Kişilik & Karakter Akıllı zeki bi erkek yok mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Var mı Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bir kişiyi seçtim gayet zeki çıktı teşekkürler ilginize Güncellemeler+1 yıl 8 dk 38 görüş maşallah Akıllı zeki bi erkek yok mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hepside ben varım demiş ahahhahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣 ya inanılmazlar yaa 1 51 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Gerçekten zeki olanı sallayan mı var sanki Yorumla tortitotilla +1 yıl Zeki erkek bunlara takılmaz. Biri beni seçsin diye uğraşmaz o aranılan olur zaten. Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hahaha keşke Yorumla tortitotilla +1 yıl @lonewolf_3406 Kendine güven özgüven birazda ego tadından yenmez. İnan bana Yorumla Soran +1 yıl Arıyoruz ya bacım Yorumla tortitotilla +1 yıl Al işte bak kız arıyormuş. Buyrun tanışın kaynaşın 😂😂 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl O konularda bi sıkıntım yok merak etme Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl boş ver Yorumla tortitotilla +1 yıl Peki 😇 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl İyi geceler hanımlar Yorumla tortitotilla +1 yıl Sizede bayım Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Bi ara tanışırız umarım Yorumla tortitotilla +1 yıl @lonewolf_3406 ummadık taş baş yarar. 🤣 boş ver Yorumla Soran +1 yıl Uyuyormuş kızım adam sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Umuyormuş * Yorumla tortitotilla +1 yıl ee yani? anlayamadım Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Günaydın hanımlar @soran aşk olsun:) @tortitotilla bi kere de ummayan baş yarsın bakalım başımızda yarılmadık yer mi bıraktılar hatunlar saolsun 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Benimle tanışamazsin çünkü erkek sinek bile görmek istemiyorum sosyal mecrada. Hani o profilinde ki abi gerçek olsa ona bile tav olmam yani😂😂 Bir de kim o? Tipi cok tanıdık geliyor Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Ahahahha 😂😂arayan mevlasını da bulur belasını da 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Neyse ki aramıyorum tenk yu Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Allah yoklukta bırakıp aratmasın güzelim Yorumla tortitotilla +1 yıl dimi dimi aynen Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Şu çaki iyi değiştir çocukluğumun travması 🤦🏻♂️ Yorumla tortitotilla +1 yıl Sıkıysa buna da aşık olsunlar ahhshshhsjs güzel kız koyarak hata yapmışım bundan sonra böyle şimdi onlar düşünsün jsjsjjs Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Allah belasını versin o bebeğin 😂😂 bi nesli mahvetti şerefsiz Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahhahahaha demekki doğru tercih yapmışım simdi el ele verip buraları mahvedicez jsjsbs Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Sen tırtsın bi cacık olmaz senden Yorumla tortitotilla +1 yıl bence de prenses ruhuma aykırı snjsjsjsjs Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Önceki fotoda kalsan buna inanabilirdim ama profil fotosu çaki olan bi kız prenses olamaaazzzzz Yorumla tortitotilla +1 yıl çok üzüldüm Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Beni bağlamaz Allah sabır versin üzülürken Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahahahaha n'olur bağlasın Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Bu kadar yalvarma tatlım yüreğim parçalancak Yorumla tortitotilla +1 yıl Olsa bende bu dediğine inanabilirdim 😂 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Nerden biliyosun olmadığını? Tanıyo musun beni? Yorumla tortitotilla +1 yıl Sakin ol pikaçu seni seçmedim ki tanıyayım. O kadar şey dedin alındım mi? Sen niye alınıyorsun? Espri yaptık bitti gereksiz kasma. Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Kasmadım zaten de sen niye ciddiye aldın kız? Tanıyomuş gibi söyledin sordum ben de Yorumla tortitotilla +1 yıl Laf öyle geldi sataşmak için dedim işte tanımıyorum. Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Haha sataş güzelim eline koluna sağlık:) keyifler nasıl Yorumla tortitotilla +1 yıl Güzelim ne ya jsjsjssjs öteden yürü Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Ötesen beriden gel 😂😂 kıyıdan köşeden gel 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl he aynen yılış böyle belki bir gün aklıma gelirde düşünürüm hahshdjsnsnnsnsns Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Bir gün geliyorsa o da mutlu eder :) Yorumla tortitotilla +1 yıl he aynen ok Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Çaki en çok nasıl doğrmayı seviyosun insanları Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Bu ne güzellik çaki, ne çabuk bu kadar güzelleştin sırrı ne bu işin bana da söyle ben de güzelleşeyim 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Allah vergisi. Bana baya bonkör davranmış Yorumla Soran +1 yıl Evlenecekseniz evlenin ama artık Yorumla tortitotilla +1 yıl Kızı taciz edip duruyoruz iyi dayandı 😂😂 Kusura bakma @soran 🙏 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl @tortitotilla nikah tarihini ne zamana istiyosun? Yorumla tortitotilla +1 yıl Çıkmaz ayın son çarşambası😇 Artik dağılalım soran kafamiza terlik firlatmadan😂✋ Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ben akıllı olsam bu saatte yatar uykumu alır sabah işe daha dinç giderdim ve bu soruya maruz kalan erkeklerden olmazdımBu akıl kafimi 0 0 Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Akıllı olmasa da beynini kullanabilen bir kadın var mı? 0 4 Yorumla Aygirl03 +1 yıl Aaa oldumu şimdi yiğit kibar Yorumla Last-Kibar +1 yıl Oldu kuzucan ya. Beynini kullanabilen kadına denk gelmedim daha. Sözümden ziyade beyni olmadan nasıl yaşadıkları daha büyük şaşkınlık oluşturmalıydı 🙃 Yorumla Aygirl03 +1 yıl Kuzucan 😂 hihi evet anladim Yorumla Last-Kibar +1 yıl Kuzu kuzu can can kuzu cancan 😂😂 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemek konusunda sanatkar tatlı sevecen bir hanım var mı yok mu? 0 0 Yorumla
yarikizyarierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl zeki erkegin burada isi ne cahil ve aptal dolu burasi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Birkaç gün önce sorsan ben varım derdim, ama aptalmışım, elendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Akıllı mı istiyon zeki mi karar ver. Her akill zekidir ama her zeki akıllı değildir. 0 0 Yorumla
ayhani647 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Herkes zeki ve akıllı olsaydı şimdi ne konuda soru sorardın ki 0 0 Yorumla
Mirkov Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Para bitince görelim beyin arayanları, kibarlık arayanları, sevgi emek arayanları, değer kıymet arayanları 0 0 Yorumla
ForSunshine Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Olsa bana da bir tane uzat 2 4 Yorumla feminization +1 yıl uzanayim Yorumla Soran +1 yıl Bu arkadaş zeki daha önce denk gelmişti Yorumla feminization +1 yıl ne zaman kiz Yorumla feminization +1 yıl konuştuk mu daha önce Yorumla
choosyone0 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Sadece zeki desen kendimi önerirdim. Pek akıllı değilim çünkü 😂 0 0 Yorumla
Woyowoy Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl IQ testine gidelim canım seninle ben kazanırsam istediğimi vericenmi? 0 0 Yorumla
By_EceL Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Neye göre akıllı mesela? Bir insanın akıllı olduğunu nasıl anlarsın? 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. zeki bir kadın çıkarsa söylerim 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. ben bilerek aptallasmaya ugrasiyorum. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok yanlış yerde arıyorsun 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı. ne kadar zeki aradıgına baglı 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Var da burdakiler kıymet bilmiyor maalesef. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aklım başka yerde şu an 0 0 Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. 2 dakika 22 görüş olduğuna göre herkes zeki 0 0 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. şu an yazan 18 erkekten biriyim 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yav buraya zekamı göstermeye mi geleceğim 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Bakış açına bağlı... 0 0 Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Ben varım 0 0 Yorumla
Accin_kapiyiii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Vardır illaki 0 1 Yorumla Accin_kapiyiii +1 yıl Akıllı ve zekinin aynı anlama geldiğini bilmeyen cahillerin arayışı komik Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Napacanki 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. olayne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Hepside ben varım demiş ahahhahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣 ya inanılmazlar yaa
Gerçekten zeki olanı sallayan mı var sanki
Zeki erkek bunlara takılmaz. Biri beni seçsin diye uğraşmaz o aranılan olur zaten.
Hahaha keşke
@lonewolf_3406 Kendine güven özgüven birazda ego tadından yenmez. İnan bana
Arıyoruz ya bacım
Al işte bak kız arıyormuş. Buyrun tanışın kaynaşın 😂😂
O konularda bi sıkıntım yok merak etme
boş ver
Peki 😇
İyi geceler hanımlar
Sizede bayım
Bi ara tanışırız umarım
@lonewolf_3406 ummadık taş baş yarar. 🤣 boş ver
Uyuyormuş kızım adam sjsjsj
Umuyormuş *
ee yani? anlayamadım
Günaydın hanımlar @soran aşk olsun:) @tortitotilla bi kere de ummayan baş yarsın bakalım başımızda yarılmadık yer mi bıraktılar hatunlar saolsun 😂
Benimle tanışamazsin çünkü erkek sinek bile görmek istemiyorum sosyal mecrada. Hani o profilinde ki abi gerçek olsa ona bile tav olmam yani😂😂 Bir de kim o? Tipi cok tanıdık geliyor
Ahahahha 😂😂arayan mevlasını da bulur belasını da 😂😂
Neyse ki aramıyorum tenk yu
Allah yoklukta bırakıp aratmasın güzelim
dimi dimi aynen
Şu çaki iyi değiştir çocukluğumun travması 🤦🏻♂️
Sıkıysa buna da aşık olsunlar ahhshshhsjs güzel kız koyarak hata yapmışım bundan sonra böyle şimdi onlar düşünsün jsjsjjs
Allah belasını versin o bebeğin 😂😂 bi nesli mahvetti şerefsiz
ahahahhahahaha demekki doğru tercih yapmışım simdi el ele verip buraları mahvedicez jsjsbs
Sen tırtsın bi cacık olmaz senden
bence de prenses ruhuma aykırı snjsjsjsjs
Önceki fotoda kalsan buna inanabilirdim ama profil fotosu çaki olan bi kız prenses olamaaazzzzz
çok üzüldüm
Beni bağlamaz Allah sabır versin üzülürken
ahahahahahaha n'olur bağlasın
Bu kadar yalvarma tatlım yüreğim parçalancak
Olsa bende bu dediğine inanabilirdim 😂
Nerden biliyosun olmadığını? Tanıyo musun beni?
Sakin ol pikaçu seni seçmedim ki tanıyayım. O kadar şey dedin alındım mi? Sen niye alınıyorsun? Espri yaptık bitti gereksiz kasma.
Kasmadım zaten de sen niye ciddiye aldın kız? Tanıyomuş gibi söyledin sordum ben de
Laf öyle geldi sataşmak için dedim işte tanımıyorum.
Haha sataş güzelim eline koluna sağlık:) keyifler nasıl
Güzelim ne ya jsjsjssjs öteden yürü
Ötesen beriden gel 😂😂 kıyıdan köşeden gel 😂😂
he aynen yılış böyle belki bir gün aklıma gelirde düşünürüm hahshdjsnsnnsnsns
Bir gün geliyorsa o da mutlu eder :)
he aynen ok
Çaki en çok nasıl doğrmayı seviyosun insanları
Bu ne güzellik çaki, ne çabuk bu kadar güzelleştin sırrı ne bu işin bana da söyle ben de güzelleşeyim 😂
Allah vergisi. Bana baya bonkör davranmış
Evlenecekseniz evlenin ama artık
Kızı taciz edip duruyoruz iyi dayandı 😂😂 Kusura bakma @soran 🙏
@tortitotilla nikah tarihini ne zamana istiyosun?
Çıkmaz ayın son çarşambası😇 Artik dağılalım soran kafamiza terlik firlatmadan😂✋
Ben akıllı olsam bu saatte yatar uykumu alır sabah işe daha dinç giderdim ve bu soruya maruz kalan erkeklerden olmazdım
Bu akıl kafimi
Akıllı olmasa da beynini kullanabilen bir kadın var mı?
Aaa oldumu şimdi yiğit kibar
Oldu kuzucan ya. Beynini kullanabilen kadına denk gelmedim daha. Sözümden ziyade beyni olmadan nasıl yaşadıkları daha büyük şaşkınlık oluşturmalıydı 🙃
Kuzucan 😂 hihi evet anladim
Kuzu kuzu can can kuzu cancan 😂😂
Yemek konusunda sanatkar tatlı sevecen bir hanım var mı yok mu?
zeki erkegin burada isi ne cahil ve aptal dolu burasi
Birkaç gün önce sorsan ben varım derdim, ama aptalmışım, elendim
Akıllı mı istiyon zeki mi karar ver. Her akill zekidir ama her zeki akıllı değildir.
Herkes zeki ve akıllı olsaydı şimdi ne konuda soru sorardın ki
Para bitince görelim beyin arayanları, kibarlık arayanları, sevgi emek arayanları, değer kıymet arayanları
Olsa bana da bir tane uzat
uzanayim
Bu arkadaş zeki daha önce denk gelmişti
ne zaman kiz
konuştuk mu daha önce
Sadece zeki desen kendimi önerirdim. Pek akıllı değilim çünkü 😂
IQ testine gidelim canım seninle ben kazanırsam istediğimi vericenmi?
Neye göre akıllı mesela? Bir insanın akıllı olduğunu nasıl anlarsın?
Daha rastlamadim
zeki bir kadın çıkarsa söylerim
ben bilerek aptallasmaya ugrasiyorum.
Çok yanlış yerde arıyorsun
ne kadar zeki aradıgına baglı
yok maalesef mars'a bakın siz
Var da burdakiler kıymet bilmiyor maalesef.
Aklım başka yerde şu an
Bura da pek bulunmaz.
Senin zeka seviyene göre değişir o
2 dakika 22 görüş olduğuna göre herkes zeki
şu an yazan 18 erkekten biriyim
Buyur beni sormussunuz KS de
varım diye düşünüyorum:)
Yav buraya zekamı göstermeye mi geleceğim
Sen kimsinde zeki seçecen o kafayla
Soru mu çözdürcen bize He :))
:) birakiyorum buraya
var da buralarda gezmiyo onlar