bana son zamanlarda birden bire ağlama isteği geliyor sizede oluyor mu oluyorsa nedeni?
bana son zamanlarda birden bire ağlama isteği geliyor sizede oluyor mu oluyorsa nedeni?
O neden oluyor biliyor musun psikolojik olarak sana söyleyeyim Neden benim iyi bir arkadaşım olmuyor diye düşünüyorsun aile problemlerin olabilir sevgili adabında değil normal arkadaşın da olmadığı için bunları düşünüyorsun ve ağlama hissine kapılıyorsun
psikolojik olarak çok yıpranmış dolmuşsun yaşadığın olaylara karşı kimseye anlatamadıklarını konuşamadığın için bastırmayı denemişsin ama duyguların artık gözyaşlarınla ortaya çıkmış (kendimden biliyorum) ya da reglin yaklaşıyordur/sürecindesindir
Boş durmaktandır o benimde arada evde canım sıkılıyor şarkı açıp ağlıyorum ya da saçımı düzleştirirken aynada kendimle kavga edip ağlıyorum tabi hüzünlü şarkı şart yoksa gelmiyor. Bi de sen sakız çiğnerken ağlayabiliyor musun ben ağlayamıyorum 😁
Sessizce içine ağlarsın.. daha sonra dayanamayıp sesli ağlarsın.. sesini duymasınlar diye ağzını ellerinle kapatmaya çalışırsın.
Bazende kahkahalarla gülersin.. ve ardından hüngür hüngür ağlarsın.
Cevap
15Cevap
Bana da oluyor içime attıkça bir gün ağlama oluyor birden
bana da oluyor videodaki gibiyim
https://www.youtube.com/embed/ckiU57FUCqYBazen geliyor,
Ağla oğlum diyorum kendi kendime,
Ağla rahatlatacaksın diyorum,
Ama;
Gözlerimden, o göz yaşı denilen damla akmıyor,
Oysa ki, içim kan ağlıyor...
Belki de...
Değil.. içine ata ata birikmiş.. muhtemelen kimseye sırrını söyleyen derdini döken biri değilsin.
Muhtemelen anksiyete. Mental olarak çöküşteyiz ülkece.
Kızların durduk yere ağlamasına bilim insanları bile bi sebeb bulamamış😃
Psikolojik olarak birikim olmuştur duygu parlaması olur öyle zaman zaman takılma😉
Depresyon ve içsel yorgunluk bezginlik toparla kendini hayatını gözden geçir güçlü ol
Hormonal olabilir kardeşim duygusal dönemde olabilirsin
Bana birden bire gelmez
Valla ara sıra bende de oluyo 😔
Yok Bana öyle bir şey gelmiyor
Bazen oluyor zorlanınca
Değil... Depresyon belirtisi
Bazen bendede oluyor
ne zor zamanı bana her zaman oluyor dmsöm
Yanlızsın ve dekorasyon dasın ☺️
Bir şeyi ya da birini özlemekten olur o
Genelde depresyona giren insanlarda olur
Banada geliyorlar arada