Kişilik & Karakter Eğer ki çocukluğundaki yetiştirilme biçiminde değiştirebileceğin tek bir şey olsaydı, bu ne olurdu? Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendime karşı çok borçlandım. kendime vadettiğim şeyleri yapamazsam, utancımdan aynaya bakamayacağım. Eğer ki çocukluğundaki yetiştirilme biçiminde değiştirebileceğin tek bir şey olsaydı, bu ne olurdu? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kendimi yetiştirdim. 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yatili okulda kalmak istemezdim. Anne ve baba sevgisi'ni daha cok isterdim. 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Oyu bir lise giderSanatla daha fazla ugrasirdim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olunca düşünsek daha tatlı olur sanki.. :)) 1 1 Yorumla Aso6533 +1 yıl Sanki 🙂 Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Babamla daha yakın olurdum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendimi yetiştirdim.
Yatili okulda kalmak istemezdim. Anne ve baba sevgisi'ni daha cok isterdim.
Oyu bir lise gider
Sanatla daha fazla ugrasirdim
Olunca düşünsek daha tatlı olur sanki.. :))
Sanki 🙂
Aslında düşünüyorum da, yok...
Babamla daha yakın olurdum