Amacim sadece tanışmakti ancak erken tepki ile karşılandım herkes ayni degil s*pık insanlari buluyorsaniz bu bizim şuçumuz değil diye düşünüyorum

Amacim sadece tanışmakti ancak erken tepki ile karşılandım herkes ayni degil s*pık insanlari buluyorsaniz bu bizim şuçumuz değil diye düşünüyorum

Acaba niye? Acaba geçmişinde aldatılma ihanet vb olabilir sütten dili yanan yoğurdu bile görmek istemez düşününce biraz mantıklı geliyor dimi
Ben nerden bilimki kimin ne yaşadiginı onlar benim ne yaşadigimı çokmu düşünüyorlar sanki umrumda degil
Ondan mı soru açtın burada? Aynen umrunda değil
Ben neden boylesiniz diyom
Kızin derdini dusunucek kadar dertsiz veya işsiz degilim
Neden böylesiniz diyorsan anlamak istiyorsundur anlamak istiyorsan da biraz aklını kullan
Sende olmayan şeyimi aynen canim. Neden bukadar kitsiniz anlamiyorum ya bencilsiniz erkekler kalpsiz duygusuz bi kaya zaten 😏
Ne bu üslup birini anlamak istiyorsun bende düşün empati yap diyorum çok mu zor ama tabi insan olamayan için çok zor ayrıca ben sana kalpsiz falan demedim herkesin duyguları var
Peki hanimefendi siz sert bi dille konuştugunuz icin uyarmak istedim" biraz dusununce mantiklı geliyor dimi" sert üslubu kesin ve devam edin yolunuza!!!
Üslûbum. serttir evet ama sizde benim gibi olacaksınız diye bir şey yok hata yaptığımı gibi kabul etmesini de gayet iyi biliyorum neyse benimde sizinle burada tartışmaya niyetim yok zaten 🖐️
Bwnimde senin gibiler ile tartışmaya hiç niyetim yok diyaloja girmem bile hataydi sizinle pardon
Ay keşke girmeseydiniz ne iyi olurdu kimse kimsenin değerli vaktini çalmazdı
Vaktim cok degerli
Herkesin vakti değerli bir senin değil
Aynen oyle ama nasıl herkes bencilse bende böyleyim bundan sonra iyi günler.
👍👍
Cevap
1Cevap
İnternet ortamında tanışmak isteyen kişilerin %95’i abaza oluyor nerdeyse. Bu yüzden real hayatta tanışmayı tercih ediyoruz.
Hmm anladım
Internetten hekres yürüyor
Ve amaçta belli
Normal hayyatta yürüyene
Yıkık misin
Abaza erkekler yüzünden hep
O abaza erkeklerin taaa varyaa hep onlar yüzunden bu durumdayız
Aynen öyle
Cevap çok iyi direkt belli etmiş işte 😂😂
Tabi canim cok nettt
muhtemel sonum
Niyeki
cunku duzgun insan evladi yok denk gelmiyoruz oylelerine bi turlu
Hmm amacım farkli bi yaklasimdı tanismak için yazdim ama boyle bi tepki gordum bwlkide hakli bilemem o nerden bilebilirki kim abaza kim dogru insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?