etkiliye biliyor… kilo veriyorum… az kaldı sizlerle napcam erkek miletti bi bilseniz😏
(Anlamayana kullanacağım anlamına gelir)
(Anlamayana kullanacağım anlamına gelir)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Biraz ver sende ozaman ama bunu millet için değil kendin için kendi sağlığın için yap
Bu soruya verdiğin cevap saçma olmuş. Hem kendin için ver diyorsun hem de herifin ayrılmasına karşılık biraz versene sen de o zaman diyorsun. Belki böyle rahat ediyor? Tek cümle içinde 2 zıt ifade var. 😂😂
@NickSevmeyenlerden kendiside rahatsız bilmem farkında mısın? Herifin ayrılmasına takılıp o kısmına yazmadım ne için yazdığıma emin olarak yorum yapmanda oldukça şahane
Kendisinin rahatsız olma sebebi herifin gitmesi. Konuşmaması. Kilo değil. Kilosundan yakınmıyor dikkat edersen.
@NickSevmeyenlerden Soruya verdiğim cevabın seninle alakası olduğu için saçma demende oldukça normal :)
Kızlar sakinleşin burada bir olacağımıza tartışıyoruz 😵💫
Benle alakası yok bacım. (Hakaret etmedim he sansür sanma) ben kilom yüzünden beni kabul etmeyen bir herif için dertlenmem. Hem ben kilolu da olsam memelerim ve bacaklarım güzel. Ama tabi onları göstermiyorum. Ahlaki sebeplerle. Gerçekten kapalı giyimliyken ilgi gösterirse tüm hazinelerime de konar. 😂😂😂
@NickSevmeyenlerden 🥰
@NickSevmeyenlerden İşte benim söylemek istediğim de eğer bu kendisini rahatsız ediyorsa ver dedim şayet milletin rahatsız olupta o şu beğensin diye değil
Tamam 👍
Ayişe? Görüyo musun?
Yaş dogruysa aslında olgun erkeklerin istediği kilo ve boy bu tarz minyon tadli ve çekici olur.. yüz hatalri dahada bir güzel olur
Kim sizi sever bilemem güzel kardeşim, ama o beden size bu kiloya gelip de eziyet edin bedeninize diye verilmedi, bilesiniz.
Kilonuzu verip öyle yaşayın.
Öyle mi aaaa… ya işte bilmeden konuşuyorsun… neden kilolusun diye bir kişi bile sormadı.
Erkekler için bir şey yapmanıza gerek yok, kendiniz için yapın demek istedim.
Elinizde olmayan sebeplerden kilo aldıysanız da Rabbim yardımcınız olsun.
Erkekler için yapmıyorum yapmamda zaten… kendim için yapıyorum sağılım için… soruda zaten erkekler için kilo vermelimiyim yazmıyor
Doğru doğru...
'' az kaldı sizlerle napcam erkek miletti bi bilseniz'' demişsiniz, erkeklerle alakası yok.
Var :)
Ve evet yazdım… kısa zamanda çok kilo aldım… verince görücekler😇
Birazda ben onları kullanayım
sen de fit olsan kilolu biri yazsa cevap vermezdin
Veriyorum 🤓
Umursama kendinle barışık ol , özgüvenli ol bak bakalım nasıl yaziyorlar
158 boya 89 kiloyum 90 da olabilirim bilmiyorum. Bence takılma ya. S1ktir et.
İmkansız bir şey için uzulebilirsin ama bu konu imkansız değil
90 kilo kadın mı olur, erkeği falan boş ver önce sağlığını düşün kilo ver.
ben de eşimle balık etli diye evlendim, umudunu kaybetme, kilolu seven de çok.
Yahu seven var merak etme beni sadece kilolu kıza neden farklı bakıyorlar
kalıplaşmış güzellik standartları.
onlar kendine baksın boş ver amaçları başkadır karşılık görmeyince gitmişlerdir sebep kilo değildir
sen diyorsun ya kilolusun diye ama boş ver sende senden gerçekten hoşlanacak birisini bul
Bence saçma çünkü senle konuşurken kilolu olduğunu biliyorlardır belki kafalarınız uyuşmamıştır moralini bozma
Kilomu sorduktan sonra kesiyorlar konuşmayı
Kilomu sorduktan sonra kesiyorlar konuşmayı bende sorun yok yanii
Hiç olmasın daha iyi o zaman boş ver ama dış görünüş değilde sağlık açısından acil kilo vermelisin yanlış anlama dalga geçmek için söylemiyorum tabikide
Seni sen olduğu için değer verecek birini bul
:)
:)
Böyle itanlara takılma kalbin güzel olsun yeter insanların dilinde kemik yoktur konuşur öyle insanlardan uzak dur
abla kafayı mı yedin? tek sorun kilon yani bravo. kilo alınıp verilir ama boy uzamaz asıl ben ne yapayım kaslıyım ama vücudum 190 adamda durduğu gibi durmuyor
Sende çok kilolusun ya acık söyliyim hiçbir erkek kilolu istemez ya
Baya kilon var xayıfla bence
Sence nw yapıyorum
Tamam o zman sorun yok
Önemli bişey kilo ondandir
Tamamda hep böyle kilolu değildim… sağlıklı beslenen biriyim yani bakımlı bir hanımefendi
Hep olan önemli değil ki bazı şeyler gerçekten itici oluyor. Kilo verebilirsin bence
Sence ne yapıyorum
Medyum oldugumu düşünüyorsun sanırım:)
Geriz sin düşünüyorum:)
Derken?
Boş ver …. Yorumun için teşekkür ediyorum iyi günler ✌🏼
Ok
Kilo verilebilen bişey
ya insan oğluna bakma sen
Kıymetini bilememişler senin
Bende keserdim. Şişman kizlardan hic hoşlanmıyorum.
millet fil istemiyo demek ki
Niye istemesin? Biz ayıyla s2şiyoz ya? Üstümüze gıllı gıllı çıkıyorlar ya? Siz de fil isteyin. Unutma filler sevişirken çimenler ezilirmiş. Sen çimen olmak istiyorsun demek. 😂😂😂😂
@NickSevmeyenlerden kendi yorumuna niye gülüyon yapraaam komik mi
Evet komik a mım
@NickSevmeyenlerden aynada aç bak bak gül o zaman yapraaam
Ben evde çıplak geziyorum zaten a mcık beyinlim
@NickSevmeyenlerden banane senden gapcik. soran mi oldu beyin yerine saman basmislar kafatasina yaa
Millet fil istemiyor diye yorum yapmış. Kürkü olanlar çiftleşebiliyorsa bir fil de çiftleşebilir.
@NickSevmeyenlerden ne diyon awk
🤣🤣😁 ne oluyor
Belki de sen bunu kilona bağlıyorsundur.
Boyunu kilonu soruyorsa salla zaten
oy yerim seni
Abaza almıştır
Yaşın kaç peki