İntihar düşüncesi olan, anksiyete problemiyle yüzleşen, depresyonda olan biri misiniz?

Önceki gönderi kapatıldı. O yüzden soruyu tekrarlamak durumunda kaldım. Bu başlık altında yazacağınız her intihar, depresyon ya da anksiyete ile alakalı konulara cevap ya da öneri yazacağım. İlk olarak hiçbir şey geçmeyecek değildir, hayatınızın bir anında tabi ki zorlanacaksınız ya da hayatınızın başından beri zorluklarla yuzleşmişte olabilirsiniz. Ama gelecekteki adımlarınız, ruh haliniz, kendiniz, ne yaşarsanız yaşayın size illa yardım edecek biriyle, sizi olduğunuz gibi kabul edecek biriyle veya kendiniz bir yolunu bulup kendinizle barışabileceğinizi söylemek istedim. Unutmayın ki siz ne kadar mutsuzsanız o kadar mutsuz olacaksınız, ne kadar mutlu olmaya çabalarsanız yine mutsuz olacaksınız, çünkü önemli olan mutluluğu ve mutsuzluğu kabul etmektir. Hayat bu, sizi mutsuz eden yanları da var, mutlu eden yanları da, biri diğerinden daha fazla ağır basıyor diye kendinizi umutsuz hissetmeniz de insan olmanızın bir kanıtı. Ne mutlu olun ne mutsuz hepsini bir arada yaşayın. Bu konuya istediğinizi yazın lütfen! İster gizli ister kendi hesabınızla

İntihar düşüncesi olan, anksiyete problemiyle yüzleşen, depresyonda olan biri misiniz?