ya ben karımıyım lan Testesteron hormonu nasıl artar ağa duygusal romantik halim. var bende odun olmak istiyorum ağa yeter kız peşinde koşcama kas peşinde koşardım ne güzel
Ben değişmek istiyorum ya orspu pesinde koşmal yerine düzgün biri ile ciddi düzenli evlilik olur aşk olur cinsellik olur sabit olmak istiyorum diğer türlü hem mantıksız aptal biri gibi oluyorum hem kendine faydam olmuyor
Kimseyi umursamim sevmiyim hedefime işime kariyerime hayatıma odaklanim ama olmuyor kendimi kız arkadaş ararken buluyorum sanalda sonra dolandırılma. vs çok yaşıyorum
Başta kendimi zinaya bulaştırmiyim diye saçma. bir hayal dünyası kurdum ergenken orada yaşadım sonra zamanla iyice biku çıktı şimdi cinsel dürtüler zoruluyor birde ha bire 31 31 adam gibi testesteron hormonumla gidemedim 1.78 70 kilo orta düzey tip yakışıklıda değilim anlayacağın hayat bana fiskesini vurmuş
Saf değilde abazalıkta değisik bir boyut diyelim p*rno izle izle sarmıyor biri ile iletişim halinde olsun flört ve cinsellik canlı biri ile konuşim dedim ona kandırdı işte napak
Zaten olarda öyle diyorlardı sonra dolandırıp gidiyorlardı ard arda dolandırıldığım dahi oldu 😂 Ötekine dedim ben öyle yapmama dedi parayı atınca topuk birde bunlar kız sjsjs gelde kıara güven
Ya sorma sonra kızlara güvenim yok oldu hem cinslerime dargınım kız olur kavga ederiz ya engellerler kızdan uzak tutarlar sohbette bile sesini baskılıyor sırf konuşmaya müdahil olmak için o yüzden pek çok sohbet odalarına giriyorum çok masumum ama hormonlar sorun işte mantıklı düşündürmüyor bir şu hormonları düzenleyebilsem
Aynen biz hiç sevmiyoruz. Kalbimiz ve duygularımız yok. Beynimiz de malum yerde zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkekler yanına yatan kızı becerip çöpe atmak istiyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler o anne baba sevgisi ihtiyacını çocuklukta bırakıyorlar. Kadınlar da yetişkinliğe geçince öyle oluyorlar. Sendeki sorun daha olgunlaşmamandan kaynaklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevende var hepsi aynı değil
ya ben karımıyım lan Testesteron hormonu nasıl artar ağa duygusal romantik halim. var bende odun olmak istiyorum ağa yeter kız peşinde koşcama kas peşinde koşardım ne güzel
Bende senin gibiyim
Ben değişmek istiyorum ya orspu pesinde koşmal yerine düzgün biri ile ciddi düzenli evlilik olur aşk olur cinsellik olur sabit olmak istiyorum diğer türlü hem mantıksız aptal biri gibi oluyorum hem kendine faydam olmuyor
Ben seni anlamadım testosteron hormonu yükseltmek isfemiyor musun sen
Partnerim yok boşu boşuna yükselsin istemiyorum partnerim olunca istediği kadar yükselsin gerekirse sabahlarım ama boşu boşuna yok yere azmiyim
Hmmm ben çok duygusal olmaktan bıktım
Bende bıktım romantik duygusal düşünmek istemiyorum sert olmak istiyorum
Kimseyi umursamim sevmiyim hedefime işime kariyerime hayatıma odaklanim ama olmuyor kendimi kız arkadaş ararken buluyorum sanalda sonra dolandırılma. vs çok yaşıyorum
Aynennn ben de senin gibiyim
Evlenirsem iflah olurum diye düşünüyorum bakirim evliliğe sabrediyorum ama bu gidişle boka sarcam burada bile sorulara yükseliyorum
Burcun nee
Oğlak
Hmm Allah korusun oğlak burçları çok şirret olurlar
Lanetli burç ya kime desem oğlak burcunun yüzü gülmemiş
Sorma. bildiğin kadarını anlatabilir misin 😂😂😂
Yükselen Terazi ama yükselen etkiliyor diyorlar
Bildiğim kadar derken zaten çocukluk aşkımdan en son sevgilime kadar hepsi oglakti ki zaten fazla sevgilim olmadı odun gibi biseylerdi yani
Sjsjjs evet dışardan odun gibiyim içim başka ama 😅
Duygusallık masumiyet fazla ilgiden dolayı sanalda hep yara bandı gibi kullanıldım
Odunluktan kurtulmam için tavsiyen var mı?
Püü sana niye kendini kullandiriyprsun
Başta kendimi zinaya bulaştırmiyim diye saçma. bir hayal dünyası kurdum ergenken orada yaşadım sonra zamanla iyice biku çıktı şimdi cinsel dürtüler zoruluyor birde ha bire 31 31 adam gibi testesteron hormonumla gidemedim 1.78 70 kilo orta düzey tip yakışıklıda değilim anlayacağın hayat bana fiskesini vurmuş
Bence sen safsın çok niye dolandirildin ki
Saf değilde abazalıkta değisik bir boyut diyelim p*rno izle izle sarmıyor biri ile iletişim halinde olsun flört ve cinsellik canlı biri ile konuşim dedim ona kandırdı işte napak
Paranı mi aldı
Evet paramı aldılar yaptı öyle mallık
Bana verseydin para keşke ben dolandirmazdjmm
Zaten olarda öyle diyorlardı sonra dolandırıp gidiyorlardı ard arda dolandırıldığım dahi oldu 😂
Ötekine dedim ben öyle yapmama dedi parayı atınca topuk birde bunlar kız sjsjs gelde kıara güven
Erkek mi olacaklardii
Yok be kız sesi kullanan kardeşim da var
Eski sevgilisi ya da kız arkadaşının resmini kullanan hatta çete olanlar var genç yaşta
Ohaa sen nelere karışmışsın ya bebisimm
Ya sorma sonra kızlara güvenim yok oldu hem cinslerime dargınım kız olur kavga ederiz ya engellerler kızdan uzak tutarlar sohbette bile sesini baskılıyor sırf konuşmaya müdahil olmak için o yüzden pek çok sohbet odalarına giriyorum çok masumum ama hormonlar sorun işte mantıklı düşündürmüyor bir şu hormonları düzenleyebilsem
Doğum haritana bakiyim
Mesajdan devam edelim mi 😅
Doğum haritamı nerden öğrenebilirim?
Mesaj atilmiyo
Gene ne oldu 😅
Ağlıyorum bisey yok
Neden ki?
Üzgünüm çünkü mutluluktan ağlamıyorum sonuçta
Tamam
Tomom
Komik
Ln yürü git ne tür bi cazgirsim sen
Ağlamak sebebini ortadan kaldırıyorsa ağla
Tmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Böyle düşünüyorsan erkek seçimlerini yanlış yapiyorsun demektir. Onlarda suç arama sende bitiyor durum.
seks yapmamak istemesi daha kötü kız çocuğu değilim sonuçta
Aynen biz hiç sevmiyoruz. Kalbimiz ve duygularımız yok. Beynimiz de malum yerde zaten
erkekler yanına yatan kızı becerip çöpe atmak istiyorlar
Erkekler o anne baba sevgisi ihtiyacını çocuklukta bırakıyorlar. Kadınlar da yetişkinliğe geçince öyle oluyorlar. Sendeki sorun daha olgunlaşmamandan kaynaklı
Onu bende bulamadım zor tek erkekler değil kızlar da öyle.
Sever de hak edeni sever
Aynı şeyi erkekler de kızlar için düşünüyor
Baxen sarılıp uyumak huzur getırır
Ben sevdimde noldu
Ne oldu
Terkedilis
Niye ki
Niyesini bilemem begenilmedim galiba
Nasil bilmiyorsun nedenini sormadın?
Geveleyip durdu biseyler birkac yil oldu zaten
Severim.
Senin gibileri sılkmek isteriz
Benim gibiler derken
Safsın çünkü
Saf değil temas bagimlisiii
Seninle tanışalım bol bol temas yapalım:)
tamam
Ciddi diyorum ben
Olur
Mesaj atar mısın
Gizlisin sapsl
Unutmuşum Pardon çıktım gizliden 😂
Beni mi trollüyorsun
Hyr telefon kapandı
Yazabilirsin