Kafanı kurcalayan kafanın içinde senle konuşan bir kişi daha düşün var mı sende öyle birileri

Kafanı kurcalayan kafanın içinde senle konuşan bir kişi daha düşün var mı sende öyle birileri

Olmayan insan olacağını sanmıyorum. Herkesin kafasını kurcalayan sorunları vardır hayatında, en çok da gelecek kaygısıyla ilgili. Haliyle benim de var..
Babamdan almış olduğum bir özellik evde dolaşıp kendi kendime kızıyor gülüyor ağlıyorum acayip bi durum vallahi içten çok dışta gibi bu arkadaş tedirgin olduğum zamanlarda (ortam müsait değilse çıkmasına) direk “nabersin sakin ol takma kafana” diyor onun haricinde gıcık olduğum ama bi o kadar tedirgin olduğumda “kafası baya parlak patatese benziyor.” gibisinden şeylerle beni otomatikman güldürüyor bu arkadaş. neden güldün diyorlar? Hiç diyorum sjsjsjsj
Cevap
10Cevap
Evet gelecek hakkında düşünceler
Vardı, dağılıyor yavaş yavaş..
Çünkü daha parlak her şey..
Var evet ama bu adama bayılıyorum ya. Sırf foto büyüsün diye girdim soruya 😂😂
Evet ve bundan kurtulmak için çok çaba gösteriyorum.
Var buradaki insanlarin bazen sacma sorulari arka arkaya sormasi cokmu ariyodunuz harbi😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤮🤮🤮🤮
Evet var. Hersey kusursuz ilerlerken birisi geldi takıldı kafama. Asla çıkmıyor. Sürekli bana bakıyor sürekli benimle konuşuyor sanki
Beynimin içinde depremler oluyor
Kafaya her şeyi takmaktan beynim uyarı veriyor artık bellek dolu diye
olmaz mı hiç susmuyorlar ki birşeyler netleşene kadar devam edecek böyle sanırım
Allah inancı o kadar çok inanmak istiyorum ki ama olmuyor sanki
Maalesef sevdiğim birisi var ama gidemiyorum olmuyor
Cokkk, örneğin dershanem vardı 6 da kalkacaktım 4 e kadar hala uyanigim düşün düşün kendimi çok yipratim yaa bundan da sinirleniyorum çözüm bulamadım dahaa
Kafamın içi değilde iç sesimle olan savaşım, Cengiz Han'ın Avrupa'ya karşı savaşı gibi. Susturamiyorum dilsizi :)
Birini değil ama bazı durumları yapıyorum.
Onu düşünüyorum işte
Kendimi çok sınırlıyorum ve stres oluyorum
Var da hı hı diyorum sövüyorum susuyoo🤣
Artık yok
Cıks yok
Hiç takmam ne gereği var
maalesef var
Ohohohoooooooo
Oooo çok
Evet var
Çok var
Varr