Tam kontrol edecek gibi oluyorum, uykudan uyanıveriyorum. Sanırım bu da kontrol etmek oluyor. Kötü bir şey olacak olan bir anda uyanıyorum çünkü. Haliyle o şeyin olmasını engelliyorum.
:d hayalgücü geliştiriyormuş. 6. sınıfta yani aşağı yukarı 11-12 yaşlarındayken yapıyordum. internetsiz, kendim deneyerek öğrenmiştim. bir zaman sonra her şeyi keşfettim, her duyguyu tattım ve artık kapattım o defteri. çok tehlikeli bir duruma gelmiştim. ne zaman uyanıp ne zaman uyanamayacağımı ve rüyadayken dış seslerde bana seslenildiğini ama uyanmamayı seçebildiğimi anımsıyorum
evet hayal gücünu geliştiren bir şey zaten lusid gibi olayları yuksek görsel zekası olan insanlar yapabiliyor onun dışında dediklerinde haklısın çok sık yapınca her sey b*ka sarıyo
Eskiden çok oluyordu. Son birkaç yıldır görmüyorum lucid rüya 😂 rüyada olduğunun farkında olmak iyi bir şey değil bence yaa. Bıraksak oyuncular kendi oynasa oyunlarını. Ben müdahale etmesem 😂
aslında haklısın akışa bırakmak güzel olabiliyor ama bazen lucid yaparken o kadar harika seyler yapabiliyorsun ki onun verdiği mutluluk baska bir seyde yok uçmak ışınlamak gibi…
Çok da harika şeyler yapmadım 😂 keşke inception günü şehirler inşa etseydim ama aklımdaki son rüyada bir eve doğru yürüyordum ve kapının ardında benim için bekleyen bir kadın vardı 😂 😂
Rüya defteri edinmeni öneriyorum eğer yazmaya üşeniyorsan telefondaki notlarım kısmına yazabilirsin gördüğün tüm rüyaları tek tek en ince ayrıntısına kadar yazman gerekiyor ve bunları okuman🫠 bunu çok fazla yaptıkça max bir hafta artık rüyalarını kontrol edebilirsin
1 kere galiba kontrol etmişligim oldu korkunç rüya filmlerdeki gibi boş odadan biri çıkıp üstüne atlıyor seni felc etkisi veriyor ama bu sefer ben ailemin yanına kacmıştım beni onların yanında yakaladı ve korkmak yerine mücadele ettim 😅