Ya lider ruhlu olmak istiyorum çok tembelim ya bide güzellik anlaminda dikkat çekmek istiyorum param az nasil olucak bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani bu ikisinin olmasını istiyorsan önce tembelliği bırakmalı ve seveceğin bir işi yaparak para kazanmalısın. Gerisi çorap söküğü 😄
Sevdigim is yok
Herkesin vardır. Sadece denemek gerekiyor
Örtün ve emirleri yerine getir Rabbim seni istediğin hayatını önüne sersin
Keşke Rabbimin dilediği zamana kadar sabırlı olsaydın kaybetmiş olmana üzüldüm
Senin ne işin var İnternet sitelerinde
Gördüğüm nadir güzel kullanıcılardansın yorumların gayet iyi ama örtünme konusunda illa şart değil bence emirleri yerine getirip isteklerini belirtirse yine istediği hayatı yaşayabilir
Örtünmek fıtratımız gereği ihtiyaçtır
Allah bizim için bunu emrediyor
Namazda öyledir bizim fıtratımız gereği namaz kılıp kendimizi düzeltmeye ihtiyacımız vardır yani bunu ben söylemiyorum Allah diyor o halde ben de dahil hiçbirimiz aklımızın uyduğu şekilde dini yaşayamayız
Aklın istediği şekilde demiyorum zaten ama kişinin iradesi ortada sen zorlayarak kapatamazsın ama namazını kılıp ibadetlerini yerine getirmesi de yeterli
Dediklerin dogru ama senin burada olmaman gerek
Bence tam da olması gerektiği yerde
Maalesef ben zorlamıyorum bir kişi namazını ne olduğunu bilerek kılıyorsa zaten o kendi kendine İslamın içinde girecek ve kendisini düzeltecektir bu Allah'ı ne kadar sevmekle alakalı bir durum aslında insanın insana zorlamasıyla olacak şeyler değil biz uyarırız gerisini kişinin kendisi bilir
Ben en doğru yerdeyim merak etmeyin
Heh tam olarak da bunu demek istiyorum uyarmak vazifemiz ama zorla işlerine karışıp laf etmek haddimize değil. Zaten Allah sevgisi gönlünde olduğu sürece kendi kendine doğru yolu bulacaktır
Canim en doğru yerde değilsin İslamda İnternet kullanmak bile haram erkeklere yazmak vesaire
İslam'da internet kullanmak haram diyen kim merak ettim kaynak varsa atabilir misin
Kesinlikle ama herkesi bizim gibi görmeyin ne insanlar var ki gerçekten hiçbir şey bilmiyor belki bizim bir sözümüz ona araştırmaya sevk eder ve doğru yolu bulmasını sağlarız insanlar sandığın gibi herşeyi bilmiyorlar inanın durum böyle
İyi de durum zaten bundan ibaret eğer ki sen bir kişinin İslamı araştırıp sevdirmeye vesile oluyorsan o zaman Allah senden razı olsun
Senin tamamen gösteriş amaçlı bi dindarlık o kadar
Yaptığım haramsa ben cezamı çekmeye razıyım o zaman
Benim kendimden şüphem yok
Bu konuya yorum yapmayacağım iyi günler dilerim ikinize de
Gösteriş yaptığımı mı düşünüyorsun gerçekten neyse ben diyeceklerimi söyledim gerisini siz bilirsiniz
Bende yapamam zaten
Gir fabrikaya calis olacağan o senin birak bos hayakleri
Aslan burcu olman lazım