+1 yılstres tabi ki, erkekler kadınlar kadar stressiz bir hayat yaşayamıyor. bundan şikayet ettiğimden değil iyi ki erkeğim. erkeklerde böyle düşünsün. iş hayatı, sorumluluklar, bir erkek her zaman ileriyi düşünmeli, her zaman gelişmeli ailesini sevdiklerini rahat ettirmeli. kadınlar daha bireysel yaklaşabiliyor, sorumluluk almaktan kaçınıyorlar. erkeğin doğası budur, tehlikeyi sever, keşfetmek, üretmek kendini gerçekleştirmek ister. salgılanan testosteron da vücudun yapısını bir şekilde bozar ve hücreler erken pes eder.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek ve kadınlarda çift kromozom bulunur. Kadınlarda iki X kromozomu yer alırken erkeklerde ise X ve Y kromozomları vardır. Kadınlar, iki X kromozomuna sahip olduğu için her genin sağlıklı bir kopyasını DNA’larında bulundururlar. Yani herhangi bir gende sorun varsa, bunu yedeği ile değiştirebilirler.
Erkeklerde ise durum biraz faklıdır. Sadece birer X ve Y kromozomlarına sahip oldukları için “daha sağlıklı bir gen” kopyası bulunduramazlar. Takviye imkanları olmadığı için de hücrelerinin zarar görmesi kadınlara göre daha olasıdır ve bu da onları daha ciddi hastalıklarla karşı karşıya getirme potansiyeline sahiptir.
Erkekler, kadınlara göre intihara daha fazla eğilimli..
Erkekler, kadınlara göre daha fazla risk almayı seviyor...
Doktora gitme oranları kadınlara oranla çok daha düşük haliyle sağlığına önem vermiyor çoğu erkekler...
Örnekler böyle devam eder.
Böyle olunca detaylı düşünüp hareket eden kadın daha uzun ömürlü oluyor
33 Yorumla- +1 yıl
Hem bilimsel hem tekniksel açıklamalar 👏😃
- +1 yıl
😀 ee bizimde biraz katkımız var, fakat az lad söz dinleseler böyle olmaz.🤣
- +1 yıl
Evet katılıyorum :D kadınlarının sözünü dinleseler
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizi ömür törpüsü ilan ediyorlar, ömür kısaltıcı özelliğimiz varmış. 🙄
25 Yorumla- +1 yıl
shsjs külliyen yalan :D
- +1 yıl
Kıymet bilmez bunlar yok. 😄
- +1 yıl
valla ne değer nede kıymet bilirler
- +1 yıl
Teşekkürler. 🌺
- +1 yıl
Rica ederim ✌️
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılAfiyetle ömürlerini yiyoruz djjxjx
12 Yorumla- +1 yıl
Hmmmh en sevdiğin yiyecek: erkek ömrü ahdjahs
- +1 yıl
Genelde benim ömrüm yeniyor ama olsundu😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kadın peşinde koşmaktan yaşlanıyorlar😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler kadınlara göre daha yalnız.
10 Yorumla
+1 yıl
Sebep hormonlar ve genlerdir testosteron etkisi büyüktür , ve tabiki ki kadınlarda bulunan östrojen hormonu...
Kadınlarda bulunan XX kromozomu yedeklidir çifttir erkeklerde ise xy kromozonu bulunur ve tektir,
Her bir kromozon deşik genleri barındırır , ve X kromozonları yaşam hücre yenilenmesi gibi gibi insan anotomisindeki yaşamsal faliyetlerden sorumlu hormonlar vede degişiklikler genleri barındırdıgından kadınlarda çift vede yedekli bulunduğundan yapılan arastırmalarda cok daha fazla yasadıkları tespit edilmiştir, ve tabiki östrojen hormonu'nun etkisi büyüktür ...🥂
Ayrıca Y kromozonu sonradan oluşur, bu sebeple anne karnında oluşan bebek aslında kız çocuğu olarak anne karnında oluşmaya başlarken sonradan oluşan Y kromozonu bebeğin erkek olmasına sebep olur erkeklerin bu yüzden meme ucu vardır hiç düşündünüz mü erkeklerin neden meme ucu var ... 🥂20 YorumlaBunun nedenlerinden biri, cinsiyetimizi belirleyen kromozomların oynadığı görevde yatıyor olabilir. Kadınlarda XX kromozomları, erkeklerde XY kromozomları bulunuyor. Kromozomlar, genleri barındırıyor. X kromozomları hayatta kalmanızı sağlayacak pek çok geni barındırıyor
Ve görsellere bakarsak erkekler daha çılgın ve dikkatsiz.

20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. İnsanı da bir hayvan olarak tanımlar bilim ki öyle zaten.
Hayvanların ömürleri incelendiginde doğal yaşamında özgürken ve esaret altındayken yaşam süreleri ciddi anlamda farklılık gösterir.
Örneğin aslan doğal yaşamında 12 yıl maksimum yaşarken hayvanat bahçelerinde bu süre 30 yıla kadar uzar.
Kadına günümüzde bile esaret altında değil diyemeyiz. Kadın ne kadar özgürlesmisse bile bir miktar esaret altındadır ve dolayisiyla ufak bir fark muhakkak ki olacaktır.
Soruya spontane olarak teori yazdım ve bilimsel olarak destekleyebilirim😀
13 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok X kromozomu ve testosterondan dolayı
- +1 yıl
@GoldenAquila yaz lütfen
- +1 yıl
Aşağıda 2 kişi uzunca anlatmıştı onlar benden daha iyi açıklamışlar. X kromozomu sağlık ve hücre yenilenmesi gibi genlerden sorumlu. Liseden hatırladığım kadarıyla testosteron da ömrü kısaltıyordu öfke ve stres hormonuydu ayrıca testosteron yanlış hatırlamıyorsam
+1 yılİnce ve detaycı düşünemedikleri için bir kadın olayla ilgili olmadan önce şöyle olursa şu olur gibi 50 tane senaryo kurarken erkekler aman salla olunca çaresine bakarız diye düşünüyor. Herkes için geçerli değil ama genel gözlem. Bunda da sağ beyin, sol beyin aktif kullanma etkisi var.
22 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu yazdıklarımı lütfen genelleme yapıyorum diye bir düşünce gelerek düşünmeyiniz.
Kadın ile erkek arasındaki en belirgin fark.
Kadın anı yaşamak ister,
Erkek ise tabi bunun içinde adamlığı da katmak gerek ilerisini düşünerek yaşar
Yukarıda dediğim gibi genelleme yapıyorum gibi gelsede değil.
Gördüklerim ve yaşadıklarım bunu gösteriyor.
Tabi ki bu şekilde olmayan yer yüzünde var mı tabi olmaz mı.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhe ya hep goruyom ben mesela gecen sene tura gıtmıstık likya turu .
bir gorsen yaşlı teyzeler gömmüşler kocalarını kalmıs miras emekli maaşları naısl boyle oraya buraya kosturuyor , her yerı goreyım her yerden geceyım falan şaşarsın valla .
10 Yorumla Kadınlara göre daha stresli bir hayatları oluyor aslında. Sürekli bir iş kaygısı, gelecek kaygısı... Ataerkil bir toplum olduğumuz için erkeklere daha çok sorumluluk yükleniyor çocukluktan itibaren.
10 YorumlaBunun 2 nedeni var
1 -nedeni: Anatomi olarak hastalıklara karşı Kadınlar daha dayanıklı. Gripte bile erkeklerin daha fazla bakıma ve ilgiyeMuhtaç olmaları bu yüzden.
2. Nedeni: savaşlar. Ülkenin güvenliği daha çok erkekler tarafından sağlanıyor. Dolayısıyla savaşa erkekler katılıyor. Buda erkek ömrünü ve sayısını azaltıyor.
Benim Köyümde dul kadınların sayısını fazla.10 Yorumla
+1 yılBiz kadınlar her şeyi en ince ayrıntısını düşünüyoruz.. Ama erkekler bizim gibi değil.. Mesela kadınlar bu görseldeki gibi kesinlikle hareket etmez neler olabileceğini düşünür ama erkekler bizim gibi değil.. Ayrıntısını düşünmüş olsalar havuzda uzatma kablosunun ne işi var diye düşünürlerdi 😄😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.instagram.com/p/CikLP02M7iA/?igshid=MmIxOGMzMTU=
Buyur , erkekler neden az Yaşar cevabı 😀13 Yorumla- +1 yıl
Al işte. phahssh çukur geldi aklıma 😂 bu akıl işi mi şimdi
- +1 yıl
Mantık yok ama yapacak adam bulsam valla denerim. İnanılmaz eğlenceli duruyor 😀
- +1 yıl
Haydaa..
+1 yılbiz deli yaşıyoruz biraz hepsi bu :) bide hanımların öldürücü yok edici yıpratıcı tarafları var
10 Yorumla
+1 yılAy evet bende merak ediyorum bunu😂
Babam hep der ki; kadınlar erkeğin ömründen yiyip, öbür tarafa erken yollama peşindeymiş emeklisini yemek için.
Tabi bu saçma😃11 Yorumla- +1 yıl
shsj babaların tipik anneyi sinir etme sözleri 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakınız anlatmaya gerek yok görseli 😀bizim kadar detay dusunmedikleri için erkenden yolcular asjjs
23 Yorumla- +1 yıl
Offf çoksel görüş 😃
- +1 yıl
Keske yolcudur abbas yazsaydım uff hep sonradan aklıma geliyor asjsj
- +1 yıl
Yazmışsın kabul ediyoruz yıldızlı pekiyi 😃
+1 yılAllah, biliyor biz olmazsak kendilerine yetmekte zorlanacak olduklarını. O yüzden onların canını önden alıyor. 😂
14 Yorumla- +1 yıl
😅 süper ya sjsjs
- +1 yıl
Tabii. 😂😂Boşuna değil o laf. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. 😂😂Biz olmazsak hiç onlar. 😂😂
- +1 yıl
Şimdi doğru söze ne denir yani :D 👏
- +1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bence dertlesemedikleri için, hep erkek adam algısı ile büyütülmüşler.
21 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir bakışı
+1 yılkim dedi bunu 😂 aman onlar bizim ömrümüzü yiyo asıl kan kurutucular 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum hajdha
+1 yılO kadar ahlar sonucu olabilir mi acaba bilemiyorum artık 🤷♀️😀
12 Yorumla- +1 yıl
sjsjsh neden öldü; aldığı ah’lar 😅 süper ya
- +1 yıl
kjshjs olur mu olur 😀 Bu da bir sebep olabilir yani takdiri ilahi bilinmezz 😀
+1 yılKadınlar garanticidir.. erkekler anı yaşar arada fark var..
Günaydın
14 Yorumla- +1 yıl
Günaydın ☺️
- +1 yıl
Yürüyüşten geldim.. az kaldı yavaş yavaş eski halime dönüyorum
- +1 yıl
Sevindim..
- +1 yıl
TRT belgeseli izliyip gülüyorum tamda istediğim programlar var .. 😂
+1 yılHızlı yaşadıkları için genç ölmeleri gerek adalet bunu gerektirir:)
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah güzel..
+1 yılGörseli anlamadı ben.
Cevap : çene ve bunaltmaları😛19 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel pool partisi hajdsj
- +1 yıl
O ne partisi😮
- +1 yıl
Havuz partisi 🙄
- +1 yıl
Ha, pardon sosyetik hanfendi. bilemedım.😕
- +1 yıl
Resimdeki parti cok sacma , alakayı sa kuramadım soruyla😁
- +1 yıl
Est. 😃
- +1 yıl
Bu est. De söver gibi oldu 😛
- +1 yıl
Söver gibi yapmam, söverim normalde. Sorun yok ✌️
- +1 yıl
Ovv fenaydı bu😟ürküttü
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir serkeşlik, amaannn nolcak yaaa cılık var üstümüzde jdjfhf
14 Yorumla- +1 yıl
hahaha Musti ya
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Tüp kaçağını kontrol etmenin en iyi yolu çakmaktır zaten. Yani gaz kaçıran tüp eğer uzun süre kaçırıyorsa orada ateş yakmak tehlikelidir yoksa yeni takılan bir tüp çakmakla kontrol edilir yani problem olmaz. Hafif bir kaçaktan ateş tüpün içine etki edemez. Ezelden beri tüpçüler taktiklari tüpü çakmakla kontrol eder ve havaya uçan duymadık. Genelde boş tüp patlar arkadaşlar. Dolu tüp kolay patlamaz.
Fotograftada gözüktüğü gibi bazı erkekler altını çiziyorum bazıları beyinlerinin sadece %5 ini kullanıyor bu durumda yaşamaları pek mümkün olmuyor maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi yerden duymuştum ama doğru ama yanlış kadınlar adet gördükleri için pis kanı atıyorlar vucüd yenileniyor felan filan bilmiyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Sizde gidin düzenli olarak kan verin :D
Cevap sahibi+1 yılOlabilir mantıklı bu arada sen evlendim mi nişanlıydın en son yoksa düğüne çağırmadın mı bizi?
- +1 yıl
Off fena halde karıştırılıyorum şu an sanırım :D
Cevap sahibi+1 yılAllah tamamını erdirsin Allah sana bi kız bi erkek çocuk versin iyi geceler
- +1 yıl
Hasta mıdır nedir. Amin amin
Cevap sahibi+1 yılKim hasta
- +1 yıl
Kim yazan
Cevap sahibi+1 yılHahaha bu kadar trol yeter iyi eğlenceler😂
- +1 yıl
✌️
Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden ömrümüzü yiyorsunuz hep icimize atmaktan sizin gibi dışa vuramiyoruz herseyi
12 Yorumla- +1 yıl
shsjs vah vah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz kadınlar siniri stresi anlatarak içimizden atıyoruz iyi bişeyi de kötü bi olayıda anlatarak yaşıyoruz erkekler paylaşmıyor üzüncünü sevincini buda daha strese bunalıma sokuyor sonrası tahtalı köy
20 Yorumla
+1 yılÖyle miymiş ben sanıyordum kılar daha uzun ömürlü bizde çene var ömürlerini yiyoruz galiba ondan 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Erkekler daha uzun ömürlü sanıyordum yanlış yazmışim
O kadar çok riskli şeyler yapılıyor ki 😁
Gaz kaçağını sigara yakarak kontrol eden erkekler yine 😁😉12 Yorumla- +1 yıl
Çakmak değilmiydi o😂
+1 yılKadınların öldürücü etkisi işte 😬
14 Yorumla- +1 yıl
Hıı hiç sorma 😅
- +1 yıl
Abdurrahman abi senden bağımsız aklıma bir tekerleme geldi Abdurrahman dıgıdık dıgıdık sağdan soldan dıgıdık dıgıdık
- +1 yıl
@Okan_Akarsu1992 Okan kardeş senden bağımsız aklıma bir şey geldi
Dikkat et okan dıgıdık dıgıdık binerler sana
Sağdan soldan, alttan üstten çıkarlar senden :)) - +1 yıl
😜😜😜
+1 yılDaha fazla strese maruz kaldıklarından olabilir 😁 ve büyük ihtimal kalp krizi geçirenlerin çoğu da erkeklerdir.
10 Yorumla
+1 yılŞunu bir görsel ile detaylı anlatabiliriz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler nerede aksi iş var onları yapıyorlar. 😅
20 Yorumla
+1 yılErkekler bir araya geldiğinde ne yapıyor sorusunun cevabı aslında 😅 ekşın
20 YorumlaKadınlar, erkeklerin ömürlerine ortak oldukları için 😁
10 Yorumla
+1 yılSizin derdinizi biz çektiğimiz ve bizi de ayrıca dert babası yaptığınız için bence 🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılahahah hayranım bu bizdeki pratik zekaya şu dabir gercek hayat bizi daha fazla yıpratıyor
10 Yorumla
+1 yılÖlsünlerde kadınlarda biraz rahat nefes alsın diye
10 Yorumla
+1 yılkorkusuz olmaktan bence bulduğumuz her belanın üzerine gidiyoruz işte :)
10 Yorumla
+1 yılDert, keder, çile, elem bunlar hep erkeklere yüklenmiş.
İyi bile yaşıyoruz
10 Yorumla
+1 yılGüvenli yaşamıyoruz erkekliğin doğasında yok güvenlik
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Erkeğin yükü çok. Kuyruğu hep dik tutmaya çalışıyoruz ve bu bizi çok yıpratıyor.
10 YorumlaResim manidar ama iletken bir şey yoksa çarpmaz bence elektrik.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyanın en zekiler de erkeklerden çıkıyor en aptalı da... Kızlar genelde orta zekaya sahipler. Şu fotodaler mesela en aptalları
Siz orta düzey kızlar da bundan istifade ederek yğm erkekleri aptal sanıyorsunuz ama öyle değil. En zekileri sizin seviyenize inmeyecek kadar kendilerini biliyorlar.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların bir eli yağda bir eli bağda tabiki kadınlar uzun ömürlü olurlar
10 YorumlaKadınlar en ufak şeylerle mutlu olabiliyor.
Her yerde hemcinsiyle sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sohbet edebiliyor.
İçini dökmekte daha rahatlar.00 Yorumla
+1 yılBuna kadınlık hormonlarının neden olduğunu duymuştum. Bir de adet gormelerinin etkisi var.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Acaba neden :D
15 Yorumla- +1 yıl
İşte acaba neden? Bunu ben sordum zaten hsjsahs
- +1 yıl
Mesela :D
- +1 yıl
Hıhımmm anlıyorum 😂
+1 yılTörpüsünüz ya hani siz ondan o =)
13 Yorumla- +1 yıl
Aaa hemcinslerimle bu görüşe karşıyız hajdhs
- +1 yıl
he he aga beee
- +1 yıl
shshs hiç yakışıyor mu “he he” falan 😅😅
Kadınlar ömürlerini yiyormuş. 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Yalan kız yalaaan :D
Başlarının etini yiyoruz, geberiyolar djjdjd
116 Yorumla- +1 yıl
Hmmmh yummy afiyettoo hajdah
- +1 yıl
Ne bileyim, güzel ki yiyoruz işte hajdha
- +1 yıl
Ben öyle bişey görmedim
- +1 yıl
Hiç başımın etini yemiyosun 🥰🥰
- +1 yıl
Kavgaya gerek yok bence 😘😘😘💓💓
- +1 yıl
Hmm anladım arada bir sinirleneyim o zaman 😂😂
- +1 yıl
Yok bu sonuç değişmez böyle olur hep kıyamam sana susarım. Şu hanımcı yazan tişörtten alayım diyorum ne dersin 😂🥰🥰😘😘
- +1 yıl
Tamam bebeğim vereyim sipariş görürsün zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamları boyunca daha ağır ve stresli işlerde çalıştıkları için
10 Yorumla
+1 yılSiz sonuç odaklı yaşamıyorsunuz ki. Biz sonuç odakliyiz.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü onların bir kalbi yok ve vücutları buna az dayanıyor... Net
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın tüm kahrını biz çekiyoruz ondandır.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaw he, kesin tüm dünyanın kahrıdır o
+1 yılErkekler daha rahatsız oldukları İçin 😃
10 Yorumla
+1 yılonların işi gücü daha ağır
10 Yorumla
+1 yılÖmür törpüsü diye bi tabir var.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba kadın dirdiri buna etken mi 🤣
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha stresli ondan
10 Yorumla - Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne