Kişilik & Karakter Camin onunde uyuyakalmis guvercin var ne yapmaliyim sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaklaşınca uyaniyo Güncellemeler+1 yıl Yaaaa yicem ben bunuuu Güncellemeler+1 yıl Çok tatlişş Camin onunde uyuyakalmis guvercin var ne yapmaliyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Evin sıcaklığı cama yansıdığı için ısınmak istiyor olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ev sıcak değil ki Yorumla
raķkun67 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Ürkütme uyusun muazzam fotoğraf yakalamissin yalniz tebrik ediyorum 😉 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl peki uyuduğuna emin misin belki ölmüştür 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eminim Yorumla Soran +1 yıl Ölse niye kendini kabartsın hem Yorumla AteistCan +1 yıl Güzel haber o zaman Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ulen rahat bırakında uyusun :D 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırak uyusun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evin sıcaklığı cama yansıdığı için ısınmak istiyor olabilir.
Ev sıcak değil ki
Ürkütme uyusun muazzam fotoğraf yakalamissin yalniz tebrik ediyorum 😉
peki uyuduğuna emin misin belki ölmüştür
Eminim
Ölse niye kendini kabartsın hem
Güzel haber o zaman
Ulen rahat bırakında uyusun :D
Kahve yap, spor yap, film izle yap biseyler iste
Bırak uyusun
Elleme uyusun
Elleme uyusun hayvan