Selamlar... Bunu her anlamda düşünebilirsiniz, karakteri olur, düşünceleri vesaire...

Selamlar... Bunu her anlamda düşünebilirsiniz, karakteri olur, düşünceleri vesaire...
Statülü insanlar beni çekiyor. Kasdettiğim şey zengin değil. Misal babadan zengindir ama kendisinin bi vasfı yoktur. Statüsüz yani. Çekicilik anlamında bi çöp kovasından daha üst seviye değil sjdjdj örn: hakan sabancı. Öğğk.
ama mesela çalışıp didinip bi yerlere gelip başarı sahibi olmuş insanlar, bi unvan kazanmış falansa isterse duvar boyacısı olsun. Biri bi duvara bakınca “bu duvar o kadar harika ki yapsa yapsa x yapmıştır” diyebiliyosa o duvar boyacısı statü sahibidir ve çekicidir.
ama tam olarak kime aşık olursun dersen ahan da bu soruda yazdığım şeyler hdkdjdjd
olmazsa olmazlarım var merhamet sınırlara saygı hoşgörü vs
Hayallerde bulalım bıdık. 😎
Lan ağzından yel alsın nooo noo gerçekte bulcaz 🤬🤬
Başarılar böceğim. 😄
İnsanlar bana çekici gelmiyor. Nerdeyse herkesin herkese göstermediği bir ikinci yüzü var. Şimdi saymaya başlasam; iyi niyetli birileri desem o iyi niyetinin bittiği yerde zehir akıtacak, merhametli olsun desem merhametinin mutlaka son kullanma tarihi olacak, güler yüzlü desem yüzüne gülen arkandan iş çeviren biri olacak. Az insan çok huzur azizim.
Bu sitede birisi var (dı) hayran kaldığım, benim için yok gibi oldu ama artık yine de hayranlığımı değiştiremiyor.
Bana olgun, bilgi dolu, ilim sahibi, her daim kendini geliştirmeye devam eden, aklı başında, karşı cinsle samimiyetini yerinde tutan kişiler çok çekici geliyor, hayran kalıyorum.
Sen ondan aşık oldun bana heeee çözdüm şimdi olayı sndhdjdh
Ah sen üzümlü kekim 😌🤩😂
Bu türde bir insanı hak ediyorsun zaten minnoşum. 🌸
Kısmet canısım ☺
Teşekkür ederim 🌹
Edepli ahlaklı karakterli kişilikli vb. olan kişileri çekici buluyorum.
Cevap
14Cevap
Zeki ve eğlenceli insanları
Otoriter, kontrol sahibi, zaaflarına çok fazla yenik düşmeyen, cömert, olgun, tutarlı..
Demek ki kimseyi çekici bulmuyormuşum.. 😀
Böyle insan yok o zaman. 😄
Olmayanı istemek de benim tarzım zaten.. 😀
Daha çekici geliyor belkiss. 😄
Belkıs mı.. :))
Olabilir bak.. 😄
Ondan ondan. 😄
Ben neysem oyum fesat degilim en azindan kiskanc degilim kazanacaksaam boyle kazaniyim kendim gibi insanlari cekici bulurum yanar doner olmucak RENGINI belli etmicek bi insan net olcak yani hic isim olmaz yuz verince astar isteyenlerden🤭😊👍
Bide tanimadan. on yargi yapanlardan hic haz etmem iyy🤮
Tesekkűrler
Özgüvenli ve dengeli olan, sözünün eri olan, kafasına koyduğunu yapan insanları çok çekici bulurum
Tesettürlü hamarat ahlaklı düşünceleri hoşuma giden kıza zaafım var. Zaten bana bir iş kalmamış demektir.
Mutevazilik bambaşka ya... her insanda bulunmuyor..
güçlü insanları herkesin yapamayacagı bir şeyi yapması
Cool soğuk yeri geldiğinde esprili ama bana karşı 😃
Ses tonu ve anlayışlı olması benim için yeterli güzelliğe bakmıyorum karaktere bakıyorum
Düşünce yapısı olgun, bana benzer olan insanlar.
Huy bakımından bana benzer.
Düşüncelerimizin ve hobilerimizin benzer olduğu insanlar çekici geliyor
İleri görüşlü yasanmisligi acıları olan ve buna rağmen hala kalbi temiz insanlara innancini kaybetmemis empati yapabilen Allah'tan korkan merhametli insanlar
Belirli bir duruşu olanları çekici buluyorum.
yer veren gülümseyen ve prensiplerini önceleyen net insanları severim. Kararlı insanlar beni her daim etkilemiştir.🥰
Pirinç pilavı yapabilen xcv
Jdosjdosdk. 😃
mantıklı kafası çalışan ve saygılı insanlarla anlaşırım tercihen 120+ IQ'ye sahip olsunlar
Olgun, ne istediğini bilen ve espri anlayışı olan insanlar
Sanat ruhlu kişileri..
Naif, samimi, sevecen ve güleç yüzlü
Eğlenceli olan, eğlenmeyi bilen insanlarıı
Hiç kimse çekici gelmiyor
Dini bütün insanları sevıyorum.
duruşu olan
Durust,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?