AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kanka denmesi olabilir
İstemiyorum sevmiyorum de ayrıl onu üzücek bir şey söyleme bir kalp kırmanın vebalini vallahi veremessin hesabını
Öyle yapmayı bende bilirim ama tehdit ediyo bela olurum gibi o sebepten
Kimlerle sevgili oluypsunuz ya tehdit ne
Napalım🙄
Yanlış şnsanları seçiyosunuz nerde serseri var onlarlasınız
Düzgünü varsa bizi bulmuyoo🙄
Düzgünü yoksa kötüsüyle olmak zorunda değilsiniz yapmassınız
Sevmiyorsam varlığı bile soğutur, kelimeye ne hacet. 😃
Özgürlüğe ve birey olma arzusuna ipotek koymak kadınları erkelerden soğutan nedenlerden biridir.
Eski sevgilinden sormadikca bahsetme ve para mevzusu cok acma
böyle varoş keko erkek ağızıyla konuşan kızlar itici :D
Müsait değilim başka zaman konuşuruz gibi tilt edici cümleler 🤦🏻♂️
Hemcinsimi uzmek icin kullanacagin icin veremem baskasi versin
Çok kelime var
Kimi spoğutacaksın kendinden
Evlilikle alakalı her şey..
Kanka demesi jdjdjd
Kısaltma kelimeler Gnydn nbr npyn gibi ııiyyy 😀😁
Çüküm var de koşarak kaçılır
Vallahi bilmiyom ki..
neyden soğutacaksın?
Ayrılması için sevgilmi 🤦🏼♀️
sende en sevdiği özelliğin nedir?
Mimiklerim
hiç mimik yapma
yanındayken sıkıldığını hissettir.
buluşmak istediğinde tamam diyip çok geç git veya son dakika başka işim çıktı de
arkadaşlarınla gez dolaş samimi görün ama onunla fazla takılma
Denedim ama fazla bişi değişmiyo
seni aradığında telefonu meşgule at başka arkadaşını ara onunla saatlerce konuş manitana yazma ertele konuşmanızı
Pekiiii
Kuzenlerimdeyim yazarım kfkflfkf
Ne diyon sen ya filtreli süslüman
Kardeş
Trip
ne yapıyorsun :) ne düşünüyorsun?
Senden iyiler var
"Kıl küfesiyim ben" diyebilirsin
Hiç keyif almadim sisjsj
Abi 😁
Asla soğutmak ki. Abi dedimi gömerim anasına. Yanlış anlama sakın. Anneniz ne iş yapıyor diye sorarım. Mal mal bakar. Babamin selamı var annene. Derim. Kaçıncı karısı babamın derim. Anasını kullandım mi gerisi gelir beni bozmaz.
sen ne anlatıyon trabzonlu
Yaşın doğru mu ya 🤔🤨
Neden kiii
Daha büyük duruyorsun
Soğuk çay
Kaybol felan
Bamya kadar
Bir şey öğrenmişsiniz ikide birde söylüyorsunuz. Sanki siz yatakda prno yıldızısınız.
@BunuPalyaçoSöyledi evet öyleyim
Sevdiğin mesleği yapıyorsun heralde.
Bamya bilmem de patlıcan kurtarırsa gel 😂
@BunuPalyaçoSöyledi annenden öğrendim sağolsun tecrübeli
Kendi annenden öğrenseydin keşke brazzers yıldızı.
Kömür rengi buruşuk mıyla 21 cm damarlı isteyen kezban
@BunuPalyaçoSöyledi hahaha a minakodumun mali anneninki ile karıştırdın galiba
Yok inşaat amelesi müşterilerin söyleyip duruyordu.
İğrendikleri için çift prez takıyorlarmış.
@BunuPalyaçoSöyledi daha fazla boş yapma hadi anneni işe gönder müşteriler bekliyor
Boş yapma , seni çalıştırarak geçinmeye devam ederiz biz. Anneni ve seni paket olarak çalıştıracağım anca öyle para ediyorsunuz.
@BunuPalyaçoSöyledi ya bi s*ihtirgir artık a w tipsiz yıkık ocu
Tipsiz olduğumu nerden biliyorsun. Orangutandan doğma o evladı
@BunuPalyaçoSöyledi resmini payasamayacak kadar tipsizsin hahahahah o evladi
Paylaşmak zorunda değilim seni aptl or*spu cocu. Sen gizliden yazıyorsun sanki senin foton gözüküyor mk beyinsizi. Sen bamya yazarken bile kendini gösteremeyecek kadar korkak bir f*hişesin.
@BunuPalyaçoSöyledi kes o evladi profil resmim var kahp*bin cocuhu
Niye gizliden yazdın korkak f*hişe seni. Akraba evliliği ors*pu evladı.
@BunuPalyaçoSöyledi hahaha senin o a*Nani s*keyim o*rspo c*cuhu anan seni dogurmamis su*cmis yolda görsem o tipsiz sıfatına bakmam o*rspo çocuğu p*c
Yolda görsen suratıma oturmak için gtünü yırtarsın. Senin kömür rengi, buruşuk, kokuşmuş mını * için yalvarırsın. Ananla kavga edersin benim için. İkı * bir birinize girersiniz önce hanginiz ağzına alacak diye ucuz f*hişe seni
@BunuPalyaçoSöyledi beni annen ile karıştırdın haline o*rspo çocuğu annesine ilgi duyan şizofren o*rspo çocuğu o ihtiyar suratını Z*ikeyim
Seni varoş sürt*k seni. Ananla sabaha kadar s*k'me paspas çektiğin günleri ne çabuk unuttun. Nefessiz ağzına alırdın.
Kesin hala annenin sütyenini alıp ona bakarak otsbir cekiyorsundur o*rspo evladı a w gorili
@BunuPalyaçoSöyledi boş hayallere devam et sen hayatın boyunca o anani s*ikersin işte oda kadın yani o#rspo
Gelmedin
31 çekmiyorum, anan altımda inliyor şu an. Devam etmem için yalvarıyor. Babanın erkek olmadığını onun genleriyle ancak çirkin bir * doğurabildiğini söylüyor. En büyük pişmanlığı seni doğurmasıymış. Tuvalete sıçıp , sifonu çekseymiş keşke diye üzülüyor. Müşterilerini çalmak için fiyat kırıyormuş. Bedava yaptığın bile oluyormuş s*rtük seni
@BunuPalyaçoSöyledi o a*Nani s*ikim hahahah olm senin a*ban köpek ile çiftleşme sonucu seni doğurmuş gahpenin evledi
Köpek gibi s*kiyorum şu an ananı. Dogy pozisyonun dibine dibine çakıyorum. G*tü yarıldı yarılacak işim bitmeden sen gelde bir tur seni sevabına s*k*ym , kepçe kulakların zevkten oynasın.
@BunuPalyaçoSöyledi kes lan koca burunlu or*ospo çocuğu
Anan yarın sizin evde ikinizi birden s*kmem1 istiyor. Babanın önünde mipp, nasıl s*k'lirmiş göstermemi istiyor. Baban ikinizi benim gibi b€c*remiyormuş.
@BunuPalyaçoSöyledi o ba*ciyi Z*ikeyim Senin kurbağa suratlı
Yarın ikinizi bir b*cerirken babanın kulakları da zevkten oynayacak. Bir köşeden izler, ben sizi s*k€rken 31 çeker. G@v*t or'sp` cocu
Annen yarın gelsin işe başlasın ilk önce dedem sonra kahvedeki dayılar o oro*po anani Z*ikeceek o kadar
Ananida bacinida sulalenide benim babam s*iksin a w iguanasi
Analı kızlı siz herkese yetersiniz. İnşaat inşaat dolaştırıp pazarlıycam sizi ana kız. Sürümden kazanacağız artık. A^^ınız yırtılana kadar çalıştıracağım sizi.
seni ayrı , ananı ayrı , babanı ayrı pazarlayacağım. Babanın ağzına toplu tasma taktırıp inşaatlarda vurdurtacağım. Pembe etekle gezecek baban. Ananla yarışacaklar artık.
@BunuPalyaçoSöyledi hep inşaattaki amelelerden bahsediyorsun demekki zamanında a*Nani iyi s*ikmisler s*ikme sonucu senin gibi bir tipsiz dünyaya gelmiş boş insan yıkık o*rospo çocuğu
Hep inşaatteki amelelerden bahsediyorum çünkü o pis a^^ınızı anca onlar s*k'er. Kimsenin midesi almıyor pis, buruşuk a^^ınızı. Müşteriler hep şikayetci
5 dk dır yoksun sürt'k , müşterin geldi demek.
@BunuPalyaçoSöyledi şu an annen geldi babam s*ikiyor şu an sırada daha 5 10 kişi var
Mümkün değil babanı grup s:KS yapıyorlar şu an. Biri arkadan vuruyor ,5 kişiye de or'l yapıyor. Suratı gözükmüyor s*permden
Annnenden yardım istiyor hepsini birden boşaltamıyormuş. Yalvarırım iki tanesini üstümden al diyor. Ama onu da önlü arkalı s*k'yorlar. Bu gece eve gelemezler sıra uzun, istersen yardıma gel.
@BunuPalyaçoSöyledi kes lan ya*rak kafali p*c a*nnen babamın altında
Çok boşsun lan o*rspo çocuğu
or'l yapmaktan beynine oksijen gitmiyor galiba, halüsinasyon görmeye başladın. Ananda babanda şu an yanımda , ikisinide s'k'tiriyorum. Ananın g'tünden kan gelmeye başladı. İkişerli sokarken yardılar g'tünü. Anan pert oldu. Baban daha fazla çalışacak bu gece.
@BunuPalyaçoSöyledi senin o anani sulaleni bacını s*ikim orspo çocuğu hahahah ya p*ci * annenin a*mumdan kan aldım böyle ananın o a*mini parcalim seninde o tipsiz sıfatını s*ikeyim benim gibi kaliteli insan senin gibi bir oro*spo çocuğuna bu kadar zaman ayırdığı için şanslısın o*rspo çocuğu
Ahahaha çok şanslıyım.
Bilader müsaitsen biraz küfürleşelim
Ne yapcan
bamya
Patlıcana ne dersin
@Freudunkuşu ikisinide sevmem en iyisi papatya
Papatya gibi açar kokar da
Napcan bacım?
Ben erkeğim
Bakire degilim
Bitmeyen istekler
Gurur kır