Ağzıma dolandı ya eda ece sağolsun ahsjahsjhd ama gerçekten her yer vıttırı vızzık adam dolu ha. Bi de gerçekten adam sanıyoruz hepsini başta. Ama fos çıkıyor. 🤣🤣🤣Ulan Yıldız bir kere haksız çık be bir kere

Ağzıma dolandı ya eda ece sağolsun ahsjahsjhd ama gerçekten her yer vıttırı vızzık adam dolu ha. Bi de gerçekten adam sanıyoruz hepsini başta. Ama fos çıkıyor. 🤣🤣🤣Ulan Yıldız bir kere haksız çık be bir kere

İnsanları tanımak çok kolay olmuyor o yüzden o kişiye çok fazla güvenip bu çok iyi bundan asla zarar gelmez dememek gerekiyor her zaman aklımızın köşesinde bir acaba olmalı. Zarar verebilir bir anda çekip gidebilir ortada bırakabilir. Bunu kadın ya da erkek diye ayırmıyorum
Cevap
6Cevap
Karaktersiz çok kişi var
Bu kadın bana çok itici geliyor. Çok da yapmacık oynuyor. Düşüncelerime referans olarak edayı tercih etmezdim 🤔
"Adam" sözcüğünü cinsiyetten bağımsız düşünürsen, var. Hem erkek, hem kadın olarak var...
Var yahu olmaz mi. Vittiri vizziklar omur tuketen yiyen cinsten ne yazik ki.
Ksöfjsldjfkf çok komik bi tabir ya
Hahah iyi bulmus senarist
Kız bu bi şarkı zaten senarist uydurmadı hajdhd amaaaa iyi denk getiriyolar böyle şeyleri bu bi gerçek. Bak şimdi viral oldu ahshhs
Hahaha iimis : )))
Haha 😂😂 Vıttırı vızzık 😂😂
Var var, olmaz mıııı çoklaaarr. Bir tane de bu sitede var 😂😂
Bi tane mii?
En adam çıkmayanı o 🤣
Merak ettim fııslda kulaama dhmshdjdhd
Anlatayım bir ara çok şaşıracaksın 😅
Ohaaaaaaaaa
Kalıbının adamı olmayan birkaç kişi tanıdım.
Sana diyorum ki sorunlarımızı ulu orta konuşmayalım.. ama yoook illa her yerde şikayet her yerde dedikodu PESSSS
LAN 😡😡 admine şikayet ederim ha ayıp şeyler söylüyo diye 😌😌
Var bıdığım var, olmaz mııı...
Bıdığım mı….. bu bana hiç kullanılmamıştı hep ben başkalarına derdim😭😭😭😭😭🤍🤍
Olmaz mı var tabi ki.
Boş konular herkes kendinden başlasın işe
hee oldu eşek lazım
ohooo dolu
Evet Var Tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?