Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kendimi ruhsuz, donuk hissediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim birkaç ay önceki halim çok donuktu. Ama zamanla deneyerek, öğrenerek, çabalayarak aştım bunu, çok şükür 😊
Ne yenilikler yaptın mesela
Aslında çok araştırdım. Ve araştırdıkça kendimde oluşan blokajları buldum. Tabii bunda niyet etmenin gücü de yardımcı oldu. Şimdi ise daha teslimiyette kalmak için çabalıyorum
Allah inancı var mi?
Eğer niyet dediğim için soruyorsan, niyet etmek için herhangi bir dine bağlılığın gerekmiyor 😊
Su Esra Ezmeci nin söylediği gibi şeyler mi? Onun kitaplarını aldim, dilek defterini falan da aldım ama yok 😕
Yok o konu daha çok çekim yasasına giriyor. Ben neyi yapmak istiyorsam onun için hep "kolaylıkla ve keyifle olmasına niyet ediyorum" diyorum. Mesela neden mutlu olamadığımın cevabını arıyorumdur. Aynen şu cümleyi kuruyorum "Mutlu olamamamın sebebi ne? Bunu öğrenmeye ve şifalandırmaya niyet ediyorum. Kolaylıkla ve keyifle olmasına niyet ediyorum". Bu sorumun cevabını ise ya rüyalarımda, ya bir kitapta, videoda veya farkında olmadan bir arkadaşım veriyor. Sevinçle şaşırıyorum 😄
Ve niyetler çok güçlü olduğu için neye niyet ettiğine dikkat etmelisin, çünkü gerçekleşiyor. Bu arada her şey için niyet edebilirsin. Mesela "Çok iyi ve sevilen resimler yapmaya niyet ediyorum." Her şey olabilir 😋 dilersen canın sıkıldıkça bana da yazabilirsin. Beraber niyetler ederiz, çekim yasası, dua falan. Belki senin için de bir farklılık olur
Teşekkür ederim 😀Benim adıma da niyet eder misin" istediği şeylere kolaylıkla kavuşup mutlu oluyor hep"diye🤭
Sen her zaman yaptıklarından keyif alıyorsun. Hayatı yaşamayı seviyorsun ve bu yönünle insanlara da ilham oluyorsun. Ve bunun daim olmasına niyet ediyor, diliyorum ☘
Ayyy teşekkürler 🥰😀
😄❤
Çok degişken ya bazen çok mutlu hissediyorum bazen çok mutsuz bu aralar bende bilmiyorum
Evet mutluyum kendi içinde ki enerjiyi keşfetmelisin.
İçimde enerji yok ki meydana çıksın.
Vardır da sen böyle ancak negatifliği hissedersin.
Olmayınca olmuyor bazen. Mutluluk da nasip işi.
Oturduğun yerde nasipte gelmez ama
Ne yapayım peki
Çaba göster
Neye çaba göstereyim be hacı
Sebep? Sevgilin yok diyemi 😄
Ergen değilim.
Ama ergen gibi soru sormuşsun
Ruhun sıkılıyorsa yapman gereken bellidir
Ya herkes her şeyi soruyor, içim sıkkınken bunu sormuş olmam çok mu abes?
Senin bir farkın olsun herkesten 😏
Kendini herkesle kıyaslama
Yinede normal bir soru tabi
Kesinlikle mutlu değilim
Sebep
Yaşama sevincim yok sanırım senin?
Olana şükür de yaşamış olmak için yaşıyorum resmen, zorlaya zorlaya
Bende öyle yaa hele birde yalnızım
Gülsün yüzümüz, gönlümüz. Amin😔
Umarım
Mutluluk beni engellemis
Sebep