Sevmem , ama dikkat çeken biriyim. Pek umursamıyorum dikkatlerin üzerimde olmasını kendi halinde kendi keyfimdeyim.
Özellikle şu herkes benle uğraşıyor , beni kıskanıyor, beni takip ediyor felan kafasında olanlara da çokça gülüyorum. Ancak boş bir hayata sahip bir insan başkalarının onun için ne dedikleriyle bu kadar ilgilenir.. sözde iş güç sahibiler ama 7x24 burada nefes alıyorlar 🤦♀️
😂 ay onlardan çok var.. Kendine güvenen insanı severim.. Kendine gerçek anlamda güvenen biri zaten ay herkes bana hayran kafasında takılmaz.. İddialı olmak başka bir olaydır ama bunu da sadece fiziksel görünümü ile elde edebileceğini sanan ya da sosyal medyada gösteriş peşinde koşarak sahip olacağını düşünen insanlar var.. Onlara bende aynı şekilde gülüyorum.. Hepimiz insan olma kavgası veren canlılarız ve bir saniyelik işimiz var sonuç olarak.. Değerli görüşün için teşekkürler aynen katılmakla beraber bunları da eklemek istedim.. 🥂🖤
Bende teşekkür ederim, gayet yerinde eklemeler olmuş 💛
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Peki dikkat çekmeyi sevmem diyen kadınların, sitiletto, dar Jeanlar, saç boya, tırnak oje, yüz badana bunları niye yapıyorsunuz😄yalan bedava nasıl olsa di mi😉