Benim Gibi Hisseden Düşünen Var mı? Saygılar Hürmetler İyi Akşamlar Lütfen Okuyup Cevap Verin?
Huzur Ve Mutluluğa İhtiyacım Var Yaşadığım Olduğum Yani her şey Çok Şükürde Kendimi Hep Buraya Buralara Bu İnsanlara Yanımda Olup Biten Herşeye Kendimi Yabancı Hissediyorum Bir Eksiklik Var Hemde Çok Büyük Eksiklik
Güvenim İnancım Umutlarım Hayallerim Kayboldu Beni Bana Hissetirecek Benim Nefesimi Duyurtup Benim Yaşadığı mı Bana Göztertirecek Bir Kanıt Olmalı Ama Yok Bi Çoğu Karakterden Bıktım Usandım Bikezde İnsanların Kalbini Bıçaklayıp Kazıkladığınız Gibi Bkere de O Bıçakla Açıp İçine Bakın Ne Halde Diye💔😓 Olan Biten Herşeyden Soğdum Herşeye Irak Ve Yabancıyım
Uzaklara Gitmeye Kendimi Aramaya İhtiyacım Var Ama Burdaki Görevlerimde Çok Önemli İstesemde Bırakamıyom Helede Konu Cannın Kanın Ailen İse
Sen Kalem Ol Ben Kiyat Çiz Beni Yaz Beni Al Beni Götür Uzaklara At!!!
Sanki ben, ben değilim. Gittikçe ben olmaktan çıkıyorum, neden?
Bizi bizlikten çıkaranlar ne kadarda beğenmesekte etrafımızdaki insanlardır. İyice düşünürsek ve bir kafamızı kaldırıp o anın içinde yaptığımız hareketler ve davranışlara, söylediğimiz sözlere dikkat edersek ne yaptığımızı kavrayabiliriz. Biliyorum, anın tadını çıkarmak çok önemli ve hayatımızı daha enteresan ve dikkat çekici yapar, fakat bu anı yaşarken düşünmeden yaptığımız davranışlar sizce etrafımızdakileri de etkilemez mi? Nasıl bizim yaptığımız davranışlar başkalarını etkiler ise, onların yaptıklarıda bizi etkiler. Örneğin, yaptıkları yorumlar bizim özgüvenimizi azaltabilir veya güçlendirebilir. Bu yüzden insanların değişmesinin en büyük kaynağı etrafımızdaki diğer kişilerdir. Bunun dışında ise biz büyüdükçe beynimizin düşünme ve karşılık düzenide değişir. Bunu hiçbirimiz değiştiremeyiz, ama bu kötü değildir. Kötü bir yönde değişip değişmememiz bizim az bile olsa da elimizde olan birşeydir. Bu yüzden herkese biz nasıl karşılık bekliyorsak öyle davranmamız gerekir. Sizde bence anın tadını çıkarın ama başkalarınıda bunu yaparken düşünün :)
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlginç Ama Çok Güzel Teşekkür Ederim Büyüdükçe Akllın Beynin Mantığın Gelişip Büyüyüp Değiştiğini Bende Bilirdimde Çokta Derin Oldunu Bilmezdim😊 Karakterim Asla Çok Şükür Değişmez Yani Elimden Geldiği Kadar Çocukluğumda Masum Olduğum Kadar Masum Ve Temiz Olmaya Özel Gözteriyorum Özelikle Genç Bir Kız Olarak
Hayatın Her Alanında Saatinde Dakikasında Bir Sorumluluk Yüklüdür İnsana Ama Yıkılmak Yerine Mücadele Etmek Kaçmak Yerine Sorunlarla Karsilasip Çözmek İcin Çaba Harcamak Gerekir Her İnsanin Kaderi Farklı Olduğu Gibi Sorunlarıda Farklı Kendini Mutsuz Hissettiğinde Yanlız Hissettiğinde Her Zaman Seni Mutlu Eden Şeylerle Uğraş Müzik dinle hava al birşeyler yap ama kendini kendi içine hapsetme hayat dediğin zamandan ibaret yarın arkana dönüp baktığında hiç bir şey hatirlamassin o yüzden zamanını iyi değerlendir kendini kapatma
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni mutlu eden hiç bir şey kalmadı ki hocam Dinlediğim izlediğim muzikler filmler dizilerin yarısı duygusal ve komik bazen komik bazen duygusal izlerim
Acıyı geç mutsuluğu geç ben herşeye razıyım ittirazım yok fakat
Sadece düşündüğüm bir şey var yaşamaya geldik dünyaya geldik ama bir yalanın içinde oldumuzu bilmek acıyken neden insanlar yalancı dolandırıcı acı bi tokat gibi bazıları
Bende temin bu sözü söyleyecektim vallah ama nedense çekindim diyemedim sevkel seve seve hatta sen bukursan direk siren bağırt yanına geleyim de dövelim
Sanırım üzerinde bazı sorumluluklar var (aile dediğin için bu çıkarımda bulundum) ve kendinden çok ailene zaman ayırıyorsun ama insan kendine de vakit ayırabilmeli, bir de mutluluğu başkalarında aramana gerek yok, kendi kendine mutlu olmayı öğrenmelisin, hepimiz bu dünyada geçiciyiz, ruhumuz bedenlerimizde geçici misafir, o yüzden arada kendi kendimizi yabancı hissederiz, ne yapıyorum burada deriz, gerçek vatana özlem duyarız, sıkma canını bunlar gelip geçer, kendini meşgul tutacak bir şeyler bulmaya çalış.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorun beynimde Çok takar eder düşünürüm Aslında hiç bişeyi düşünmezin tekiydim Beni eskiden görseniz dünyadan haberi yok dersiniz
Ama 10 yaşımdan sonra sanki 100 yaşlara ulaştım çok yaşamış gibi hissediyom
Merhabalar Bunun en büyük nedenlerinden biri başkalarına özenip onlar gibi davranmaya çalışmaktır. Siz siz olduğunuz için varsınız ve değerlisiniz. Düşünceleriniz, fikirleriniz hareketleriniz sizlere özel olduğu için sizsiniz
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki Fakat Beni Özel Kılan Nedir Veya Kimdir Kısaca HiçBirşeydir Ve Hiç Kimsedir
Hergün Saçma Sebeplerden Dolayı Bağırmalar Çığırmalar Dellenmeler Bıktım Usandım Atsan Atılmıyor Kaçsan Kaçılmıyor Satsan Satılmıyor Ölsen Niye Öldü Noldu da Öldü Sorar Lar
seni bu kadar umutsuzluğa düşürecek uzaklara gitmek isteyecek kadar ne yaşadın ya da ne yaşattılar sana böyle merak ettim
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boş Ver Anlatsam da Çare Olmaz Arkadaştı Yabancıydı Kimseleri Düşünmem Pek Ama Ailem Bana Çok Koyuyor
Ne Uzaklaşa Biliyorum Ne Sonsuzluğa Gidemiyorum Canından kileri Ölseler Dahi bir şey Yapamamak Ses Çıkaramamak Hep Ne Acı Arkadaşa Bir Yabancıya Susmaz sın Ne Bilim İyi Veya Kötü Anlaştığım İnsanlar Olduğu Gibi Keşke Ailem İlede Biraz Okadar Anlaşsaydım Ama İşte Anlaşılmıyorum
Benim kanım sana çok ısındı farkını ortaya koyuyorsun iyi ve kötü gününde hatta hastalıkta sağlıkta hep yanında olmak ilgilenmek isterim belki bu konularda soru sormana engel olabilirim iyi gelebilirim
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimsin bey efendi sen allah allah alt tarafı soru sordum maşallah😂
Biliyor musun herley boş ver herkezi sat gitsin ama
En Zor Yanımızdan Birileri de Ailemiz
Okadar İhityacım Var ki Kimsenin Bilmediği Bilmeyeceği Kimsenin Olmadığı Ve Kimsenin Beni Bulamayacağı Bir Yerde Olmaya Çok Şhtşyacım Var Ailemden Şnsankardan Anamdan Babam dan Bile Bir Yerde Adresiz Sualsiz Kimsesiz Yapa Yalnız Olmak İstiyorum Dışımda İçimde Ruhumda Bedenimde Aklımda Kalbimdd Çok Yorgun
Fakat Değişiliklere Karşıyım İnsanlık Hakkaında Hani Bir Söz Var İnsanın Doğduğu Günden Ne İse ya da İnsan 7 de Neyse 77de de Olur Diyolar Ya Ben Bu Söze Hem İnanıyorum Hem İnanmıyorum Öyle Olanda Öyle Olmayanda Var
Ben Sonsuza Kadar Bu Söze Şahid Olmayı Çok Seviyom Değişmesini İstediğim Tek Şey Erkeklerin Kadınlara Karşı Kadınlarında Erkeklere Karşı Olan Abazalıklarında Bıktım Usandım Keşke Biri Bu Kanunu Ortadan Silip Kaldırıp Bize Unutursa