Kimi hayata başlarken en kötü senaryoyla başlar kimi hikayesinin devamında rastlar bu duruma.. Ortak noktamız; dalgalı bir hayata sahip olmamız sanırım..
Siz dipten zirveyi mi gördünüz yoksa zirveden dibi mi?

Kimi hayata başlarken en kötü senaryoyla başlar kimi hikayesinin devamında rastlar bu duruma.. Ortak noktamız; dalgalı bir hayata sahip olmamız sanırım..
Siz dipten zirveyi mi gördünüz yoksa zirveden dibi mi?

Oldum olası hep dibi gördüm ve ne yazık ki hala hayatımda zirve olmadı ve şunu öğrendim ki hayatın bir mücadele olduğu gercegini kabul edersek ; bu durumda yapılması gereken tek şey
mücadele etmektir. elbette en dipteyken bu gücü kendinde bulmak zordur. kendi gücün yeterli gelmiyorsa mutlaka destek al. ama o karanliktan aydınlığa çıkabilmek için çaba göster. anneannemin hep söylediği bir söz vardır 'bu dünyanın ne mutlusu yoktur' der. ne mutluluk bir kapıda durur ne de dert ve sıkıntı. emin ol iyi olacaksın ve mutlu olacaksin sadece mücadele et... anneannemim bu sözü hep kulağımda küpedir...
ve zamanla şunu anladım insanlar zirveye çıkmış insanların doğru yerde, doğru şeyi, doğru zamanda yaptıklarını düşünür. kendileri de defalarca doğru yerde, doğru şeyi, doğru zamanda yapmış olmalarına rağmen zirveye çıkamamış olmalarını fark etmez ya da bunlara farklı sebepler bulur. zirveye çıkmak için elbette doğru yerde, doğru şeyi, doğru zamanda yapmak önemlidir, bunlarla beraber seni oraya taşıyacak insanlar hırstan ne kadar arınmış olduğuna, düşüncene, maksadına, zihninde canlandırdığın unsurlara, hayata kendini bırakışına dikkat eder ve hırstan arınmış olmak, düşünceler, tasavvurlar, çizgi, doğru yerde doğru şeyi doğru zamanda yapmaktan çok daha önemlidir.
Not: Yazmaktan nefret eden ben bu güzel site sayesinde uzun uzun yazmayı öğrendim...✌️
Güzeldi..
Hayrını gör.. :))
Hiçbir zaman dipte de olmadım, zirvede de. Hep aynı yerde saydırıyorum. Ne ileriye bir adımım oluyor ne de geri sarıyorum. Hayırlısı belki bir gün zirveye ilerleriz...
Kimi zaman dipten zirveyi gördüm kimi zaman da zirveden dibi gördüm hayat bu her insanın başına her şey gelebilir. Önemli olan güçlü olabilmek..
Durmak yok.
İnip çıkıyoruz.
Teşekkür ederim.
Rica ederim..
Cevap
4Cevap
Hep dipteydim zaten
Ne dipten zirveye ulaştım, ne de zirveden dibi gördüm. Hâlâ dipteyim. Zirveye çıkacağım günü bekliyorum.
Dipten zirveye, zirveden tekrar dibe iniş çıkışlarım oldu. Her seferinde yine ayağa kalktım ve ilerlemeye devam ettim.
Her zaman da öyle olacak.
Dibin biraz yukarısındayım. İnş bir kaç haftaya her şey düzelicekk. Umut etmeye başladımm...
Hadi inşş.. 😄
Sıralama olarak ;
Dipten zirveye
Zirveden dibe
Dipten zirveye
Zirveden dibe
Dipten zirveye ( şu an yükselişteyim)
Dalgalı cogunlukla , kaybedişlerim ve kazançlarım uzun sürmedi, son zamanlarda ard arda kaybettim , artık kazanma vakti
Hep iniş çıkışlar oldu ama sanırım zirveye ulaşıyorum..
Ulaşıcazzz😂💙🍀
İnşş🖤🌸
Zirvede olduğumu hissedip aynı gece dibin Allah’ını gördüm.
ikisi de oldu sayelerinde şimdi de o dipten çıkmaya çalışıyoruz bi şekilde
Normal - Bataklık - Dip - Normal - Zirve sıralaması bana uygun oluyor😄
Önceden çok başarılı bir çocuktum ilkokuldan sonra umursamaz oldum
Tek gördüğüm dip babamin vefatı idi... sonrakiler dokunmaz bana..
Aynıydı stabil gidiyor
dipteydim dipdibi görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?